HjemlighedHavearbejde

Blomster Guzman: dyrkning, pleje

Så du beslutter at købe, og eksotiske blomster Guzman. Lad os betragte funktionerne i pleje af denne usædvanlige plante.

Guzman blomster indfødte til de tropiske skove, så de har brug for et lignende klima. Desuden et vigtigt aspekt af dyrkning af blomster er deres reproduktion, da disse blomster enårige. Hertil kommer, at de er epifytter - planter, der er i deres naturlige habitat vokser på Træstammer, og derfor universel jordblanding for dem bare ikke vil arbejde.

Potteplanter Guzman: sygepleje, avl, dyrkning

For det første, er det kun, at købet af anlægget skal transplanteres. Grunde til Guzman bør bestå af spagnum tørv, tørv jord, samt sand. Alle ingredienser er taget ligeligt. En sådan blanding kan købes fra hylden til enhver blomsterhandler. Ideelt set købe blomster, helst straks reserveret til ham særlig grund.

Blomster Guzman kræver ikke store mængder af potten, så du kan forlade og i køb, så glem ikke at arrangere et drænlag af ekspanderet ler. Meget omhyggeligt bør behandles med planternes rødder, da de er meget skrøbelige.

I betragtning af, at disse blomster er enårige, er ingen yderligere direkte dem ikke påkrævet.

Flower værelse Guzman (foto vedhæftet) foretrækker varm, fugtig luft. Direkte sollys planten skal undgås. Men luftfugtigheden kan opnås ved at sprøjte planten hver dag, vil Guzman dette kun gavne.

Vanding er meget vigtigt: Guzman vandes blomster i roset af blade, let fugte jorden på samme tid. Med vinteren, reducere vanding og sprøjtning.

Anlægget er ganske krævende mod fodring. Men hvis Guzman ikke ønskede at blomstre, så processen kan stimuleres ved at sætte en række æbler. Til at øge virkningen sammen med planten frugt er ønskeligt at skjule polyethylenfilm. Det faktum, at æblerne begynder at rådne, udsender en gas, der stimulerer udfolde nogle bromeliads, især Guzman. Det eneste, der bør ikke være tilladt - det er mug på frugten. I denne situation, er de kasseres og erstattes med nye. Film fjernes, når planten begynder blomstring.

Blomster Guzman dør efter blomstring, forlader børn. Normalt er de vokset i samme gryde og sidder ved rødderne af udseende.

Separat ønsker at sige om de sygdomme og skadedyr. Den værste fjende af anlægget er Jose skalaen. Normalt har hun at smage blomsten saft, og hvis tiden ikke mærke til parasitter, de er i stand til helt at ødelægge Guzman.

Til bekæmpelse af truslen, er følgende opløsning fremstillet: i 1 liter vand fortyndet med 25 aktellik dråber. De resulterende flydende befugter en vat og forsigtigt gnide bladene af planten.

Ofte angrebene på Guzman og edderkop mide. Slippe af med det simpelthen ved at udarbejde en sæbeopløsning og behandle dem plante. Når behandlingen er nødvendig for at sikre, at den sæbeopløsning i hvert fald ikke rammer stikkontakten Guzman blade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.