SundhedSund kost

Kan man ammende mor nektarin? Sund kost

Nektarin - vidunderlige frugt og generøs gave af sommer karakter, en rigtig guldgrube af vitaminer. Så næsten alle de nyttige del af det, til produktion af lægemidler og kosmetik brugte skaller og endda knogler! Men kan en ammende mor nektarin, og, i almindelighed, er det muligt at have en amning? Denne enkle, ved første øjekast, er spørgsmålet stadig åbent og er genstand for debat for Børnelæger, gynækologer og eksperter amning. Lad os prøve at forstå alt i orden.

Fordele nektarin for kvinder i perioden efter fødslen

Ferskner - den nærmeste slægtning af fersken, men dens hud er helt glat, og smagen er mere mættede, så mange foretrækker det. Desuden nektarin flere gange større end fersken indeholder vitaminer og mineraler. Han er fuld af vitamin C og A, pektin sammensat af sporstoffer: jern, mangan, zink og kobber - og dermed hjælpe til at overvinde kvinder postpartum jernmangelanæmi, og rettidig justere fordøjelsen afføring. Det er nyttigt ved forhøjet tryk og ødem. Desuden er denne frugt er et diætetisk produkt, på trods af sin søde, "nektar" smag, hundrede gram nektarin indeholder kun fireogfyrre kalorier. Denne frugt, selvfølgelig, vil bidrage til at forynge den unge mor efter fødslen og graviditet, normalisere vægt og stofskifte, men den højeste prioritet - sundhed og velvære af en nyfødt baby. I denne henseende er den traditionelle medicin i lyset af russiske børnelæger "old school" oftest rådes til at give en ammende mor fra nektariner. Og der er en række grunde: For det første kan frugten forårsage en allergisk reaktion hos et barn, og for det andet, kan det forårsage oppustethed, kramper og diarré hos spædbørn.

Den generelle strategi ernæring ammende mor

Hvad kan jeg spise en ammende mor? Kosten af en kvinde skal være tilstrækkelig nærende, fordi amning kræver en betydelig mængde energi. for meget fedt og højt kalorieindhold mad, kan dog påvirke kvaliteten af mælk og forværre sin udstrømning, med andre ord, baby fedt mælk vanskeligt at "uddrag" fra brystet. Samtidig må vi ikke glemme, at mælken skal indeholde en tilstrækkelig mængde af vitaminer og mineraler for at dække de behov og den stigende mængde af barnet og moderen. Derfor, ifølge moderne medicinsk grundlag for ammende mødre kost bør være grød. Der er også behov grøntsager og frisk frugt i en kvinde under amning, bør de udgør omkring en fjerdedel af kosten, da de indeholder meget mere end korn, vitaminer og biologisk aktive stoffer, især for årstidens lokale frugter, der kan henføres, og nektarin.

Ernæring ammende mor i den første måned efter fødslen

De fleste moderne eksperter er enige om: i den første måned af livet en kvinde skal overholde en streng diæt er tilstrækkelig, det vil sige, at fjerne fra din kost fødevarer, der potentielt kan fremkalde en allergisk reaktion hos barnet. Desværre er disse bekymringer og nektarin. Også frugt ammende mødre forbyde læger og på grund af det faktum, at de kan forårsage den nyfødte luft i maven og kolik, hvilket er meget smertefuldt for barnet. Men der er en række produkter, som må anvendes umiddelbart efter fødslen. Her er nogle frugter og grøntsager kan ammende kvinder i den første måned: grønne æbler, bananer, bagte og kogte kartofler, gulerødder, græskar, dampede zucchini, kogt blomkål og broccoli. Absolut kontraindiceret under amning citrusfrugter, jordbær, jordbær, ananas, chokolade, kaffe, fødevarer, der indeholder kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler, sidstnævnte er i stand til at skade selv en sund voksen krop, for ikke at nævne barnet.

Ernæring ammende mor derefter

Kan jeg Nectarine ammende mor, når barnet var en måned? Fra det øjeblik, hvor barnet bliver en måned skal kosten af en ung mor gradvist gøres mere mangfoldigt, herunder i det kan tændes og nektariner på GW. Dog bør det gøres forsigtigt, dag ved at indføre en ny vare. Det er tilrådeligt at gøre det i morgen, for at holde styr på barnets krop reaktion på dette eller hint parabol. Hvis du bemærker et barn nogen udslæt eller oppustethed, selvfølgelig, på et sådant produkt er at give den periode af amning. Selv hvis du ikke kan se nogen ubehagelige symptomer i barnet, bør ikke misbruges i et sådant produkt som nektarin, omkring behovet for at måle. Børnelæger anbefaler daglig spiser ikke mere end tre frugter. Også de mest nyttige af disse frugter i slutningen af juli og august, da dette er den periode af naturlig modning. Desværre, tidligere frugt fyldt med nitrater, så de kan gøre mere skade end gavn. Det samme princip bør handle ved at indføre i din kost, og andre nye produkter.

Retter af nektarin

Kan man ammende mor nektarin som en del af forskellige retter? Selvfølgelig, fra en nektarin kan tilberedes en masse lækre og sunde godbidder. For eksempel kan det tilføjes til ost tærter, blandet med yoghurt naturel, aromatiseret madlavning lækker og kompot, syltetøj og marmelade. Over tid, men ikke tidligere end syv måneder, barnet vil også være i stand til at spise nektariner, være sikker på, vil denne vidunderlige frugt være en af de mest foretrukne! I betragtning af alle fordelene ved nektariner for barnets krop, er det ikke nødvendigt at nægte barnet i sådan en fornøjelse. Men vær forsigtig, kan overskud af nektariner på børnenes bord stol forårsage en forstyrret.

Kontraindikationer til brugen af nektarin mad

Kan jeg Nectarine ammende mor, hvis hun lider af diabetes? Diabetes, samt allergi, er de vigtigste kontraindikationer for brug af nektariner til mad, og de er relevante for ammende kvinder, til trods for at denne frugt indeholder såkaldt naturlig sukker nyttig.

Opsummering alle ovenstående, kan vi konkludere: nektarin - meget nyttig frugt, men en ammende kvinde bør være forsigtig, når det indføres i din kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.