SundhedPræparater

Movalis: instruktion (handling, kontraindikationer for modtagelse)

Præparat "Movalis" (bruger beskriver i detaljer, dens drift) har anti-inflammatorisk, antipyretisk og analgetiske egenskaber. Det aktive stof i det meloxicam - et stof, der tilhører en klasse af ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Besides "Movalis" meloxicam del af flere stoffer med en lignende virkning handelsnavnene "Matar", "Amelotex", "Meloflam" et al.

Meloxicam anvendes til behandling af arthritis og febrile tilstande af inflammatoriske processer af forskellig art. Det i høj grad letter patientens tilstand ved osteoarthritis, rheumatoid arthritis, degenerative ledsygdomme, samt ankyloserende spondylitis (ankyloserende spondylitis), en kronisk inflammatorisk sygdom, der påvirker primært rygsøjlen.

"Movalis" instruktion, som indeholder en liste over anbefalinger for brugen af lægemidlet frigives i form af tabletter, suppositorier, rektale (suppositorier), og en opløsning til injektion i ampuller. Hver tablet end 7,5 eller 15 mg meloxicam indeholder natriumcitrat, magnesiumstearat, povidon, lactose osv. D. Sammensætningen af gnist "Movalis", udover meloxicam (7,5 mg eller 15) kommer ind suppositoriemassen og andre medhjælpere. En ampul "Movalis" (1,5 ml) indeholder 15 mg meloxicam i form af opløsning til injektion - en klar væske grøn farve.

Lægemidlet absorberes godt efter oral administration, eller rektalt. Meloxicam højest mulige niveau i blodplasmaet i dette tilfælde opnås i fem til seks timer efter injektionerne - af ca. en time. Dets koncentration i ledvæsken er normalt to gange lavere end i plasma. Når det administreres intramuskulært den absorberes af 100%. Periode poluvyvoda meloxicam - Tyve timer efter administration.

Lægemidler, der indeholder meloxicam, konkurrere effektivt med smerte og inflammation i leddene. anvendelsen af præparatet "Movalis" (bruger skærper på denne konto), kan dog have ganske alvorlige bivirkninger, der spænder fra kløe og nældefeber, fordøjelsesproblemer og smerter i underlivet på angreb af bronkial astma og angioødem. Heldigvis, disse farlige komplikationer observeret sjældent.

Der er andre mulige bivirkninger "Movalis": forhøjet blodtryk, øget hjertefrekvens, forekomsten af ødem. Kan også markere de visuelle problemer (slørede billeder), kan udvikle conjunctivitis, og også til at ændre parametrene for klinisk blodanalyse. Spørgsmålet om, hvorvidt at bruge stoffet "Movalis" vejledning, der beskriver alle de mulige negative konsekvenser af dets brug, er løst i hvert enkelt tilfælde med den behandlende læge. Dog skal det bemærkes, at bivirkningerne efter at have taget denne medicin observeret langt mindre hyppigt, og er hurtigere end når andre lægemidler med lignende virkninger.

Den anbefalede dosis "Movalis" - 7,5 mg per dag. Under forværring af ankyloserende spondylitis og reumatoid arthritis oprindeligt anvendt i dosis på 15 mg / dag, og når en mærkbar effekt er nået, det halveres. "Movalis" (injektioner) kan ikke administreres til patienter parallelt med antikoagulanter. Det stof i en hvilken som helst dosisform er kontraindiceret hos gravide kvinder, ammende mødre og børn under en alder af 15 år, såvel som dem, der allerede er blevet bemærket allergiske reaktioner til andre NSAID - især på acetylsalicylsyre. Knyttet til stoffet "Movalis" vejledning anbefaler injektioner udført langsomt og ind i løsningen - dyb. Tabletter skal også tages under måltider med vand. Det bør erindres, at "Movalis" opløsningen er ikke beregnet til intravenøs administration.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.