HjemlighedHavearbejde

Sådan opbevarer gladiolus om vinteren for at nyde deres smukke blomstrer i sommeren

Gladiolus har altid besat en hædersplads blandt de andre blomster i hjemmet haver og forstadsområder. Den storslåede blomster, ædle form af stilken og en række arter er de vigtigste årsager til populariteten af disse smukke planter. Blomsterhandler lige begyndt at mestre kunsten at dyrke disse garden "aristokrater", er det absolut nødvendigt at kende ikke kun om, hvordan man korrekt pleje for dem, men også hvordan man opbevarer gladiolus, eller rettere, deres pærer i vinteren, til det følgende år, kunne disse farver behage øjet igen.

Forberedelse pærer til vinter

Først og fremmest skal vi huske på, at gladiolus løg ikke kan tåle kulden, så lad dem om vinteren i jorden kan ikke - selv ved nul temperatur, jord, de dør. Knolde i efteråret og børn (klubnepochki) planter er gravet fra jorden, men det kan gøres tidligst seks uger efter skæring af blomster, t. Til. Det var i denne periode, er de dannede. Selv hvis dine gladiolas i sensommeren ikke kommer til at falme, skal du ikke være bange for at klippe dem, uanset hvad der sker, så frysningen vil komme før den tid kommer til at grave pærerne. Efter fjernelse af jord fra knoldene produceret deres oprindelige behandling.

Af den måde, at spørgsmålet om, hvordan opbevarer gladiolus stængelknolde det forbehandling spiller en stor rolle. På det første stadium af vask med henblik på sygdomsforebyggelse. I en halv time, de ned i temmelig svag opløsning af kaliumpermanganat. Det andet trin indbefatter kvaliteten af tørring. Og så pærerne er ordnet efter størrelse og kvaliteter, selv om nogle avlere praktiserer et udvalg af voksne børn fra knolde.

Hvor at gemme gladiolus om vinteren?

Til oplagring gladiolus løg kan anvendes med kartoner tidligere udført huller deri til ventilation. I dette tilfælde anbefales det at vikle hver kopi af avisen. Fremragende vil føle fremtidige gladiolus og i et godt ventileret trækasser. En anden stor version af, hvordan man opbevarer gladiolus - en vegetabilsk gitter, således at sælge frugt og grøntsager i supermarkeder. Med hensyn til den optimale temperatur, det er 3-8 grader, så overvintrende løg fit køleskab, kælder eller kælder. Med jævne mellemrum skal du udføre en revision af knoldene, og i tilfælde af fugt på dem - tør. Kategorisk ikke egnet til opbevaring af pærer plastposer, t. Til. Polyethylenet kan ikke give luft adgang, og fremtidige gladiolus bare zagniyut.

Sådan opbevarer gladiolus (pærer) efter hvileperiode

Omkring den anden halvdel af januar, knolde slutter med en hvileperiode. Deres krop vågner op og begynder processen med spiring. I denne henseende fremtidige gladiolus kræver ændringer af opbevaringsbetingelser. Bemærke de første tegn på opvågnen pærer, de har brug for at komme ud af køleskabet og "genbosat" i et lyst sted, hvor der ikke er direkte sollys. Alle de ovennævnte anbefalinger om, hvordan man opbevarer gladiolus bekymring og klubnepochek (Børn).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.