SundhedPræparater

Salve "Heparin", brugsanvisning

Medicinsk blodfortyndende medicin, tidligere bruges hovedsageligt til at forhindre dannelsen af blodpropper, som gør driften, og for løsningen af eksisterende blodpropper i lumen af fartøjet. I tidens løb har deres udbredte anvendelse været rettet mod forebyggelse af sygdomme forbundet med patologiske forandringer i kredsløbet, hvortil årsagen forøges blodpropper.

Salve "Heparin", brugsanvisning

virkning af lægemidlet

Antikoagulerende direkte påvirkninger fibrinproteiner direkte ind i lumen af den beskadigede del af karret. Det aktiverer netop de stoffer, som fortynder blodet. Antikoagulerende funktion udføres ved at hæmme produktionen af fibrin - det protein, der er grundlaget for en blodprop.

Kombineret farmaceutisk præparat yderligere omfatter heparin, benzocain bedøvelsesmiddel og benzylnikotinat sammenbagende blodlegemer. Hver komponent øger virkningen af de to andre. Således, heparin ikke danner en blodprop forstyrrer eksisterende blodprop på den beskadigede del af skibet og eliminerer inflammation.

Benzocain lindrer smerter, der opstår, når okklusion af karlumenet, og benzylnicotinat fremmer bedre absorption af heparin er på grund af ekspansion af karvæggene.

Salve "Heparin" instruktion. vidnesbyrd

Det stof er ordineret:

 • under en overfladisk vene tromboflebitis, både terapeutisk og profylaktisk farmaceutisk middel;
 • flebitis ved opstået efter anvendelse og intravenøse injektioner;
 • til behandling af hæmorider ydre localization;
 • i inflammatoriske processer hæmorider kvinder ved fødslen;
 • trofiske sår placeret på benet;
 • hyperplasi individuelle kropsdele (elephantiasis);
 • ved en overfladiske periphlebitis;
 • i inflammation af lymfekar ;
 • ved en overfladisk mastitis;
 • til fjernelse af ødem og infiltrerer resorption;
 • subkutan hæmatom som følge af skader og blå mærker.

Salve "Heparin", instruktionen: anvendelse

Præparat til udvendig brug. Anvende et tyndt lag på patologisk sektion af tanken. Salver forbrug beregnes fra normen, hvor 0,5-1 g af midler konto til delen huden med en diameter på 3-5 cm.

Gnid 2-3 gange hver dag. Behandlingen er beregnet til 3-7 dage, afhængigt af den fase af sygdommen. Din læge kan fortsætte med at bruge stoffet i nogen tid.

Ved etablering diagnosen trombose af hæmorider placeret uden udskåret tampon af Calico eller linned klud. På vatpinden anvendt salve og påføres tæt til det betændte sted. Det anbefales at fastsætte. For at anvende salve til det sted for trombose hæmorider brug hver dag i 3-14 dage, afhængig af varigheden af sygdommen. Til behandling af indre hæmorider trombose tampon bør træde og imprægnere salven i anus.

Heparin salve under graviditet

Forskere har vist, at brugen af heparin salve hos gravide kvinder har ingen effekt på fosterudviklingen.

Behandlingsforløbet med lægemidlet under graviditet bør kun administreres af en læge og holdes under dens streng kontrol. Doseringen af heparin salve vælges individuelt og afhænger af vægten af den vordende moder, er den dag, tilladt at anvende salven mere end 2 gange.

Heparin salve til børn, som regel, ikke er tildelt.

Salve "Heparin", instruktionen: p rotivopokazaniya

Lægemidlet er ikke angivet:

- overfølsomhed over for et af dens komponenter;

- ved ulcerøse og nekrotiske processer;

- i strid med integriteten af huden;

- Den tendens til at bløde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.