Nyheder og SamfundKultur

Trash-model Russisk

Moderne mode overraskende og til tider chokerende. Nye stilarter synes næsten hver sæson, og nu kan alle afspejle deres egen smag og interesser, vælg passende tøj. Alligevel nogle områder stadig uklart for mange. Ved du, hvem den thrash model?

Trash - er ikke en mode, og dens fuldstændig fornægtelse

Ikke helt rigtigt at kalde thrash moderne stil. Denne bevægelse er opstået for nylig i USA som en modpol til mode generelt. Ordet "Trash" er bogstaveligt oversat til russisk som "junk" eller "udskud". Grundlæggerne af den uformelle subkultur blev utilfreds med ensartethed af masse kultur og mode. I det moderne samfund tusindvis af mennesker ser den samme transmission, læse de samme magasiner, og følg alle stammer fra de populære medier tips er nøjagtig ens. Thrash modeller tendens, tværtimod, så levende som du kan skille sig ud fra den fælles "grå masse". For at udtrykke og understrege deres egen individualitet fans af dette område har valgt en af de mest tilgængelige måder. Det handler om at skabe et lyst billede, og en konstant arbejde på hendes udseende.

Og om der er en ideologi?

Hver subkultur har sin egen ideologi og skabt til at bringe folk med samme smag og forventninger. Bare ikke papirkurven. Fans skille sig ud fra mængden søger ikke at bevise noget for samfundet. For fans af dette område af største interesse er at tage sig af sin egen fremtoning og dets modernisering. Sommetider thrash modeller tilhører ens egen krop som et kunstværk. Som for smagen - enhver fan af den retning, deres præferencer. Repræsentanter thrash subkultur lytte til al slags musik, læse et udvalg af bøger og se film i forskellige genrer. Relativt alvorlige begrænsninger udseende er også nogen. Stævnen af interessante og usædvanlige, jo mere det er papirkurven. Det er værd at bemærke, at hvis de oprindelige fans antiglamur virkelig klædt, hvis ikke i skraldespanden, kommissionen butikker, men i dag fans af thrash shoppe i trendy butikker.

udseende

Hvordan har ser virkelig thrash model? Billeder af fans af dette område kan du se i denne artikel. Tøj er som regel valgt lyse farver, men nogle kvinder foretrækker at alt sort. Mange thrash outfits divaer som leopard og andre "bytte" udskrifter. En anden populær motiv - billedet af tegneseriefigurer. Der lægges vægt på detaljer og tilbehør: studs, nitter, store "gyldne" eller plastik smykker. Ofte børn er fans af thrash metal smykker - ringe af plast tiaras og kroner. Grænseløs fantasi og protest stærkt udtrykt i frisurer. Dreadlocks, afrokosichki smurt tilbage hår og utrolig - konfrontationen mellem officielle mode ser på den måde. Den højeste betragtes smarte hår farvet i unaturlige farver. Også mange thrash piger bære parykker eller falske låse. De mest dristige fans af retning gør store flerfarvede tatoveringer og piercinger. Det er umuligt at forestille sig sådan et levende billede uden make-up. De mest almindelige: mørk eyeliner, farvede skygger, lyse nuancer af læbestift. Det er værd at bemærke, at de fleste lyse billeder, du kan se folk magert fysik. Måske tynd og er ikke et krav i subkultur af papirkurven, men af en eller anden grund er de fleste af sine tilhængere en sådan type af tal synes perfekt.

Odri Kitching - grundlægger af thrash subkultur

Trash er et fænomen, der ofte er forbundet med navnet på den amerikanske model Odri Kitching. At denne pige er betragtes som grundlæggeren af den subkultur. Om ejeren af lyse pink hår offentlig kender meget lidt. Audrey - en fan af musikalsk grunge stil elsker ekstravagant. I dag thrash modeller fra hele verden drøm at arbejde med Kitching. Efter alt, grundlæggeren af retningen af ikke alene fjernet sig selv, men er også en stylist og makeup artist. Også Odri Kitching er en mode blog og jævnligt behager fans af hans nye foto-session.

Bemærkelsesværdige modeller

Den mest berømte model, retningen af papirkurven - Zui Suicide, boligkontor Vanek, Hanna Beth. Alle disse piger bor i USA og aktivt samarbejde med hinanden. Det er værd at bemærke, at papirkurven for disse mennesker - det er ikke bare en hobby, men et erhverv på en eller anden måde. I vest, thrash modeller er krævet nok, bliver de inviteret til at deltage i modeshows, kommercielle fotooptagelser, vises i reklamer. Passende at kalde disse piger og bloggere, fordi det er gennem deres aktiviteter på internettet, er de blevet berømt over hele verden.

Er Rusland thrash model?

I vores land, den subkultur af skrald er i den indledende fase af udviklingen. Meget ofte, er fans af denne retning forveksles med andre uformelle grupper. Ifølge bymændene, især thrash model meget gerne emo der var populære for et par år siden. Faktisk er den visuelle lighed er, hvis vi betragter kun udseendet. Men glem ikke, at papirkurven ikke påtager sig nogen dyb ideologi. Den officielle mode og modellering forretning i Rusland anerkender ikke de fans står. Men på trods af dette faktum, for hvert år flere og flere russiske piger og unge fyre tøv ikke med at vælge prangende og ekstravagant. Desuden har mange af de "ikke-indregnede" Russiske trash-shot-modeller i musikvideoer, kortfilm og deltage i fotooptagelser. Det er muligt, at snart i vores land også vil være fagfolk i usædvanlige stil, berømte over hele verden.

Regler subkultur eller fuldstændig mangel på samme?

Trash - er en slags anarki i modeverdenen. Det eneste referencepunkt for skabelsen af kostumer og kombinere tingene er en personlig smag. Denne subkultur har tiltrukket de fleste af disse revolutionære, dem der ikke er vant til at lytte til andres meninger. Måske af denne grund er det svært at finde fans af thrash over en alder af 25 år. Oftest denne stil er især unge mennesker som i en alder af 15-20 år.

Det skal bemærkes, at ikke kun pigerne kan vise deres egen individualitet gennem tøj. Thrash model mænd i dag mindre kendte end deres kolleger i det smukke køn, men de findes også.

Hvordan bliver en skraldespand-model?

Da der i vores land trash modeller - det er en sjældenhed, og den subkultur af i dag uformel, derefter bygge en karriere ikke så let på dette område. Men hvis du vil, alt er muligt. Vi må begynde at arbejde på sit eget billede. Blogs fans af dette område kan let findes på nettet. Men lyse personlighed - den vigtigste ting at thrash model. Subkultur fremmer skabelse og demonstration af din egen fantasi. Ingen grund til at kopiere en person fra succesfulde modeller, ophører med at være bange for andres meninger og beslutter sig for at eksperimentere. Vær forberedt på det faktum, at på trods af den officielle "umoderne" thrash outfits, tilbehør og specifikke kosmetik er ikke billigt. Det vil være nyttigt at begynde at blogge fra tid til anden for at deltage i fotooptagelser. Mange thrash model Rusland i dag kun blevet populært i tematiske kredse. Det betyder, at hvis du har lyst til at slutte sig til dem, og måske endda blive berømt, at gøre karriere i en verden af showbusiness, og alle kan!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.