Nyheder og SamfundKultur

Kevin Klyayn (Klein): personlighed og populære mærke

Der er to velkendte mand ved navn Kevin Klyayn. De er forenet af det faktum, at de begge blev født i USA i fyrrerne i sidste århundrede. Men det er Kevin Delani Klyayn, en indfødt af Missouri, var Hollywood skuespilleren og hans fulde navnebror, hvor et mellemnavn - Richards, grundlagde de magtfulde selskaber i verden af high fashion. Om ham vil vi tale. Designeren, selvfølgelig, ikke har sit stjerne på Walk of Fame i Hollywood, men også verdensberømt. Og stråler af herlighed, hvor bader han, en virkelig gylden. Fordi firmaet Calvin Clein.Inc, der blev grundlagt i 1968, fortsætter med at bringe overskud. Denne modehus blev efterhånden et anerkendt mærke snoet. Hvad betyder "sat på af Det Forenede Kongerige", se denne artikel.

Biografi af designeren. Tidlig karriere

Kevin Richard Klein (vi har hans navn udtales ofte som Kline der galt) blev født i 1942, fem år før sin navnebror, senere erobret Hollywood. Zodiac tegn Skorpionen stjernedesigner: han fejrer fødselsdag den 19. november. Hans far var en jødisk forretningsmand med en gennemsnitlig hånd, der boede i Bronx - mens det var en forstad til New York. Lille Kevin barndom viste kræver til skønhed. Derfor er hans far var generøse og gav sin søn en prestigefyldt uddannelse. Kevin Klyayn uddannet fra Graduate School of Arts, da han kun var atten år gammel. Han vidste allerede med sikkerhed, hvad han ønsker at være, men han besluttede at fortsætte sin uddannelse og studerede på Fashion Institute of Technology to år. Efter at have modtaget i 1962 en billet til voksenalderen, havde Kevin omkring seks år arbejdet i forskellige designhuse i New York, i lang tid uden at stoppe nogen steder.

Bunden af deres egen virksomhed

Arbejde i de modehuse gav ikke Kevin heller slukke sunde ambitioner, eller tilstrækkelige subsistensmidler. Kort sagt, intet andet end en uvurderlig erfaring. Han havde endda at tjene penge fra tid til anden som en gade kunstner. I 1968 Barri Shvarts en af sin barndom inspirerede ham - åndeligt og økonomisk - til at starte deres egen modehus. Firmaet blev kendt som Calvin Klein Ltd., og blev indspillet i New York. Oprindeligt blev virksomheden beskæftiger sig med udvikling af udendørs tøj til mænd. Kun de 70-erne af Kevin Klyayn besluttet på udformningen af kvinders toiletter. Fame kom til ham med det samme, men ikke lade dem vente længe. Inden for fem år efter selskabets grundlæggelse designer modtog den prestigefyldte Coty modeverdenen. Og denne pris fik han tre år i træk.

Synderen logomanii

Jeans i det amerikanske samfund har altid været betragtet som en slags arbejdstøj. Udsmykning overalls og kedeldragter - hvem der kommer ind i dit hoved? Kun en sådan skandaløs fyr som Klein. I 1978 modeverdenen var fulde af forventning, når catwalk model "designer jeans". Etiketten "IC" (en forkortelse af Calvin Klein), prydet på baglommen på bukserne, blev den første svale fejet verden i slutningen af 70'erne boom, kaldet 'logomaniey'. Det var ekstraordinær og reklame firma, der fremmer jeans. Kevin Klyayn har udgivet en plakat, der efterlignede den berømte mesterværk af Leonardo Da Vincis "Den sidste Nadver". Ved bordet i stillingerne, fuldstændig kopi af apostlene og Jesus Kristus, siddende halvnøgne modeller af begge køn. De bar kun jeans. En plakat kaldet "Den sidste nadver af Klein." Og selv om designeren måtte tilfredsstille kravet for den romersk-katolske kirke, betalt en million dollars reklamekampagne mislykkedes. Når 15-årige model i videoen koket, at "mellem mig og min Calvin ingenting", mange snobber betragtes dette slogan et tegn på vulgaritet, men størrelsen af salget viste, at det virkede.

Opfinderen af stil med "casual" og "unisex"

I 1992, Kevin Klyayn frigivet plakaten, heltene fra der letpåklædte rapperen Marky Mark og den unge model Keyt Moss. På heteroseksuelle mennesker havde den samme tøj model. Derfor er designer og overvejet godfather stil med "unisex" (dvs. tøj, der er velegnet til både kvinder og mænd). Kongen af den nye verden modeindustrien ikke hvile på laurbærrene. Han lancerede i modeverdenen et nyt koncept - design tøj i afslappet stil. Dette ord betyder "tilfældig", men mere præcist dets betydning - "situationen." For en tur i parken eller vandreture på naturen, samt de unge parti og middagsselskab, vi sætter en helt anden tøj.

Udvidelse Corporation

På et tidspunkt, hvor verden er at se film med Kevinom Klyaynom, næsten navnebror designer, han metodisk udvide grænserne for sin mode imperium. I 1982, da skærmene gik ud filmen "Sophies Choice", hvor skuespilleren spillet en stor rolle, den amerikanske konge af verden beskæftiger sig med mode undertøj. Beklædning, tilbehør og fodtøj, etablerede sit hjem, der er designet til den unge og smukke - en hemmelighed Kleins succes. Hans virksomhed bevidst ikke sy for stor. Sådanne tøj - ikke for fede mennesker. Ømhed, ungdom og en vis Letsindighed - det er foreninger, der forårsager de produkter under Leib Storbritannien. Men i denne win-win, synes det, virkelig uforudsete vanskeligheder. I 1999 skuespilleren medvirkede i "skærsommernatsdrøm", har designeren igen forårsagede en skandale af sin reklamekampagne. Dette billede er let klædte teenagere og børn, viser en ny kollektion af undertøj, chokerede vogtere moral.

Tilbehør fra SK

Hos mennesket bør alt være fint - fra skoene til stiften i hans slips. Designer delte denne sandhed, hvilket bidrager til de tøj, undertøj og sko timer. Kevin Klyayn i 1997 underskrevet en kontrakt med det schweiziske selskab Swatch Group Ltd, som allerede har fået ry blandt producenter af ure. Så skattede mærkning «Made in Swiss» var nu dekorere ure - mandlige og kvindelige - fra England. Dette produkt designer brugt en klog prispolitik. Fremragende design og pålidelig schweizisk bevægelse kan købes til en forholdsvis lav pris. Udvikling af modeller på niveau med master tager en førende designer Frantsisko Kosta derhjemme. Se dette mærke er præget af elegance og omhyggelig opmærksomhed på alle detaljer.

Eau de toilette "Kevin Klyayn"

Ikke gået ubemærket hen og designer parfume. Mighty House fortsatte med at udviklingen af nye dufte - mænd, kvinder og unisex. Fra Kevin Klein tøj er designet til den unge og smukke, og designeren ikke afvige fra dette målgruppe parfumer. Lugter af eau de toilette og parfume - lys, naiv og på samme tid fascinerende. I kvindernes toilet vand følte umiddelbarhed og chokerende. For de stærkere køn designer forbeholdt maskulinitet, lidenskab, sensualitet. Parfume Unisex gør det muligt at fordybe sig i atmosfæren i en amerikansk glamour. SC House lide at producere parrede smagsoplevelser skabt for elskere - de supplerer hinanden.

Personlige liv

For første gang designeren gift tilbage i 1964. Snart hans kone Dzheyn Senter datter Marcy. Men efter ti års ægteskab endte i skilsmisse. Fire år senere, i 1978, blev pigen kidnappet glad for at løsepenge. Ni timer gebyr på hundrede tusinde dollars blev betalt, og barnet blev frigivet. Men kidnapperne også anholdt. I 1986 designeren giftede sig med en anden gang, at tage sin kones assistent, Kelly Rector. Deres ægteskab varede indtil 2006. Efter skilsmissen, designeren begyndte at mødes med biseksuel Nick Gruber. Tidligere porno skuespiller og Kevin Klyayn - et billede af denne usædvanlige par rejste omkring alle magasiner om livet af stjernerne! Gruber var under Klein på otteogfyrre år. Men efter den unge mand også rive med af narkotika, blev parret skilt. Det skete i 2012.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.