SundhedPræparater

Drug "Valz": brugsanvisning

Lægemiddel "Valz" er udstedt i form af ovale bikonvekse tabletter, der er belagt med en gul film dæksel og har den ene side mærket med bogstavet «V», og på den anden - i fare. Den aktive bestanddel af medikamentet er valsartan og datterselskab - lactosemonohydrat, mikrokrystallinsk cellulose, povidon K29-32, magnesiumstearat, talkum, kolloidt siliciumdioxid. Filmcoating dækker tabletten består af Opadry gul II85G32407, som i sin sammensætning, polyvinylalkohol, titandioxid, talkum, macrogol 3350, jernoxid gul, lecithin. Der findes flere typer af piller, der er forskellige i deres indhold af aktivt stof - fyrre milligram, firs milligram og hundrede og tres milligram. De er pakket i blisterpakninger med syv og fjorten stykker.

Farmakologisk virkning "Valz" præparat vejledning beskrives som følger: Dette betyder afslapper perifere kar og dermed bidrage til at sænke blodtrykket. Virkningen af modtagelse af "Valz" 80, 40, eller 160 forekommer efter oral indgivelse i to timer, når sin maksimale værdi, og efter fire til seks timer og kører hele dagen. Abstinenssymptomer i sagen ikke kommer pludselige afbrydelse.

Dosering "Valz" præparat brugervejledning viser følgende: indledende dosis til behandling af hypertension gange firs milligram per dag. Udviklingen af hypotensive virkning sker inden for de første to uger af "Valz" præparat. Tabletter indtages oralt uden hensyn til måltider og skyllet ned med tilstrækkeligt volumen væske. Den maksimale effekt opstår efter fire ugers behandling. Hvis dosis i firs milligram ikke giver den forventede terapeutiske virkning, blev den daglige dosis øges til et hundrede og tres milligram. Parallelt hermed kan du tildele andre lægemidler, der har en hypotensiv virkning, for eksempel, diuretika. Ved kronisk hjertesvigt den initiale dosis af lægemidlet "Valz" instruktion om anvendelse anbefaler en fyrre milligram to gange dagligt. I mangel af en tilfredsstillende terapeutisk virkning, blev dosis gradvis øges til firs milligram, og endda op til hundrede tres milliliter, når lægemidlet tåles godt af kroppen. Fra starten af behandlingen til det tidspunkt, hvor den maksimale dosis, bør tage mindst to uger vil det være opnået. Den maksimalt tolererede dosis per dag er tre hundrede og tyve milligram, opdelt i to doser. I tilfælde af samtidig indgivelse af diuretika, dosis "Valz" kan reducere lægemidlet. Du bør ikke bruge denne medicin sammen med en beta-blokker og ACE-hæmmere.

Efter overførsel human myokardieinfarkt, anbefaler udpegelse af lægemidlet "Valz" betjeningsvejledning starter tolv timer efter det billede de stabile hæmodynamik. I sådanne tilfælde bør behandlingen indledes med tyve milligram to gange om dagen, efterfulgt af stigende doser op til fyrre milligram, ved udgangen af den anden uge af behandlingen - op til firs, og ved den tredje måned - op til hundrede og tres milligram to gange om dagen. Dosis øges, under hensyntagen til den enkelte tolerance af lægemidlet. I tilfælde af et kraftigt fald i blodtrykket eller renal dysfunktion bør dosis reduceres.

Symptomer på overdosis omfatter: alvorlig blodtryksfald, kollaps, tab af bevidsthed. I dette tilfælde mave vask, derefter tage et par pellets af aktiveret carbon og administrere intravenøst en isotonisk opløsning af natriumchlorid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.