Kunst og underholdningFilm

"Jeeves og Wooster": de skuespillere i serien

I begyndelsen af halvfemserne, skærmene ud et kostume britisk serie "Jeeves og Wooster" om livet i aristokrater 20-30 år af det tyvende århundrede. I modsætning til de fleste af disse film, hovedpersonen i showet gjorde ikke noget pæn dameagtig herre eller dame. Spillets historie viste sig at være den tandem af ressourcestærke Tjener og hans herre lidt fjollet at lyde temmelig anstændigt herre, men på grund af deres mangel på fremsyn konstant falder i alle mulige problemer.

Et litterært grundlag for tv-serien "Jeeves og Wooster"

Serien blev filmet på grundlag af værker af Sir Pelham Wodehouse, der kender første hånd om hverdagen for unge herrer, der ofte fik sin stilling ikke på grund af fortjeneste i samfundet. Og bare fordi de er født i den rigtige familie. De fik en fremragende uddannelse og havde adgang til high society, men ofte var ikke værdig plads forbrug.

Den vigtigste helten i historierne om eventyr af en herre og hans tjener var en ung aristokrat Bertram Wooster, hvis familie og venner kærligt kaldet Bertie. Han modtog en fremragende uddannelse, men efter skole, ligesom de fleste unge mænd i sin stilling, Worcester gjorde intet, at bruge al sin tid i selskab med venner eller i en elite klub for gentlemen "droner". Også, besøger han ofte sin familie og deltage på anmodning, i forskellige auktioner, koncerter, messer og andre velgørenhedsarrangementer. At være en god lille, ædel person, hvilket kan kaldes "gentleman", mens Bertrams utrolig dum, og alle dens mange aristokratiske slægtninge kender det. Hans omsorgsfuld tante konstant forsøger at gifte sig med sin nevø, til intelligent kone "højre hjerne" Bertie. Forsøger at bevise, at han ikke er så dum og er konstant forsøger at give sig selv til at gifte sig, Worcester kommer i alle mulige absurde situationer, hvoraf det hjælper at komme ud af hans hengivne kammertjener Jeeves - en anden hovedperson i historien.

Fulde navn en tro tjener af Worcester - Reginald Jeeves. I modsætning til sin herre, han er meget intelligent, belæst, ressourcestærke og har upåklagelig smag. På trods af at Jeeves er overlegen i forhold til sin herre i stort set alt, er han kæmper for at hjælpe den ulykkelige herre og hans venner til at komme ud af problemer, som de har tendens til at falde.

Skuespillerne og den rolle i serien "Jeeves og Wooster"

Medvirkende i udført af to strålende britiske tegneserie show - Stiven Fray og Hyu Lori. Afspilning de vigtigste roller var velkendt komiske tandem før optagelserne serien "Jeeves og Wooster". Skuespillere studerede på Cambridge, hvor de mødtes og blev venner og begyndte at komponere en række komedie numre, der var så populære, at snart venner begyndte at producere sit eget program på tv "A bit of Fry and Laurie".

Begge skuespillere var fans af Wodehouse, og så når duoen blev tilbudt rollen i serien baseret på værker af denne forfatter, de gerne aftalt. Med deres karakteristiske opfindsomhed de bringer til showet mine redigeringer.

Før Fry spillede Jeeves, troede man, at det kammertjener Worcester - flere ældre (alder roman tjenere er ikke angivet). Men skuespilleren så glimrende vænnet til billedet af hans karakter, at der under alle de efterfølgende filmatisering og produktioner blev accepteret at påtage sig rollen som betjent yngre skuespillere, snarere end de ældre, som det var tidligere.

Måske er det en kreativ tilgang komedie duo lavet hovedpersonerne så livlig og interessant for moderne seere serien "Jeeves og Wooster". Skuespillere og roller så sammenflettede, at mange seere efter alle disse år stadig kaldes Jeeves Fry og Laurie - Worcester.

Stiven Fray

Før at deltage i showet, skuespilleren var meget populært i England. Hans barndom var en klassiker for en englænder: private skoler og liberal kunst uddannelse. Men efter at have en rastløs karakter, Steven vlyapyvalsya nogensinde i problemer. I sidste ende sytten Steg stadig gik til fængsel i tre måneder, og modtog en betinget dom på to år.

På trods af hans kriminelle fortid og omdømme, at manden var så klog og dygtig, at han kunne gøre i denne eliteuniversitet ligesom Cambridge, der har været involveret i studiet af engelsk litteratur. Her begyndte han at tage aktivt del i de studerendes teater aktiviteter.

Et par år senere en ven foreslog at køre deres eget show, men det havde ikke succes. Ikke at blive forsonet med den fejlslagne Fry og Laurie organiseret en komedie duo, og efter mange forsøg på at oprette overførsel af "A bit of Fry and Laurie", som var i stand til at holde i luften så længe som otte år.

Samtidig, Stephen var aktivt involveret i andre projekter. Skuespiller tilpasset musicalen "Me and My Girl". Denne produktion har haft enorm succes og i otte år, med succes turneret i hele landet og i udlandet.

Stiven Fray deltog også i en anden tv-serie til en betydelig projekt "Jeeves og Wooster" - "Blackadder". Denne tv-projekt er meget ønsket af publikum.

Men denne popularitet og anerkendelse verden over til Stephen bragte stadig hans kammertjener Jeeves. Og selv om et par år senere skuespilleren glimrende spillede rollen som Oscar Wilde i filmen af samme navn, og blev anerkendt som den bedste performer af den rolle, den historie af tv, for de fleste seere det altid vil være vidende Jeeves med en perfekt sans for stil og lukavinkoy øjne.

Efter lukningen af "Jeeves og Wooster" projekt, skuespillerne stadig de bedste venner, og endda udgivet en bog. Men hver af dem startede deres egen måde. Fry gik videre til stjerne i en film, lige i episoderne. Han deltog også i mange programmer som en gæstestjerne. Desuden begyndte Stephen at engagere sig aktivt i litterære aktiviteter: han skrev romaner, artikler, skuespil og essays.

I øjeblikket er skuespilleren anerkendt bærer af den klassiske engelske sprog. Derfor er det et undervisningsprogram i radioen, samt optegnelser lydbøger. Det er talerør for Stephen Fry siger fortælleren af lydbøger om eventyr Garri Pottera. Desuden er han gav udtryk for flere videospil og tegneseriefigurer.

I dag er skuespiller, som en klassisk gentleman, fører et aktivt socialt liv og er involveret i mange velgørende projekter.

Hyu Lori

I modsætning til hans karakter, Lori - temmelig smart og talentfulde person og skuespiller. Barndom af de fremtidige stjerner fra fortiden såvel som af Fry, i private skoler, selv om det er værd at bemærke, at forældre Lori - skotterne. På dette meget svært at tro, at se på udseendet af en typisk britisk skuespiller.

Siden barndommen, Hugh professionelt involveret i roning, har vundet det nationale mesterskab og modtog et væld af andre prestigefyldte sportsgrene prisuddelinger. Men på grund af sygdom måtte han udsætte sin træning, så i fritiden begyndte han at spille i amatørteater i Cambridge, hvor han mødte sin kommende "Jeeves". Yderligere karriere Laurie Fry udviklet synkront karriere. Selv når de blev skudt med en kollega i "Blackadder", Hugh længere berømt, fordi der i de sidste to sæsoner af serien, i modsætning til Stephen, havde han en stor rolle. Hans karakterer var smerteligt ligner Berti fra tv-serien "Jeeves og Wooster". Skuespillere, med hvem han havde at arbejde med dette projekt, i høj grad hjulpet Lori at forbedre deres spil, fordi bag ham var der ingen fungerende uddannelse - på Cambridge, han studerede arkæologi og antropologi.

Efter var en serie af bit-dele, mens i 1990 duoen Fry, Laurie begyndte at arbejde på serien "Jeeves og Wooster".

Skuespilleren spillede også små roller i andre film, medvirkede i musikvideoer og stemte tegnefilm. I året for udgivelsen af serien i forbindelse med en bog, de har udgivet Fry, som blev en bestseller.

Efter afslutningen af showet, på trods af den popularitet, Lori fortsatte med at tilflyde biroller. Også skuespilleren var engageret i at give udtryk for tegneseriefigurer og optagelse af lydbøger.

I begyndelsen af det 2000:e karriere kom Laurie op. Han fik hovedrollen i den britiske film "Alt er muligt, baby" samt i mini-serien "fortysomething".

Uventet revolution i sin karriere var deltagelsen i den amerikanske tv-serie "House MD". Den rolle, som en handicappet læge, der hader mænd, men i dette tilfælde er en strålende diagnostiker, bragte skuespilleren en utrolig popularitet i hele verden og en masse priser. Som følge af den rolle, Gregory House, Laurie var i Guinness Rekordbog som kunstner, indsamlet på tv-skærme det maksimale antal seere.

I dag skuespilleren er aktivt fjernet, og deltager i tv-show, samt at turnere med sit band i hele verden. I 2005 blev han i lighed med Stephen Fry udgivet sin bog, og i 2007 den britiske dronning tildelt ham Ordenen af det britiske imperium.

Stephen Fry, skuespiller venner den dag i dag, ud over, det er de "Jeeves" er gudfar til alle hans børn.

Andre aktører i serien

Dette projekt var med til at bevise mange andre talentfulde britiske skuespillere. Blandt dem, Robert Daws, der spillede den seneste kælen og andre Berti - TAPPI.

Denne store skuespiller har små roller nogensinde før at dukke op i "A bit of Fry and Laurie", så han med glæde accepteret at deltage i dette projekt. Udføres godt i serien, Daws begyndte at dukke en masse, primært på tv. Desværre er de fleste af tv-serien med sin deltagelse er ikke påvist i Rusland, bortset fra at den smukke kostume af serien "House of Elliot søstre", hvor Robert spillede en helt anden type.

En anden lysende stjerne af showet blev en erfaren teater skuespiller Brenda Bruce, der spillede i den første sæson tante Delia, kærlig hans dumme nevø og drømme til at vedhæfte ham endelig. Den unge mærke medvirkede i tv-produktioner, og deltog også i tv-show af sin mand. Efter afslutningen af serien hun co-medvirkede to film, og døde i 1996.

Berømte Fat Lady (Elizabeth Spriggs) fra den første film om eventyr af Harry Potter har også deltaget i optagelserne af flere episoder af tv-serien, der erstatter den fjerde sæson af Meri Uimbush, der tidligere spillede rollen som tante Agatha. Skuespillerinden perfekt stand til at erstatte sin forgænger. Efter serien, hun ofte optrådt i film i sekundære roller. Hun havde endda en chance for at blive vist i filmen Mikhalkov s "Barberen i Sibirien". Med Hyu Lori Elizabeth senere arbejdede sammen i filmen "Fornuft og Følelse", er det bemærkelsesværdigt, at i dette projekt, hun spillede sin svigermor.

Levende og mindeværdig karakter, der deltog i eventyr af Jeeves og Wooster i alle fire årstider, var også glad for de ideer, fascisme Roderick Spoud. Tegnet spillet Dzhon Terner. På trods af at skuespilleren begyndte filme en film med fireogtyve år var han aldrig i stand til at opnå stor succes, selv om han havde en chance for at deltage i mange spændende projekter. Rolle i tv-serien "Jeeves og Wooster" blev for ham det vigtigste, selv om, efter at tv-serien fortsatte han med at aktivt fjernet, mens der i år 2000 ikke har forladt erhvervet.

Den "Jeeves og Wooster" -serien, hovedrollen mange talentfulde skuespillere, men de fleste af dem er ikke kendt uden for deres hjemland.

På trods af, at serien blev udgivet mere end et kvart århundrede siden, er stadig i verden, han er stadig populære. I mange lande i studiet af engelsk at udvikle den korrekte udtale elever omfatter fragmenter af serien "Jeeves og Wooster".

Aktører, som spiller i denne film, indretningsarkitekter og kostumer samt hele personalet i besætningen så succesfuldt formidler en følelse af alder, hvor aktionen finder sted, at serien har vundet to BAFTA priser for bedste design og grafik.

"Jeeves og Wooster" - den serie, som er en af juvelerne i den britiske og verden biograf. Først og fremmest er det en fortjeneste komikere Stephen Fry og Hyu Lori, der formåede at gøre sine personer levende og pulserende. Det er uheldigt, at det job, de ikke har modtaget ordentlig belønninger, men den popularitet og tilskuer kærlighed større end nogen forgyldte statuer eller medaljer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.