Intellektuelle udviklingReligion

Hvordan at bede til Gud for at høre? Vi lærer!

Bøn - er ikke blot et sæt af sætninger i den gamle slaviske sprog, og vores samtale med Gud. Gør det, vi taler med ham, bede om hjælp og til at deltage i vores daglige liv. Bøn er det eneste middel til rådighed til at kommunikere med Gud. Det kan ikke ses eller høres personligt, men du kan føle ændringerne liv til det bedre. I denne artikel vil vi forsøge at forstå, hvordan man beder til, at Gud vil høre vores appel til ham.

Lad os undersøge

Først og fremmest er det værd at nævne, at for at bøn blev hørt og handlet af Gud, skal du tænke over, i hvad du siger. Du kan henvende sig til Gud og i hans egne ord, men det er bedre at bakke det også sætninger fra den hellige skrift. Udtale dem, viser vi, at vi accepterer hans lærdomme og vejledning i deres liv. Bøn, hvor du stoler på Guds ord, er i stand til at bringe en person positive ændringer i alle livets eller noget bestemt, hvis en troende beder Gud om det.

En bøn - en slags samtale mellem os og Herren. Når vi kommunikerer med andre og opbygge en dialog med dem, er vi ikke kun taler uendeligt dig selv, men også lytte til samtalepartner. Derfor er bøn er ikke nok til at læse en studeret, du skal prøve at høre svaret fra ham, som ikke altid kommer med det samme. Dette kan ske i løbet af få timer eller dage, men det vil helt sikkert ske.

Når folk forstår at bede til Gud for at høre, og vil nærme sig dette ansvar, vil han helt sikkert føle, at det ikke kun er en obligatorisk ritual, men noget mere.

de hellige

Appel til Helligånden er en oprigtig anmodning om hjælp i alle tilfælde. Derfor er spørgsmålet om de troende om, hvordan man beder Helligånden, enhver præst svarede: "Baseret på de samme principper, som bør anvendes, når der henvises til Gud."

For at gøre dette, smid forstillelse, at fokusere på de ord og forsøge ikke at tænke på andre ting. Alt bør man være opmærksom på den Hellige, som du søger. Fokus på hvad og hvad du beder. Jeg har brug for at tale ærligt, lytte til hvert ord, at tænke over det. Før stemmen anmodning, skal du sørge for at bede om tilgivelse for deres synder, og gentag flere gange bønnen selv. Efter at have læst det, du har brug for at bøje sig for ikonet, som du beder og takker helgen om hjælp.

St. Matrona

Det indtager en særlig plads blandt de hellige som en af de mest beundrede. Hvis du vil vide, hvordan man beder Matrona til at blive hørt, sagde hun, mens du stadig i live, kalder folk selv efter døden for at besøge hendes grav og tale om alt som en levende. Og også insisterede på, at folk har aldrig ændret troen, men leve i overensstemmelse med Guds bud og til at tage del i at redde sakramenterne. Blandt de troende var der en særlig tradition på graven af denne hellige er det nødvendigt at bringe friske blomster, der Matrona elsket i livet.

Sådan beder til, at Gud ville høre hjemme?

Der er en række regler for at tale om det. Bønner er reciteret om morgenen, inden jeg går i seng, og før og efter måltider. Under alle kirke kan du købe bøn, hvor der er tekster til privat læsning. Hvis der er et ikon, skal det læses foran dem.

Prøv at gå i kirke i det mindste i weekenden. Bøn, udtalte i templet, er mere magtfulde end hjemme.

konklusion

Hvordan at bede til Gud for at høre? Hvis du følger ovenstående regler, at støtten er sikker på at komme, og Gud ikke forlade dig i de kampe i livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.