HjemlighedReparationer

Hvem og når du gør rutinemæssig vedligeholdelse

Hvad er den aktuelle reparation? Dette kompleks er holdt serviceorganisation af vedligeholdelsen af lokaler underordnet det.

Det er kendt, at hvert element er slidt, forældet med tiden. Dette sker under driften af bygninger og konstruktioner. Denne proces kaldes den naturlige slitage.

Beboere i boligblokke på månedsbasis tjene penge på bekostning af administrationsselskabet, og derved betale for sine ydelser i henhold til deres indhold. For at opretholde de tekniske og driftsmæssige egenskaber ved bygningen på et niveau, behageligt for levende, opstillet en liste over nødvendige arbejde, hvor deres frekvens er på listen, og i henhold til det bør udføres løbende reparationer af lokaler - og ikke kun.

En fuld gennemgang af dette emne findes i lærebogen på vedligeholdelse og reparation af boliger fra byen 2004/04/02 (MDC 2-04.2004).

Begrebet "rutinemæssig vedligeholdelse" dækker alle de vigtigste områder af lejerne, der bor i fælleshuset. Denne udskiftning af tagdækning, pudsning af vægge, forsegling revner, opretholdelse i en gunstig tilstand af offentlige rum, skillevægge, skærme, rækværker, elektriske netværk, ventilation og mange andre, herunder indholdet af de varme og kolde vand systemer.

I lejlighedskomplekset alle komponenter i disse systemer er undersøgt af eksperter og om nødvendigt at arbejde forebygge mulige problemer: udskiftning af risers, dele af systemet.

For eksempel, hvis ved indgangen restaureret gips, ændrede radiatorer - alle kørende reparationer. Vandforsyning og kloakering faciliteter, dele og elementer af systemer, pumpestationer nødt til at fungere ordentligt.

Enhver person fra tid til anden i min lejlighed noget nuancer, podbelivaet, klistret. Hvis han er i tvivl, om standen, for eksempel den gamle vindue næste kold, erstattet han det med et nyt. Når ejeren ved, at dækningen af taget af sit hus er ved at blive slidt dåse, vil han fjerne de rådne brædder på forhånd og levere nye.

Reparation i badeværelset, hvis den giver for udskiftning af vægbeklædning, VVS og rør, er også i gang. Og hvis ejeren finder en rekonstruktion af lokalerne, såsom transporterer vægge og døråbninger, i dette tilfælde er det nødvendigt at gøre større.

Aktuel reparation kaldes planlagte. Service organisation årligt gør estimater for at udføre det planlagte arbejde. Kort sagt, de giver alt, hvad der går ind i at sikre problemfri drift af anlægget i overensstemmelse med sit formål. Det er skal være muligt at fjerne de afskrivninger ændringer i bygningen og fejlfinding, før du vil oprette en nødsituation.

For eksempel i indgang (som et offentligt sted) bør med intervaller på 3-5 år udføres følgende arbejder:

- genoprettelse af plasterlaget på steder, hvor det er revnet eller smuldret;

- Sæt glasset, hvilket eliminerer revner og huller i vinduesrammer ;

- maling af vægge og elevator skråninger, gelændere.

I hovedstaden samme periodicitet af 25 år.

Der er en aktuel reparation af bygninger som planlagt. Det begynder med en visuel inspektion af lokalerne. Så udarbejde en liste og prisoverslag. Og først efter, at alle materialer er indkøbt - og hold af specialister begynder at udføre arbejdet.

Hvis administrationsselskabet systematisk unddrager taget på ansvar inden for rammerne af det nuværende retssystem af ejendom ejere af beboelsesejendomme kan tvinge hende til at udføre arbejde på vedligeholdelsen af bygningen både i den administrative og retslige procedure. Men i praksis sådanne tvister vare i årevis - og i virkeligheden, er intet løst. Ejere af lokaler til at betale for ydelser, der ikke produceres i virkeligheden. Det er meget trist, og dette skal løses.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.