ModeTøj

Kjoler fra et eventyr: de frodige brudekjoler

Næsten hver pige i min fantasi er repræsenteret i billedet af en fe prinsesse og ønskede i det mindste for et øjeblik dukkert i hans drøm, så brylluppet - det er en glimrende grund til at blive reinkarneret som en prinsesse. Frodige brudekjoler, måske, vil aldrig miste sin relevans, for uden dem er det vanskeligt at billedet monark vil skabe.

Historien om oprindelsen og typen af brudekjoler med fluffy nederdele

Slank, tynde talje, dækket med delikat, satin, silke og guiPure korset omfangsrige nederdel lavet af et stort antal stoflag, underskørter og krinoliner - alt dette er en storslået brudekjole. Nu butikker sælger en bred vifte af frodige kjoler: med snittet (for ejere af smukke ben), remme (dette kan enten være to klassiske stropper og stropper, øjebånd slynget fra den ene skulder til den anden, stropperne, sænkes fra skuldrene) , med en bue eller et bånd (samme farve som kjolen eller kontrast), og mange andre.

Først storslåede brudekjole blev lavet til dronning Victoria, der kombineret løfterne i midten af det 19. århundrede. Hendes tøj er meget ønsket pigerne, og de begyndte at bære på din brudekjole samme, supplere dem med en række tilbehør.

De fleste samme krumme kjoler til et bryllup i Irland gør som pigerne adskille etniske gruppe i landet dataene betragtes traditionel kjole. Desuden er kjolen slående ikke kun for sin størrelse, men også forårsager farver og tilbehør.

Udvælgelse af frodige kjoler til bryllup

Som allerede nævnt er mængden af sådanne kjoler skaber en stor mængde stof, foldet i flere lag eller en flerhed Petticoat klædt oven på hinanden som nesting dukke eller krinoline brug af forskellige diametre. De første to muligheder bør afhente piger, eller uddannet til at bære dem kun på højtidelige del af arrangementet, vil som kjolen har en betydelig vægt. Den bedste mulighed for at skabe ansøgning er frodige kjoler krinoline, og mere omfattende, end det ville være ønskeligt at have en kjole, jo større diameteren skal være krinoline.

Bare ikke overdrive det med størrelsen af krinoline som kjole med ham kan være ganske kort, og vil være synlig for ringen, hvor tøj holdes, og sætte sig ned i en kjole er meget ubelejligt: alt byggeri sammen med en nederdel vil stige.

Det skal aflive myten om, at den frodige brudekjoler egnet for alle. Kjoler med korset og fluffy nederdele er ikke egnede:

  • undermålere piger (miniature piger i fluffy kjole ligne en klud kvinde på samovar);
  • piger overvægtige (meget grimme udseende folder overhængende korsettet, og tallet ser ikke til den vindende hånd);
  • piger med små eller meget stor bryststørrelse (korset eller simpelthen ikke på, hvad der vil blive, eller brystet kan ikke være rart "sted" i korset og det vippes eller i dansen, "poppe op" ud).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.