FormationUngdomsuddannelse og skoler

Betydning Lermontov kreativitet for den unge generation af det 21. århundrede og moderne russisk litteratur

Værdiskabelse Lermontov nok. I denne artikel bevise vi det. Oprettelse berømte nationale digter Mikhail kan karakteriseres som en tilståelse. litterære kritikere ofte henvise til det som teksterne intens monolog, som afspejlede de bekymringer den unge digter. I litteraturen af det XIX århundrede med navnet på digteren i historien om den russiske litteratur, en ny æra begynder.

koncept

Lermontov værdiskabelse i historien om den russiske litteratur kan ikke overvurderes. Belinsky sagde, at han var - en digter af en anden alder, da han skabte sine værker i vanskelige og skræmmende for Rusland år. Lyrics Lermontov farvet triste følelser, en følelse af melankoli og sorg gennemsyrer mange værker af digteren.

Det hændte, at i løbet af de år af digterens liv kollapsede socio-politisk system af det russiske imperium. Digteren var arving til Decembrists ideer. Derfor hans digtning afspejler de intentioner og ideer i den første tredjedel af det XIX århundrede. I retning af, "Nej, jeg er ikke Byron! Jeg er anderledes, "Lermontov hævdede åbent, at hans arbejde er originalt, takket være den tragiske forstand, at lasten liggende i hans sjæl. Det er derfor nødvendigt at overveje betydningen af kreativitet Lermontov for den yngre generation i vores artikel.

Funktioner poesien M. Yu. Lermontova

I hans tekster præget af åbenhed og frihed til selv-analyse, dialektikken af sjælen, og så videre. Disse funktioner vil snart dukke op i den nationale prosa. På grund af problemet med Lermontov "poesi tanke" er blevet løst i den russiske litteratur, som blev assimileret af deltagerne i cirklen Stankevich. Digte af digteren banede vejen for de farvede ord og tanker, fordi digteren var i stand til at sætte dem i en bestemt livssituation, hvor de er afhængige ikke kun personligt, åndeligt og følelsesmæssigt. Ved den 30. af det XIX århundrede poesi Lermontov frigivet fra skole frimærker harmoniske nøjagtighed som udtømt sig til denne periode. Han, ligesom Pushkin, kunne gælde for emnet poesi ord, takket være introspektion og psykologi. Derfor er værdien af kreativitet Lermontov i russisk litteratur forstørret.

Kunsten verden af digteren

Ledemotiv kreativitet Lermontov er frygtløs og utrættelige selvanalyse, som er associeret med en øget følelse af identitet. Dette kommer til udtryk i afvisningen af enhver restriktion i en række forskellige overtrædelser af frihed. Det er med disse træk han kom ind i russisk litteratur med de udødelige værker af "Death of a Poet", skrevet af ham til nyheden om død Pushkin. I disse linjer digteren dristigt erklæret, at sekulære samfund, hvad turde ikke at sige selv venner af den afdøde digter. I sine linjer Lermontov truende fjender Dom. Litterære kritikere siger han brød ind i de russiske tekster som kriger arving af Pushkin. For hans fede ord i 1837, er han straffet, forvist til Kaukasus. tilstand ledelse var bange og besluttede at fjerne den oprørske digter. Frygtelige begivenheder blev gentaget, kun på en accelereret tempo: to henvisninger til Kaukasus og død digteren i en duel.

Det har kun været fire år siden tragedien i Pushkin, men denne gang var det hele punkt i livet i russisk litteratur. Det viste sig, at forfatteren var ikke kun efterfølgeren til den afdøde digter, men også en strålende efterfølger af deres virksomhed. Således er værdien af kreativitet Lermontov øger flere gange. Men det er ikke alle resultater og berettigelsen af digteren.

De psykologiske rødder i teksterne Lermontov

Det hændte, at Mikhail i den tematiske udvalg gav sin mentor. Men det kompenserer for denne psykologiske komponent til hans digtning. Hans arbejde er ikke så tydeligt reagerer på stemmerne fra verden. Dette skyldes, at alle de følelser og følelser i vers nedsænket dybt ind mysterier lidelse og ensom sjæl. I forgrunden står introspektion. Lyrisk helten anser sine trin og handlinger. I disse linjer digteren afslører den historiske betydning af personlige og intime tanker om mennesket. I dette tilfælde er historien ikke vises i den sociale revolution, og i de tanker og følelser af figurerne i hans tid. Vi lærer om, hvordan han elsker og hader som skænderier og venlige.

Det viser sig, i henhold til den psykologiske tilstand af den lyriske helt kan forstå stemningen i samfundet, nationen og staten på et givent tidspunkt. Efter mange år, vil denne teknik drage fordel af Leo Tolstoy. Forfatteren anvendt det i sin roman "Krig og fred". Litteraturkritiker Belinsky, der stifter bekendtskab med værker af Lermontov, sagde, at hver alder sin karakter. Betydning Lermontov kreativitet for den unge generation af det 21. århundrede er det vigtigt, at i en ung alder, er alle borgere oplever de samme følelser i større eller mindre grad. Derfor er det vigtigt for de unge at være i stand til at bestemme de bølgende følelser til at vejlede dem i den rigtige retning.

Midler til kunstneriske udtryk i værkerne

Vi fortsætter med at fastsætte værdien af kreativitet Lermontov. Det er karakteriseret som en digter, men den unge forfatter kunne skrive en roman med titlen "Hero of Our Time". I dette arbejde forfatteren har opnået stor succes i udvikling og i forbedringen af det nationale sprog i prosa. Udvikling resultaterne af prosa litteratur, Lermontov, ligesom Pushkin, havde ingen den romantiske tradition. Tværtimod, de hjalp ham til at finde og anvende et middel til psykologiske tegn i billedet. Writer nægtede metaforer, som er til stede i værker af Marly. Han bruger ordet i overført betydning, som hjælper forfatteren afslører stemningen af helten. Dette er godt illustreret i kapitlet "Taman", hvor handlingen er om skur smugling. Præsenteret efterligning ( "... Månen tavst iagttog ...") ikke på nogen måde overtræder billedet, mens midlerne vedhæfte forstyrrende farve miljø. Slut på kapitlet "Prinsesse Mary" er metaforisk. Dette manifesterer sig i den rasende hav billedet. Essensen af denne metode er at forstå den selvmodsigende karakter Pechorin. Betydning Lermontov virkelig stor i den russiske litteratur. I den litterære verden, den triste digter tilbyder fantastiske aspekter af livet og naturen.

konklusion

Udforskning prosa Lermontov lærd Vinogradov kom til den konklusion, at digteren dygtigt kombineret i en enkelt enhed af oprettelsen af Pushkin æra som et middel til udtryk. Hertil kommer, digteren gennemført en helt ny stilistisk fænomen, hvor vævet poesi og prosa kultur af russisk tale. Forfatteren var i stand til at passe i en roman "Hero of Our Time" alle litterære genrer, der eksisterede før det XIX århundrede. De alle kom sammen og blev udtalt personlighed af den centrale karakter.

Værdiskabelse Lermontov sin moderne noteret. Se siden "Hero of Our Time", Gogol sagde, at ingen har så korrekt og smukt ikke skrive prosa i russisk litteratur. Chekhov rådes til at studere prosa er Lermontov.

Således "Hero of Our Time" banede vejen for indenlandske psykologisk og ideologisk roman. Hans ideer blev legemliggjort i værker af Dostojevskij, Goncharov, Turgenjev og Tolstoj. Lermontov gjort sund filosofiske og ideologiske dybde i romanen ved at uddybe psykologisk analyse af tegnene i portrættet af hans figurer. Betydning Lermontov kreativitet for den unge generation af det 21. århundrede er meget stort. Du skal vide og forstå alle fordelene ved digteren i russisk litteratur.

Forstå dybden af det russiske sprog, læsning klassiske værker af russiske forfattere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.