SundhedKvinders sundhed

Amning: kærlighed i hver eneste dråbe!

laktation periode - det tidspunkt, hvor en kvindes bryst mælk. Typisk, det sker hurtigt efter fødslen og fortsætter, så længe moderen ammer barnet. Mange mødre bekymre sig om, hvad der vil blive justeret og afgøre, om de har den normale laktation. Efter alt, alle ved, at modermælk er den mest nyttige for barnet, så det amning - en vigtig periode i livet af både mor og barn, som gør det muligt at give maksimal sundhed og lukke den lille mand.

Til amning varede så længe som muligt, og ikke bringe problemer eller besvær, er det nødvendigt at følge nogle forholdsvis simple regler.

positiv holdning

Allerede inden fødslen af barnet kvinden bør justeres til det faktum, at hun vil amme sit barn. Tror ikke, at noget kan gå galt, fordi amning - en naturlig proces etableret af Gud selv. Umiddelbart efter fødslen af barnet vedhæfte det til brystet, hvis der ikke er medicinske kontraindikationer. Faktisk er andelen af kvinder, der er ikke tilladt på grund af alvorlige medicinske problemer sætte barnet til brystet efter fødslen, er meget lille. Ønsket om at amme vil hurtigt bygge og installere laktation.

Korrekt hvile og ordentlig ernæring

Den laktationsperioden er meget vigtigt at slappe helt af og spise rigtigt. Det er bevist, at den træthed stress og reducere mængden af mælkeproduktionen. Korrekt ernæring kan hjælpe med at sikre dit barn alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer, samt forbedre sundheden ammende mødre. Kost under amning er ikke nødvendig, bare nødt til at følge reglerne for sund kost. Ved første (de første to eller tre måneder) bør undgå fødevarer, der øger luft i maven, da dette kan forårsage kolik hos børn. Flere grøntsager, frugt, skal du sørge for kød, mælkeprodukter, ost og fisk. Undgå stegt, røget, konserves og semi-langtidsopbevaring. Efter alt, skadelige stoffer, såvel som nyttige, komme til barnet gennem modermælken.

Breast Care

Under amning det kvindelige bryst har brug for særlig pleje. Douches gøre bryst huden mere elastisk og let massage vil øge omsætning i urets retning. Før hver amning skal vaskes med varmt vand og suge et rent håndklæde. Hvis du har en masse mælk, og det er fortsat efter at barnet til at spise, skal det være udtrykkelig. Så du kan undgå lactostasis (mælk stagnation i brystet), og en ubehagelig følelse af mæthed. Hyppig ammende baby til brystet normalt annullerer pumpning. Bær komfortabel støttende bh under amning til brystkirtlen ikke synke. Sørg for, at bh ikke er for stram eller for løs.

fodring regime

Den første måned efter fødslen Sæt dit barn til brystet så ofte som muligt, for at etablere en stabil laktation. I fremtiden anvende metoden med fri-fodring, dvs fodring baby på efterspørgslen. Lad brystet, når man ved, at et barn er sulten, forsøger at observere intervallet mellem fodringer mindst 2 timer. For hyppig ammende baby til brystet udmattende mor og fratager det af en god hvile og til at kommunikere med andre familiemedlemmer. Hvis et barn græder, fordi han keder sig, eller han ønsker at kærtegne, tage det til dine hænder, synge en sang, spille. Brystet skal være forbundet med barnet er ikke sjovt eller et beroligende middel, og med mulighed for mælkeproduktionen at afværge sult. Det er ikke nødvendigt at vente på præcis det tidspunkt, hvor den ene fodring til den næste, fordi alle børn er forskellige, og din appetit i løbet af dagen kan variere. Men også at give bryst hver halve time for det ikke giver mening. Det er bevist, at hvis barnet ammer godt i 5 minutter, så det kan blive fodret i løbet af 2 timer.

Amning - et godt tidspunkt for mor og barn. Prøv at sørge for, at både du og barnet var behageligt og praktisk. Mens amning er ikke en byrde, og behagelig, med en lille indfødt mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.