Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at lave mad kylling koteletter paneret eller vinger?

Du ved ikke, hvad de skal lave mad til et middagsselskab? Træt af de typiske retter? Fortvivl ikke, kan du altid tænke på noget, mens ikke at forglemme om de nyttige egenskaber og uovertruffen smag af retter. For eksempel for at lave mad kylling koteletter i dejen kan være nemt, og processen er ikke for du kan lide det.

Ingredienser brug for lidt: bare et pund kylling, 2-3 æg, 2 spsk mayonnaise, ca 4 spsk mel, en spiseskefuld citronsaft, et løg og krydderier efter smag (fremragende pasform sort peber, dild og persille). Glem ikke salt og vegetabilsk olie til stegning koteletter.

Kylling koteletter paneret kok meget enkelt. Start med en grundig vask af kylling, og derefter skære dem i stykker af portioned. Det er ønskeligt, at deres tykkelse ikke er mindre end 5 mm, eller koteletter opnås med tør og bestemt Pidgir'ya. Snittede fileter, drys med sort peber og salt (du kan bruge andre krydderier, hvis det ønskes).

For at give en fantastisk smag drys fileter med citronsaft, men ikke overdrive det, ellers koteletter polchatsya sure og ikke kan være der.

Efter at have gjort alt dette, forlade de afskårne stykker i køleskabet i en halv time, til krydderier og lidt citronsaft gennemblødt i fileter. På dette tidspunkt kan du gøre dej.

Til dejen, primært knuse urter (persille dild) og derefter ren stævnen af skrog og knuse alt i en blender. Derefter kan du tilføje til en blender kogte æg og mayonnaise.

Pisk mayonnaise med urter og æg, indtil du får en homogen masse. Den resulterende blanding bør tilføje krydderier og mel. Igen, alt hvad du nødt til at blande grundigt for at undgå klumper af mel venstre, og i dette tilfælde du vise sig forbløffende koteletter i dejen. Opskriften vil synes den nemmeste og vil snart blive en favorit, og forkæle din familie med velsmagende koteletter ønsker næsten hver dag.

Ved afslutningen af en halv time, når kyllingen i køleskabet konfigurerer sig selv tilstrækkeligt, og de svulme er klar, kan du begynde stegning. Processen er enkel: Sliced kylling roll i dejen og sted på opvarmet pande med vegetabilsk olie. Grill koteletterne over svag varme på begge sider, til de er gyldne brune poriobretut.

En sådan opskrift kan bruges til at forberede ikke kun de sædvanlige kylling koteletter. Ved hjælp af denne teknologi, kan du steger de kyllingevinger i dejen, og de er også blevet den mest lækre retter på bordet. Kun de øvrige ingredienser kan bruges til marinade vinger.

Tag omkring 2-3 fed hvidløg, ca. 4 spiseskefulde sojasovs og 2 tsk vineddike. Sædvanligvis også tilsat til blandingen en spiseskefuld sukker og lidt frisk skrællet ingefær. Alle ingredienser nødvendige mix, derefter kogt marinade til at sætte kyllingevinger og lad i køleskabet i cirka en time. Hvis du har tid nok, er det bedst marineret kød lad natten på et køligt sted. Så sikkert dine gæster vil ikke være i stand til at løsrive sig fra de lækre kyllingevinger.

Kylling koteletter i dej kan fremstilles ved anvendelse ikke blot en blanding af mel og æg til fremstilling dej. Du kan tilføje øl eller vin i dejen for at give den udsøgte smag.

Klargøring af øl svulme op er så simpelt som en regelmæssig. Den bør kun tilføje omkring 100 g øl og en god blanding, med henblik på at danne et skum, og gik alle klumper. Dejen vil vende blød og luftig, og kylling koteletter i dejen blive en livret for din venlige familie og alle dem, der falder held til at prøve dem. Husk, når som helst du kan forberede vinger eller bare en kylling, fordi den tid, det tager meget lidt. Prøv mindre salt og peber kylling.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.