Kunst og underholdningKunst

Hvordan man kan trække Cheshire Cat - Magic beboere i Eventyrland

I historien om Lewis Carroll, som fortæller historien om et uforglemmeligt eventyr Alice i eventyrland, er der én mystisk og interessant karakter. Det er den Cheshire Cat. Hans baggy smil fortrylle ethvert publikum med sin mystik og evnen til at forsvinde foran overraskende og spændende. Hvis du læser med dit barn denne magiske historie eller set en tegnefilm om de ekstraordinære eventyr af Alice, kan du lære at tegne en Cheshire kat i al sin pragt.

Den forberedende fase

På dette stadium, er det nødvendigt at træffe afgørelse om placeringen af den karakter på et stykke papir. Sådan en interessant karakter må nødvendigvis placeres i midten. Måske gjorde han tage hele området af arket, eller du portrættere ham tale til Alice? Overvej, hvordan man tegner Cheshire Cat i etaper, hvis han smiler fra øre til øre, og kigger ned på pigen.

Fortsæt til tegningen.

  • Først visuelt opdele pladen i to dele. På højre side vil være kattens hoved, og til venstre - hans overkrop. Vi betegner disse to ovaler anbragt vandret og lodret. Ovaler har lidt overlap.
  • På højre oval (hoved) note linjer øvre og nedre niveauer i øjet og betegner lodrette symmetrilinie.

billede

På dette stadium, så lad os overveje hvordan man tegner Cheshire Cat fra forberedt ordning. Bare lidt fantasi - og din egen kat, vinkede gådefulde smil kan hænges på væggen.

  • På lavere niveau af øjet (den samme linje - kattens næse) starter på begge sider at drage de tegn kinder, strakt ved de brede smil.

  • Væve pandehår, skitsere øjne, næse, overskæg, og, selvfølgelig, hans mund strakt i et smil. De to buede linier definerer placeringen af forbenene. I dette tilfælde katten plantede dem på hans hoved.
  • Dorisovyvat ører smil (ikke glemme tænderne), eleverne og næsebor. Vi giver en glat ryg linje, der forbinder de to ovale kurve og hale linje.
  • Dorisovyvat frodige voluminøse hale og benene foldet under hagen.

Nå, vores tal svarer til den mystiske og urokkelig kat. Der er meget få, og man kan forestille sig formidlingen af Alice med denne vidunderlige karakter, der kender en masse interessante historier, og ikke utilbøjelig til at underholde deres lille pige.

Den sidste etape

Ved at trække på detaljerne i den afsluttende fase af arbejdet afhænger af, hvor succesfuld vil være hele illustrationen. Fjern alle af støtte linje, og starter den mest afgørende øjeblik - konstruktionstegninger. For eksempel, hvis du spekulerer hvordan man tegner Cheshire Cat blyant, er det på nuværende tidspunkt muligt striber på dyrets hud til at identificere og let skygge. Mere dristige linjer fremhæve øjne, næse og kat smil og drage de enkelte hår på halen.

En anden version af færdiggørelsen af arbejdet - for at tilføje farve til det. Hvordan man kan trække Cheshire Cat farver? Meget enkel: vælg en lys farve og fortsæt til tegningen påfyldning. Her alle muligheden for at vise fantasi - faktisk denne kat - eventyr, hvilket betyder, at det kan være helt enhver farve!

Nu hvor du ved, hvordan man tegner den Cheshire Cat, og kan nemt vende deres fantasi ind i billedet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.