FormationVidenskab

Dele af hjernen: specialisering af hver

dele af hjernen af mennesket - udgør en "hold." Det vigtige er, at bidraget fra hver part spil, ellers ikke være i stand til teamwork - og vi kan ikke være os selv. Dette sker, når en person får en hjerneskade. Det er, hvad forskere har etableret og funktioner i forskellige dele af hjernen - på observationer af patienter neurologer. Selvom hjernen er meget plast orgel, kan beskadigede områder genvinde deres funktion på grund af andre afdelinger.

Så er vores hjerne opdelt i hvilke komponenter? Hvad er de vigtigste dele af hjernen? Vestlige forskere har identificeret diamant-formede hjerne, det limbiske system og neocortex. Lad os betragte disse afdelinger.

rhombencephalon

Dette er den ældste område af hjernen, er det stadig kaldes reptilhjernen. Det vil sige, det er fælles for de fleste evolutionært avancerede arter. Han er ansvarlig for de mest basale funktioner i den menneskelige krop. Baghjerne omfatter medulla oblongata, pons og cerebellum. Hvad gør de i kroppen? Dette blev diskuteret yderligere.

Medulla involveret i din krops automatiske funktioner, der er respiratorisk centre, fordøjelse og regulering af hjerte sammentrækninger. Så hvis denne del af hjernen er såret, personen er næsten umuligt at redde.

Broen bestemmer niveauet af vores vitalitet og produktivitet, den sender også sanseindtryk over hjernen. På betingelse af, at en del af hjernen afhænger af vores evne til at arbejde.

Lillehjernen har traditionelt været betragtet som det vigtigste organ, der beskæftiger sig med koordinering af bevægelser, samt motorisk hukommelse.

Det limbiske system

Denne del af hjernen kaldet den emotionelle hjerne eller gamle pattedyrs hjerne. Det er hjemsted for vores sanser, begynder hukommelsen her. Denne del af hjernen hukommelse og følelser kombineres, påvirker vores adfærd og daglige beslutningsproces følelsesbetonet. Her fødes værdidomme. Denne del af hjernen beslutter, hvad der er væsentligt, og hvad der ikke er: der er en filtrering medier. Dens konstituerende dele af hjernen, der er ansvarlige for spontanitet og kreativitet.

Amygdala er ansvarlig for ophobning af følelsesmæssige oplysninger. Det er især vigtigt del i dannelsen af følelser af frygt. Giver kommandoen til at smide de stresshormoner, gør svede vores hænder og hjerte - at skrumpe mere og mere.

Hippocampus er involveret i hukommelse og indlæring lidt som en helhed. Det forbereder information til transmission i langtidshukommelsen, hjælper os til at forstå rumlige relationer og fortolke indkommende signaler fra sanseorganer.

Hypothalamus - endokrine hjernen, der er tæt forbundet med hypofysen. Det er involveret i døgnrytmen (ansvarlig for ønsket om at sove sent og vågner os op næste dag), opretholde en konstant miljø i kroppen, styrer lysten til at spise, at opretholde væskebalancen.

Thalamus - det punkt, at indsamle oplysninger fra alle underliggende strukturer, herunder tilstand af kroppen og forskellige fornemmelser.

neocortex

Dette er den mest perfekte dannelse i hjernen, den mest evolutionært nye. Det kaldes den rationelle sind af den ekstreme betydning for den intellektuelle funktioner mand. Hjernebarken (neocortex) er opdelt i to halvdele. De styrer den modsatte side af kroppen. I hver af dem udskiller en række forskellige funktioner.

Frontallappen - den største "hoved" af hjernen. Det tillader ikke en person til at være impulsiv, hæmmer ønske, der er ansvarlig for analyse og planlægning, folk med sine overtrædelser også ændre sådanne komplekse adfærd som en sans for humor. Uden den normale funktion af denne fraktion er ikke mulig altruisme og empati.

Isselappen - centret, som giver os mulighed for at behandle fornemmelser fra huden og indre organer, herunder smerte. Det hjælper også til at beregne hastigheden af de involverede i anerkendelse og rumlig orientering objekter.

Temporallap behandler lydopfattelsen. Her er wernickes område, som giver os mulighed for at genkende det.

Nakkelappen modtager og behandler visuel information, er involveret i en eller anden form for rumlig tænkning.

Den corpus callosum forbinder de to hjernehalvdele sammen.

Som du kan se dele af hjernen er nært beslægtede, og udføre en række funktioner, men de er nødvendige for at gøre os i stand til at udføre vores sædvanlige aktiviteter. Hav det sjovt at lære!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.