SundhedKvinders sundhed

Af en eller anden grund er der blod under vandladning hos kvinder?

Hæmaturi (blod under vandladning) hos kvinder er den mest almindelige indikation af tilstedeværelsen af inflammatoriske og infektiøse processer. De mest almindelige sygdomme, hvor der er en farveændring eller tilstedeværelsen af blod i urin striber urolithiasis, blærebetændelse, STI.

Hæmaturi - det er en alvorlig årsag til henvisning til en specialist. Hvis der er uudholdelig smerte, mærkelig lugt og blod under vandladning hos kvinder, kan det indikere en sygdom i urinvejene, samt tilstedeværelsen af urethritis og nyresten. I tilfælde af skader eller kræft processer i patienten udtrykt ingen symptomer, bortset fra ændringen i flydende farve.

Ved første øjekast er det umuligt at identificere den sande årsag, får blodet under vandladning hos kvinder, hvilket er grunden til du har brug for at blive testet. Medicin mere end 150 kendte sygdomme, der fører til sådanne konsekvenser. Ved hæmaturi bør ikke behandles uforsigtigt og endnu mere udskyde et besøg på det diagnostiske center til senere. Dette kan kun være det første tegn på en alvorlig sygdom, der kræver øjeblikkelig kirurgisk indgreb.

Hvis der er en blod under vandladning, er det mest sandsynligt på grund af følgende sygdomme:

  1. Urolithiasis, som er karakteriseret ved dannelsen af sten i urinvejene (sten). Oprindeligt dannet i nyrerne fint sand, som efterfølgende fører til stendannelse, kan det forårsage en blokering af ureter. Når denne sygdom hos mennesker er ofte skiftende farve væske under tømning, der er smerter i den side, kvalme, svedeture.
  2. Blod under vandladning hos kvinder er observeret i kræft processer. beskadigede karvægge, og i væske synes blodige blodpropper uden smertefulde fornemmelser og rezey. Betingelsen kan forekomme i lang tid.
  3. Cystitis - betændelse i blæren. Sygdom er mere tilbøjelige til kvinder i den fødedygtige alder. Hæmoragisk cystitis - sygdom form, hvilket ofte forårsager en skarp smerte, utilpashed og temperatur. Derudover er der er hæmaturi.
  4. Årsagen til disse fænomener er den ukontrollerede brug af p-piller eller medicinske stoffer.
  5. Sommetider hæmaturi kan forårsage at spise fødevarer, der ændrer farven på væsken.
  6. Blod efter vandladning hos kvinder med endometriose er blæren. krop væg dækket med "vækster" fra endometrie væv i livmoderen, som afviste hver måned i løbet af menstruationscyklus. De vigtigste symptomer er hyppig trang til badeværelset, brændende og smerte, værre i slutningen af tømning, og hæmaturi.

Faktisk, årsagerne til massen. Ved de mindste symptomer, tøv ikke med at appellere til klinikken. Lægen vil ordinere en instrumental diagnostik, nefrologi hold undersøgelse, lysmikroskopi, og tage en urinprøve for Nechiporenko. Efter at have identificeret den tildelte effektiv behandling af sygdommen. Husk, jo bedre at forebygge sygdommen på et tidligt stadium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.