HjemlighedHavearbejde

Agurk "Emerald Stream": anmeldelser. Sortsbeskrivelse, dyrkning

Det er svært at forestille sig en mand uden magt vegetabilske afgrøder. Hver af dem har sin egen historie og individuelle karakteristika. for ikke at nævne agurker er blandt de mest populære grøntsager. Denne fantastiske mad, som er hjemsted for Kina og Indien, er ganske nyttigt. Agurker på 95% vand. det høje indhold af kalium og lav kalorier tillader dog dem til at være en integreret del af kosten for alle Dieters.

Agurk salat

Ved valg af sorter til dyrkning gartnere, mode eller styret af andre principper om udvælgelse af planter til blomsterbede, asier foretrækker salt-belægning type. Dog vil de, der elsker agurkesalat og fortrolig med dyrkning af kinesiske dlinnoplodnyh agurker i din have altid finde et sted for denne klasse.

Og ikke nødvendigvis at ordinere kinesiske agurk frø. Anmeldelser lykkelige ejere af usædvanlige grøntsager rådes til at vokse indfødte sorter og hybrider. Blandt dem har en vidunderlig vifte af agurk smag "smaragd flow."

beskrivelse

Tidlig modning hybrid af forskellige modning gange. Vegetationen periode på 44-48 dage. Partenokarpi agurk, med en overvægt af den kvindelige form for blomstring. Han karakteriseret buketny type undervisning æggestok. Anlægget kræver ikke bestøvning. Denne funktion gør det muligt at dyrke en hybrid på åben mark, i drivhuse og i hjemmet.

Frugter af kinesisk stil. Zelentsy nå 25 cm lange. Når den er fuldt moden frugt hybrid agurk nå imponerende størrelser "smaragd flow." Anmeldelser de heldige ejere af dette mirakel siges, at nogle prøver at nå firs centimeter i længden! Frugter som en salat, søde og meget aromatisk. Tynd hud er lige så blid og Zelentsy og agurker når den er fuldt moden.
Mørk frugt har tynd cylindrisk lumpy struktur.

værdighed

"Emerald stream" F1 adskiller langvarig stabil frugtsætning, som varer fra tidlig sommer indtil den første frost om efteråret. Det er lige så stabil og for varme, og for lave temperaturer. Shade-tolerante kvaliteter tillade dyrkning på vinduet eller i loggia derhjemme. Anlægget er resistent over for meldug.

Duftende og lækker agurk "smaragd flow." Anmeldelser sige, at de bedste grøntsager til salat ikke kunne findes. I dette tilfælde vil en agurk være nok for den ret, som tjener alle husstande. Uanset vejrforholdene, kontinuerlig frugtsætning hybrider giver saftige søde frugter af sæsonen.

sætteplante

Conveyor producere en afgrøde er det tilrådeligt at plante agurker kinesisk skrive et par udtryk. For tidlig produktion perfekt sætteplante metode. Frøplanter er plantet i drivhuse i april måned, når jordtemperaturen når op fjorten grader. I så fald skal de velformede og har tre eller fire blade. Alder en frøplante til at være fem og tyve eller tredive dage. Så frøene af agurker, "smaragdgrønne strøm" til plantning materiale, der vil blive plantet i drivhuse i marts. Før plantning behandlede biostimulanter vækst eller aloe juice. Dernæst frøene sås og lidt tørret på de to stykker i plast- eller tørv kopper fyldt med frugtbar jordovn blanding.

Voksende agurk frøplanter i kasser er uønsket. Hun tager ikke rod i strid med rodsystemet. Komplet såning jordfugtighed og kimplanter dækning af beholderen. Det overføres til et varmt sted og vente på spiring. Agurk har en skygge-tolerante kvaliteter "smaragd flow." Feedback fra dem, der voksede frøplanter af hybrid, opmærksom på, at afrejsen ikke ville være yderligere problemer. Planter vokser godt og er ikke trukket.

drivhus agurker

Kvalitet plantemateriale plantet i et drivhus række. For den fulde udvikling af landingen bør ikke fortykket. Mellem kimplanter modstå mindst 50 cm. Bør man være særlig opmærksom på jorden. Hvis agurker dyrkes i flere år på et sted, som er særdeles uønsket, er det nødvendigt at opdatere sammensætningen af jorden i drivhuset. Det er fyldt med frisk frugtbar jord og gøre kompleks mineralsk gødning. Jorden skal være løs og har en vidunderlig aerobe kvaliteter. Drivhus dyrkes agurker lodret måde. Hybrid agurk "smaragd flow" varierer øget vækst med dannelsen af mellemstore vipper. Hans slips til rammen af drivhuset.

Pleje af agurker i drivhuset

At opnå en stabil udbytte kræver regelmæssig vanding og gødskning. Når befugte vand bør ikke falde på bladene af planten. Det skal være varm. Efter hver befugtning ventilation skulle producere drivhus til ikke højere fugtighed. I løbet af sæsonen, en tre gange brug for gødskning.

Usædvanlige dimensioner af fosteret afviger agurk "smaragd flow." Anmeldelser gartnere, der er interesseret i denne hybrid, siger de, at det er nødvendigt at spise regelmæssigt zelentsov. De er indsamlet efter at have nået 25-30 cm. Men hvis du ikke skynde sig med høsten, kan vokse store agurker, hvis længde vil være 60-80 cm. For at sikre en god og lang frugtsætning med regelmæssighed en gang om ugen befrugtet. Denne begivenhed er fortrinsvis udført efter fjernelse af fugt og agurker. Som anvendt gødningsmaskiner løsninger mullein eller kylling gylle.

Vokser op på åben mark

I nærvær i det dyrkede areal på flere måder drivhus agurk "smaragd flow." Anmeldelser avlere siger, at er meget praktisk at dyrke den hybrid af flere frister. I den tidligere periode, vil det vokse i et drivhus. Efter udbruddet af stabile varme vejr, kan du sår frø i åbent terræn. I samme periode, anbefales det at plante på senge pre-dyrkede udplantningsplanter. Såning frø i åbent terræn for at frembringe en forud fremstillet fra faldet del. De bedste prækursorer til agurk er løg, planter af natskyggefamilien, og bælgfrugter.

Spring del ukrudt, løsne jorden og humus making. Sås i rækker. Aisle stå mindst 50 cm. I serien mellem planterne skal være 30-35 cm. Kinesiske Agurker skrive nemmere at vokse på et espalier. Således kraftig plante kræver pålidelig fiksering.

Cordon

Designet støtte til dyrkning af agurker kan være anderledes. Den væsentligste betingelse - det er pålidelighed. Struktur kan bygges af træ eller metal rør og ledninger, samt særlige mesh trellis. Højden af støtte til at være to meter. Den strakte sig mellem understøtninger tre rækker af tråd, som er fastgjort på en plastik gitter. Fastsættelse pisk agurk udført sejlgarn. Området omkring espalier bør zamulchirovat humus. Hver busk lidt Spud.

Pleje af planter i åbne jordbundsforhold

At opnå en stabil udbytte kræver regelmæssig vedligeholdelse. Som i den glasoverdækkede jorden, den nødvendige fugtighed og ernæring. For at gøre dette, udfører regelmæssig hydrering og fodring. Ikke tilladt jord tørring. I varmt vejr, vanding om aftenen. Som i den glasoverdækkede jorden, det bruger varmt vand. Regularitet af gødskning er en gang hver tiende dag. Begynd syv dage efter omplantning.

Ved såning frø direkte i jorden gødning til den periode, hvor fremkomsten af to løvblade. I brug som en flydende gødning gødning, hønsegødning opløsning. Desuden er det muligt at yderligere bruge gødning. Ti liter vand behov: 20 g urinstof og kaliumsulfat, 30 g superphosphat. Omsorg for agurker er ikke begrænset til vanding og gødskning. Ud over brugen af dyrkningsmetoder data skal også holdes rene senge og overvåge jordens skørhed.

Hvordan til at vokse agurker om vinteren?

Hvis der ikke er sommerhuset eller haven, kan agurker dyrkes i hjemmet. Men for at gøre, som vil passe kun de sorter og hybrider, som ikke kræver bestøvere. Den mest egnede er partenokarpi planter. Den bedste løsning - hybride frø af agurker. Feedback fra dem, der voksede agurker "Emerald Stream" derhjemme, kun positiv. Det kan plantes, selv om vinteren. Shade-tolerante kvaliteter gør det muligt at opnå udbytter duftende saftige agurker derhjemme. Hver plante blev fremstillet kapacitet på ikke under 5,7 liter. De er fyldt med en blanding af frugtbar jord. Frø er sået i midten af februar, i første omgang i små beholdere til kimplanter. Tyve dage efter udbrud af bakterier agurker transplanteret i den klargjorte stor kapacitet, som er monteret på vindueskarmen.

Anlægget er fast streng. Når den fjerde blad stikledninger efter at de er fjernet. I dette tilfælde planten knivspids. Care er regelmæssig moderat vanding, samt i forbindelse med anvendelsen af gødning. Befrugtende begynde umiddelbart efter fremkomsten. Regelmæssighed Gødningsmaskiner - en gang hver syv dage. Til dette formål gødning anvendes.

Høje udbytter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.