HjemlighedKonstruktion

Sådan isolere gulve i lejligheden? Isolering til trægulv. gulvvarme

kolde gulv problem i dag findes i mange hjem, især dem placeret på første sal. For at beskytte de lokaler, den kolde luft og fugt, der kommer fra jorden eller en kælder, er mange tænker på, hvordan at isolere gulvene i lejligheden. At gøre dette er ikke svært, foruden de moderne producenter tilbyder en bred vifte af byggematerialer, at gøre processen med opvarmning af operative, praktisk, enkel og økonomisk.

Trin et - vælg materiale

Moderne materialer giver rige muligheder for kompetent arrangement af deres hjem. Som isoleringen eksperter anbefaler at bruge polystyren, penoplex, ekspanderet ler, glasfiber eller mineraluld, kork eller cellulosemateriale. Alle af dem kan opdeles i naturlige, dvs. naturlige og kunstige. Adskiller disse materialer og påføringsmetode. For eksempel er ekspanderet ler, opskummet glas, og granuleret slagge hældt på overfladen, flydende eller skum ecowool sprøjtes, og polymerblandinger etage hældes. Men oftest at finde løsninger på, hvordan man isolere gulvene i lejligheden, har tyet til brugen af roll materialer, der er nemme at installation. Denne mineraluld, linoleum, hør, izolon, kork eller penofol. Lige så populær for isolerende flise materialer.

Trin to - træffe beslutning om en teknologi

Et vigtigt spørgsmål er valget af teknologi isolering gulv. For eksempel, hvis varmelegemerne er valgt ekspanderet ler, stenuld eller penoplex kræver æglæggende forsinkelser eller installation bånd. Hvis du bruger roll materialer, de skal bare rulle ud på gulvet, hvorefter den øverste er dækket med solide belægninger materialer, såsom træ parket, laminat eller linoleum.

Den minimale mængde plads skjule polymere gulve udgør varmeisolering blanding. På den anden side, er mange på udkig efter måder om, hvordan man isolere gulve i en lejlighed er billigere, men fordi polymerbelægningen er ikke for alle på grund af de høje omkostninger.

Trin tre - foretage kvalificerede skøn

Før du vælger byggematerialer til isolering, er det nødvendigt at måle dækningsområdet, at finde ud af højden af loftet i rummet. I et stort rum, kan du bruge næsten alle varmeisolering, ellers er du nødt til at arbejde hårdt og til at vælge et materiale, der ikke vil skjule ekstra inches af nytteareal. Den vigtige rolle, som luftfugtighed spilles i et bestemt rum, som underkastes til slut. Antag, cellulose, hør, gips fiberplader kan ikke anvendes til dekoration med høj luftfugtighed, og et materiale, såsom glasuld, har brug for yderligere imprægnering.

Sådan isolere et gulv på jorden?

Sådan isolere gulve i lejligheden? Dette kan gøres på mange måder, men mange vælger på sådan en variant. Dens funktion består i at bringe gulvet og isoleringslaget med jorden, og derfor bør vælges således isolering, som vil være modstandsdygtig over for fugt. Hvis huset har en kælder, kan vi begrænse et tyndt lag af isolering. At isolere gulvet, justere den og derefter montere etage dæk, skal først dannelse bulklaget, såsom grus eller slagge, som efterfølgende komprimeres. Top gulvbjælker er fast, intervallerne mellem dem er faldet i søvn eller ekspanderet ler granuleret slagge. Afhængigt af typen af klimaet kan man vælge en række forskellige materialer til varmeisolering af jorden - af polyurethanskum og skumglas til ekspanderet polystyren og mineraluld.

proces Egenskaber

I de fleste lejligheder gulvet er lavet af beton pudslag, hvilket er usandsynligt at holde på varmen. Som det varme betongulv kan være gennem en række forskellige byggematerialer, er det nødvendigt at begynde at orientere i en bred vifte af muligheder. Oftest anvendes til dette formål polystyren, ekstruderet polystyren, mineraluld eller ecowool, samt forskellige typer flydende varmeapparater. Den færdig med topcoating krydsfiner, brædder, laminat, linoleum eller parket. Nogle gange, som et alternativ, en kombination af polystyren og cement-sand afretningslag.

Betongulv isolere godt med tør smøre baseret på ekspanderede ler- eller gips fiber plader. I dette tilfælde bør tykkelsen af "kagen" være ikke mindre end 7 cm Hvis overfladen er flad, er det muligt at begrænse tykkelsen og 2 cm -. Dette vil spare værdifuld plads. Det er muligt at isolere gulvet skum: dette materiale er billigt, men alligevel giver effektive isoleringsevne fremtidige gulvbelægning. Populær og sådan en metode til opvarmning, når der anvendes fiberboard ark: de kan bruges til at skabe en flad overflade.

Konstruktion af trægulve

I nærværelse af de trægulve er det tilrådeligt at engagere deres isolering på basis af forsinkelse. Dette er den nemmeste og mest effektive måde at reducere varmetabet. Særlig relevant for denne metode til isolering af gulve, som er placeret tæt på jorden, for eksempel på den første eller stueetagen. For at gøre et varmt gulv, skal du observere bestemt teknologi:

1. Monteret træstrøer i fundamentet i trin på 0,6-1 m.

2. Bund indgivet brædder.

3. Ved opvarmning materiale gulv lægges.

4. I det næste trin, du ønsker at blæse vandkraft og damp isolerende lag.

5. I den afsluttende fase er gulvbrædderne installeret, og derefter finish gulvbelægning.

De mest efterspurgte til isolering af trægulvet - en mineraluld eller fiberglas, som er beskyttet af det øverste lag dampspærre materiale. I nogle tilfælde, bygherrer anbefaler brug af savsmuld, polystyren eller ekspanderet ler - valget afhænger af præferencer for den enkelte kunde.

Savsmuld: fordele og ulemper

At vælge, hvordan man isolere et betongulv, orienteret på mange web materialer, som er mere praktisk og let at bruge. I tilfælde af træhuse er det ikke så enkelt, fordi de fleste er på udkig efter de mest fordelagtige løsninger. For eksempel den mest banale måde isolering - er savsmuld, som er karakteriseret ved lave omkostninger, let udfylde selv på svært tilgængelige steder, samt miljøvenlighed. Et alternativ kan være træblokke, baseret på - ikke kun støv, men også cement, og kobbersulfat. Arbolit populær for isolering, som opnås ved blanding af en cement, organiske fyldstoffer og kemiske tilsætningsstoffer. Plader opnået ikke-brændbart, let at forarbejde og høj styrke ved bøjning, og de er ikke særlig modstandsdygtige over for fugt.

Billigere eller dyrere?

For mange afgørende spiller rimelig pris, når de vælger byggematerialer. På samme måde valgt, og isolering til gulvet. Prisen på mange byggematerialer lave. For eksempel en universel metode til termisk og akustisk rum er brugen af ark fiberboard, som koster et gennemsnit på 150-280 rubler per kvadratmeter. Polyethylen skum "Tepofol" vil koste omkring 500-600 rubler. For produkter med et gennemsnitligt omkostningsniveau kan tilskrives rulle termisk og lydisolerende URSA - det kan købes for 1200-1500 rubler. Og den dyreste betragtes som materialer såsom ekstruderet polystyren og flydende isolering - udgifterne til disse materialer begynder med 3000 rubler per kvadratmeter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.