Nyheder og SamfundØkonomi

Hvad er en byttehandel: historie, formidling og evaluering

Barter - er byttehandel, byttehandel, byttehandel - synonymer i udtrykket sæt. Enhver, der begynder at bruge byttehandel siden barndommen, når for eksempel, ændrer legetøjet til en anden. Af den måde, byttehandel optrådte langt tidligere penge. Så lad os finde ud af, hvad den byttehandel?

historie

Aktivering af valuta begyndte i løbet af de økonomiske reformer, og toppede netop på tidspunktet for 1999 krise. I 1992-1994, på grund af dårligt udtænkt proinflyatsionnyh foranstaltninger i den private sektor var der en økonomisk underskud, som nåede enorme proportioner i løbet af de næste to år. Det var dengang, at regeringen og finde ud af, hvad der er byttehandel, hvis omfang var så fænomenal, at identificerede Rusland på den internationale scene blandt lande med overgangsøkonomier. Lad os afsløre funktionerne i byttehandel 90'erne.

Forskelle byttehandel 90'erne fra den nuværende

1. Inden for rammerne af de enkelte sektorer byttehandler blev monopoliseret, som ikke fremmer den frie konkurrence og tvunget selskabet til at foretage udvekslingen ugunstig for dem.

2. Mangel på økonomiske midler bidrog til en intensivering af udvekslingsprocesser mellem virksomheder.

3. Høj inflation, skyldes som virksomhederne er der yderligere risici forbundet med økonomiske beregninger, stimulerede byttehandel af varer og valutaterminsforretninger i almindelighed.

4. På grund af de høje kriminaliseringspolitikkerne 90'erne modparter transaktioner er ofte ikke overholdt aftalerne. Derfor, i løbet af byttehandel bosættelser i virksomheden gik til de ekstra omkostninger ved likvidation tab.

spredning

Nu nøglen til spredning af byttehandel er stigningen i aktivitetsniveauet i akut mangel på it-ressourcer. Og nu er der alle forudsætninger for dette. Men finansieringen for den private sektor er stadig tilgængelig. På trods af, at de regionale myndigheder er lobbyvirksomhed interesser de store monopoler i deres finansielle tvister med kreditorer, leverandører, at de midler, som staten støtter de store debitorer, efterhånden nå virksomhederne både små og mellemstore virksomheder. Så at lederne ikke engang tænke på virksomheder, der er byttehandel. Efter alt, monetarisering af den moderne økonomi tillader virksomhederne at undvære ham.

følelsesmæssige vurdering

Så fandt vi , at et sådant byttehandel. Endelig ønsker jeg at sige om meningsløshed en negativ eller en positiv vurdering af udtrykket. Byttehandel er et objektivt fænomen, og er ikke afhængig af nogen evaluering. Han er altid til stede i økonomien som en alternativ form for betaling, især i øjeblikke af aktivering af den økonomiske afmatning. Masse overgang til byttehandel, er hvis værdi betragtes i denne artikel, vil der kun være tale om fuld parathed markedet for denne begivenhed. Ifølge eksperter, det moderne marked har en god grad af parathed, men så vidt dette er sandt, vil kun tiden vise. Under alle omstændigheder betyder den kommende afslutning af recessionen ikke medføre fuldstændig forsvinden af byttehandel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.