Nyheder og SamfundØkonomi

Marked konkurrence - er det miljø, som forpligter til at have en perfekt ry

I dag er markedet konkurrence - er ikke bare et begreb, og det udtryk, der definerer karakteren af relationer i samfundet. Dens effekt er ikke begrænset til kun én virksomhed. konkurrencedygtig ånd er overalt: fra boldbaner til steder romantiske datoer. Ikke desto mindre er begrebet markedet konkurrence - et rent økonomisk begreb, for det meste relateret til en verden af finansiering og forretningsservice. Så hvad er det, og hvordan påvirker det de daglige aktiviteter emnerne for økonomiske forbindelser?

Hvis vi tager dette koncept i bred forstand, markedet konkurrence - det er de producenter, mellemhandlere, forbrugere, der overhovedet, og deres konstante interaktion med hinanden. Optrapningen af denne proces er uundgåelig og øger med det niveau af forbrug. Marked konkurrence - er i virkeligheden, er kapitalismen i sin reneste form. I forgrunden her kommer opgaven til at vinde og være en konkurrent i "Kings". I den snævre betydning af konkurrence på markedet - konkurrence udspiller sig for bedre vilkår blandt markedsdeltagerne (produktion, køb og salg af varer og tjenesteydelser).

Ofte varer / services virksomheder er i samme niche, bære et minimum af væsentlige forskelle. Hvordan så at skille sig ud fra mængden? Nogle virksomheder foretrækker at øge deres andel af salget, satte foden på vejen af priskrige. Atter andre søger at opnå succes, forbedre kvaliteten og pålideligheden af sine produkter. Og dem, og andre gør ikke med at svinge de flag brogede reklamer, forsøger at opnå berømmelse i forbrugernes cirkel (stædigt uvidende om den kendsgerning, at den "berømte" ikke betyder "foretrukket") ... Hvordan til at fange en bølge og holde sig oven vande i dagens opgørelse penge relationer? Fra virksomhedens strategi til gearing i en bestemt situation hver organisation går deres egen unikke måde. Men ikke desto mindre er der en universel måde at komme foran rivaler i branchen? ..

Form af konkurrencen i markedet er varierede. Det er almindeligt accepteret, at i de udviklede lande og udviklingslande, konkurrencen er perfekt (selv om dette ikke altid er tilfældet).

For at blive en virkelig synkefri, virksomheden er ikke nok til at holde din højre hånd på pulsen af forbrugerne, og til venstre - konkurrencen halsen. Sad langsigtede udsigter for selskabet, som ledelsen ikke lægge særlig betydning ry, omsorgsfuld kun om "ærer og Zlata." Så at sige, "tørre årer, sir." Marked konkurrence - et aggressivt miljø at overleve Kun the fittest.

"Den positive omdømme i selskabet er den mest succesfulde investering i sin langsigtede stabilitet," - om lyder så skattede formel af velvære. Ikke engang stødt på en sådan erklæring i et interview med lederne af store virksomheder.

Et godt omdømme i branchen er defineret som en passende etiske og moralske standarder for adfærd på markedet, forbliver uden sine produktionsaktiviteter. I virkeligheden er det et immaterielt aktiv i virksomheden, der bestemmer graden af attraktivitet af selskabet.

Fordele gode omdømme er indlysende. Denne langsigtede partnerskaber og gunstigere investeringer tilbud og mulighed for at tiltrække nye højt kvalificerede specialister. Også den "rigtige" for virksomhedens omdømme er en stærk motiverende for medarbejderne allerede tiltrukket. Der har været tilfælde af at begå medarbejdere heltegerninger i navnet på din virksomhed (for eksempel under en brand i 2003 i et af Koenigsegg værksteder, når de arbejder på egen hånd reddet fra branden udstyr og produkter, uden at vente på ankomsten af brandmænd).

Og, selvfølgelig, kundeloyalitet afhænger af omdømmet af virksomheden. "Alle ønsker at købe fra de gode," - siger den gamle amerikanske slogan, som det er svært ikke at blive enige.

De risici, der kan opstå ved brug af "gode navn" af konkurrencen, følgende:

  • Der vil altid være nogen, der ønsker at skade omdømmet for din virksomhed, som du så længe og hårdt for at skabe. Og så alt vil afhænge af dine diplomatiske evner.
  • Virksomheden kan være "forbundet" med hensyn til innovation. Den nuværende omdømme altid pålægger visse forpligtelser, er det nødvendigt at overholde. Hvis forbrugerne og partnere vil føle sig snydt i deres forventninger, vil det påvirke din virksomhed meget værre end rænkespil "fjender".

Selvfølgelig, et godt ry er ikke en kur mod hovedpine, som er i stand til at levere de konkurrenter, men det er stadig et kraftfuldt værktøj, der i høj grad kan lette fremme af virksomheden over for sine mål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.