SundhedPræparater

Vejledning til brug "Insty": læsning, sammensætning, beskrivelse og anmeldelser

I sæsonen af forkølelser, mange mennesker forsøger at foretage en korrekt måde at leve på, og forebygge udviklingen af luftvejssygdomme. For at gøre dette, de sjældent forekommer i overfyldte steder, bære en medicinsk maske, idet vitamin komplekser, og urtete. Desværre er det ikke altid sådanne forebyggende foranstaltninger for at forebygge sygdommen. Derfor ved det første tegn på en kold læger anbefaler brugen af antipyretiske og antiinflammatoriske midler. En af dem bærer "Insty". Vejledning til brug, prisen af lægemidlet, dets egenskaber og indikationer anført nedenfor.

form af lægemidlet, beskrivelse, emballering og sammensætning frigivelse

Hvilken form er iboende i stoffet "Insty"? Brugsanvisninger, at dette præparat fremstilles i form af løse granuler brun, som er pakket i poser af 5,6 g De er bestemt til fremstilling af et medikament eller en såkaldt te oral opløsning. Som regel i en karton pakke en er 5 poser.

Det indeholder et lægemiddel "Insty" (te)? Instruktioner anført, at den aktive ingrediens af lægemidlet er en tyk vandigt ekstrakt fremstillet af tørrede dele af følgende planter:

 • blade og blomster duftende violer;
 • barken af hvide pil ;
 • rødder og jordstængler af lakrids nøgen;
 • blad vaskulær adhatody;
 • frugt almindelig fennikel ;
 • Kinesiske teblade;
 • baldrian Jordstængler dosering;
 • kugleformede eucalyptus blade.

Desuden er denne middel indbefatter yderligere komponenter, såsom majsstivelse, sucrose og menthol.

Afhængig af smag fyldstof, kan oral opløsning indeholder kaffe, chokolade eller citron smag og kardemomme og anis olie.

De vigtigste egenskaber af lægemidlet

Vejledning til brug "Insty" rapporterer, at lægemidlet har anti-inflammatorisk, slimløsende, mucolytisk og antipyretisk effekt. Det er en omfattende lægemiddel baseret på vegetabilske komponenter. Takket være deres egenskaber manifestere hele spektret af farmakologiske virkning af lægemidlet.

Willow indeholder salicin og tremulatsin og derfor udviser antipyretisk, analgetisk og anti-inflammatoriske virkninger.

På grund af indholdet i adhatode vazitsinona vasicine og alkaloider, er det karakteriseret som en slimløsende og bronchodilator. Dette stof hjælper sputum udledning, øger mobiliteten af ciliære epitel (cilierede), samt give ekspektoralnoe og oksitotsinopodobnoe handling.

Violet vil omfatte æteriske olier og fridelin. Dette udmønter sig i et antihistamin, slimløsende, antipyretisk og diaphoretic handling narkotika.

Lakrids indeholder asparagin, et glycosid glycyrrhizin og flavonoider. Dette hjælper hende til at være slimdrivende, mucolytiske og anti-inflammatoriske virkninger.

Kinesisk te omfatter koffein og theophyllin, tannin, og derfor karakteriseret ved en tonic, vanddrivende og adstringerende.

Eukalyptus med deres æteriske olier og tanniner (bl.a. eydesmolom, pinen, myrtenol, cineol, pinocarvon) udviser antiseptiske og antiinflammatoriske virkninger. Det er også en negativ indvirkning på Staphylococcus og Streptococcus.

Fennikel, der indeholder æteriske olier og dipentin, antiseptisk, anti-inflammatorisk og slimløsende handling.

Baldrian, herunder æteriske olier, ketoner, alkaloider, saponiner, reducerer overdreven ophidselse af centralnervesystemet og muskelspasmer.

Usage "Insty" instruktion, at lægemidlet reducerer hoste sats, forbedrer den generelle tilstand af patienten og reducere forhøjet kropstemperatur. Endvidere aktive lægemiddel fremmer den hurtige passage af symptomer tracheitis, rhinitis og pharyngitis. Han fører ikke til sløvhed og afhængighed, og begynder at arbejde intensivt på den menneskelige krop allerede efter dag.

Funktioner medicin

Hvad andet er bemærkelsesværdig stof "Insty"? Brugsanvisninger nedlagt denne te reducerer tegn på forgiftning, såsom overdreven sveden, svaghed og feber. Det er disse symptomer er ledsaget af inflammatoriske luftvejssygdomme, samt fungere som en antiseptisk.

Vi kan ikke sige, at dette stof sænker intensiteten af hoste. Desuden reducerer den akutte fase af sygdommen indtil 4 dage.

Kinetikken af lægemidlet

om anvendelsen af "Insty" manuelle siger, at dette oral opløsning hurtigt absorberes fra fordøjelsessystemet. Han begynder at handle efter 40 minutter. Da den antipyretiske virkning af lægemidlet vises over 8 timer.

Indikationer for at modtage te

Hvorfor bruge stoffet "Insty" (pulver)? Instruktioner angiver, at dette middel ofte ordineret til symptomatisk behandling af kulde, som er ledsaget af svær hovedpine, tilstoppet næse, forhøjet kropstemperatur (typisk 38 grader), hoste, ondt i halsen og andre manifestationer.

Kontraindikationer at modtage oral opløsning

om anvendelsen af "Insty" manuelle siger, at denne te ikke kan anvendes, når:

 • amning;
 • overfølsomhed over for nogen af ingredienserne;
 • graviditet;
 • mindreårig.

Forholdsregler betragtes medicin ordineret for forhøjet koagulationsevne, nyresygdom eller lever tung karakter, samt sygdomme i kar og hjertet.

Drug "Insty": brugsanvisning

Under graviditet og amning, er denne medicin ikke ordineres selv ved særlige indikationer.

Ifølge anvisninger midlerne bør kun tages indeni. Til dette formål er indholdet af en pose fortyndet med varmt vand. Te drikker langsomt, i små slurke.

Typisk er medikamentet ordineret til en pose tre gange eller to gange om dagen, efter måltider.

Varigheden af te er 8 dage. Yderligere brug af stoffet er kun muligt efter samråd med din læge.

bivirkninger

Guide bestemmer, at stoffet pågældende forholdsvis veltolereret af patienterne. På baggrund af hans indlæggelse patienten kan være allergiske reaktioner, som er forbundet med forøget følsomhed over for en bestemt komponent.

specifikke anbefalinger

Det svarer til "Insty" lægemiddel til børn? Instruktioner for brug stater at mindreårige dette stof er kontraindiceret.

Folk sidder på en diæt med lavt kalorieindhold, samt patienter med diabetes bør være opmærksomme på, at narkotika granulat indeholder saccharose.

Når hvæsen, stigning i legemstemperatur over 38 grader, samt øget hoste, ondt i halsen, løbende næse og purulent opspyt behandling skal afbrydes og henviser til lægen. Sidstnævnte skal anbefale en anden behandlingskur anvendelse af de passende sygdom-lægemidler.

Omkostninger og lignende præparater

Pris antipyretisk, antiinflammatoriske og mucolytiske midler "Insty" ligger 180-250 rubler. Hvis dette stof er kontraindiceret for dig, kan det udskiftes med et af følgende midler: "Kofanol", "AnviMaks", "Asinis", "Antiorzin", "Antigrippin", "Inflyunet", "Aflubin", "Influcid". Men inden da, skal du sørge for at konsultere en læge.

Vidnesbyrd om orale midler

Næsten alle forbruger rapportering af medicin, hvis alle anbefalinger fra lægen, eller instruktioner, er positive. Nogle gange om det kan findes og negativ feedback. Oftest de er forbundet med behovet for at mere alvorlige regimer formål ved hjælp af antibiotika og andre stærke medicin.

En masse spørgsmål bliver rejst om, hvorvidt brugen af dette lægemiddel under den fødedygtige som muligt. Nogle eksperter rapporterer, at denne urtemedicin ikke kan skade fosteret, mens andre hævder, at denne medicin er strengt forbudt for gravide kvinder.

Vi kan ikke sige om andre fordele ved denne medicin. Heriblandt sin naturlige sammensætning, tilgængelighed og lave omkostninger, mangel på bivirkninger og muligheden for at erstatte de samme midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.