Intellektuelle udviklingReligion

Generelt om ritual eksorcisme

"Det var besat af en dæmon!" Dette udtryk kan ofte høre fra folk, der tror på det overnaturlige. Medierne taler om de mennesker, der bebor de dæmoner, djævle, dødes ånder. Så betyder det vi vil ikke forstå, men kun i tilfælde, vi studerer den rituelle udvisning.

I denne artikel vil vi tale om, hvad der er eksorcisme, der skal udføre dette ritual og hvad der sker i løbet af eksil, og også - hvem er besat.

Hvem er en besat, hans psyko-følelsesmæssige tilstand og opførsel

Obsession - er i virkeligheden, lydighed til nogen, noget. Ifølge den overbevisning, kan dæmon besiddelse udtrykkes som det univers af ånden (djævel, dæmon, imp) hos mennesker, og styre det fra en afstand, selv om sådanne tanker kan have været blot et forsøg på at forklare nogle af de psykisk sygdom.

Obsessiv adfærd iboende aggression og forbandelser til kirken, hård had til nogen attributter kristendommens - hvad enten det er et kors, ikon, bibel, bizar adfærd, hallucinationer, intolerance af vievand, mangel på skam, angst, læsning bønner og under religiøse ritualer.

Hvis en fordomsfri kig på disse symptomer, så det ligner en psykisk lidelse en persons identitet, og måske forud for udførelsen af en eksorcisme, er det nødvendigt at se til lægen? Men det er en personlig sag. Men hvis du beslutter at bruge denne farlige ritual, du ved, det kan ikke anbefales at gøre dette ritual uerfaren person, der ikke har tilstrækkelig viden og, vigtigst af alt, en stærk tro på Gud. Det er vigtigt at bemærke følgende.

Lignende ceremonier er meget farlige, ikke kun for den neurotiske og dens omgivelser, men også for Exorcist, gennemføre en ceremoni. Derfor ritual dæmon udvisning kan udføre, ikke alle præster. Det har brug for tilladelse "fra oven", dvs. den herskende biskop. Og Kirken til sådanne ceremonier omfatter meget skeptisk, hvis ikke benægtes, og forbyder en sådan manipulation.

Det faktum, at ritualet skal holde en dybt religiøs mand, og sige nej. Det rum, som holdes rite skal velsigne hellige vand, hvori de læste stykker af bibel belyse indlægget besad.

Det skal tilføjes, at det rituelle skal foregå i lokalet besad tidligere for at fjerne alle de små elementer interiør (for at undgå bevægelse i luften, ja, og det kan være!), Det er ønskeligt at fjerne møbler fra rummet, men en seng og et lille bord, hvorpå der kan beliggende kun et stearinlys, bøn, helligt vand og et krucifiks. Vinduer og døre skal være lukket, men ikke naglet. Det er en nødvendig forberedelse til den rituelle rum.

Ritualet selv er opdelt i tre akter:

-prisutstvie;
- en fingeret;
-kulminatsiya.

Tilstedeværelse: I begyndelsen af ritualet

Her skal præsten sørge for, at den person virkelig er besat af, og ikke lider af en psykisk lidelse, dæmonen skjuler sin tilstedeværelse på alle måder. Præsten beder til Gud, og opfordrer hjælp fra alle de hellige.

krukkeri

Så snart den dæmon ville forstå, at han blev udsat for, kan han forsøge at få offeret til at opføre sig som en normal person. I samme del, og der er det vigtigste: Præsten skal lære navnet på den dæmon, deres antal i kroppen af den besatte og den måde, hvorpå ånden ind i kroppen.

Den tredje fase eller klimaks

Den mest forfærdelige og den mest afgørende: endda skeptikere er begyndt at tro på dæmon. Han (den dæmon) opfører sig meget aggressivt, råbe stemme ikke hans egen, en vision, de mest utrolige fornærmelser, i almindelighed, alt hvad der er uløseligt forbundet med de mørke kræfter. Præsten konstant bede til Herren af Djævelen eksil omkring besad kan være de mest utrolige ting, det er meget vigtigt, uanset hvad ikke blive distraheret og ikke til at stoppe ritualet. På dette stadium er der et organ udrensning besat af dæmonen. Det er vigtigt at sørge for, at krucifikset var i hænderne på offeret under hele ceremonien.

Efter den fase af oprensningen af Djævelen, skal offeret gives et helligt Løfte, som sværger, at der ikke længere lade en dæmon. Det er vigtigt, at folk begyndte at føre en regelmæssig liv, jeg vendte sig til Gud, jeg forsøgte ikke at begå synder, fordi der under den anden af universet dæmon pågældendes situation kan blive værre end den første gang. Og endnu bedre til at holde dåbsritual i kirken.

Jeg vil gerne tro, at alt er beskrevet ovenfor, alle og aldrig komme i handy. Tro, og ved tro du vozdatsya, og alt andet er ikke så vigtigt ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.