Intellektuelle udviklingMeditation

Prana - en ... Source af vitalitet. Legend of prana

Ordet "Prana" sjældent anvendt i den vestlige verden. Det er umuligt at måle de fysiske enheder, men på trods af dette, det er til stede i alt, hvad der omgiver os, og selvfølgelig os selv. For en vesterlænding vant til at stole på en videnskabelig tilgang, et sådant begreb er ikke acceptabelt, men det kan være nyttigt for ham. Lad os se, hvad prana, og lære, hvorfor kendskab til det relevante til i dag.

Universel livsenergi

Prana gennemsyrer alle ting, det nærer og giver liv. Denne fantastiske energi er i alt, der omgiver os. Derfor er et virkelig klog person indser, at alt omkring er udstyret med livet - floden, markerne, stenene og luften. Prana - er den lim, der understøtter eksistensen af vores univers. Uden den ville livet ikke eksistere, og de materielle genstande, der anses for at være livløse, også. Sådan finder yoga, har alt i universet genererede prana.

Paradoksalt nok, moderne forskere er enige om, at alt er energi, det er bare ikke den samme tæthed i verden. Således de største hjerner i vores samfund ramt først for nylig på det faktum, at det var kendt for vores forfædre i århundreder. Ud over det faktum, at Prana har givet liv til alle væsener, ethvert levende væsen er konstant behov for det.

Hvor får vi Prana?

Man bruger hele tiden energi fra omgivelserne for at opretholde livet. Vejrtrækning - En af de vigtigste måder at få prana. Du kan leve i mange dage uden mad, men uden at trække vejret mennesker næppe strække et par minutter. I processen med at trække vejret prana, som er fyldt med verden, absorberet af mennesker. Efter indtagelse den passerer mange transformationer før indtage sin plads i kroppen.

Meget afhænger af personens indre verden, da det giver det visse egenskaber af livsenergi. Vi kan sige, at en persons udseende er en afspejling af hans indre verden. Efter alt, hvis den Prana, vil modtage en negativ ladning, dens virkning på kroppen er som en gift, der langsomt dræber deres bytte. Hvis, en gang inde den menneskelige energi for at opnå positive kvaliteter, vil det producere en helbredende effekt.

mad

En af de vigtigste kilder til prana - fødevarer og vand. Deres kvalitet afhænger er, hvor meget energi kommer ind i kroppen. Det vil sige, vil egenskaberne for Prana beliggende i maden påvirker både den menneskelige krop og sit sind. Det er af denne grund, at yoga kan ikke anbefales at spise fødevarer mord. Horror, der oplever et dyr under dødstidspunktet, passerede elsker af kød eller fisk, indførelse forvirring ind i hans indre verden.

Må ikke blive involveret med mad holdt mange transformationer, da det er lidt vitalitet. Men koncentrationen af farlige stoffer i sådanne fødevarer stiger gentagne gange. Ja og nej mave vil takke dig for at sætte det i tarme af de døde uforståelige masse flavored med kemikalier.

Prana og ånde

Det vigtigste instrument til akkumulering og omdannelse af livsenergi - vejrtrækning. Faktisk, takket være denne proces, vi får det højeste antal af prana. Derfor, for at forbedre din hud tone og øge mængden af tilgængelig energi, du har brug for at tage kontrol over din vejrtrækning. Hvorfor tortur dig selv, forsøger at ændre den proces, der automatisk opstår i kroppen af vores liv? Den omstændighed, at åndedræt og sind er nært beslægtede. Livet i dagens tempofyldt verden gør overfladisk tænkning og hurtig. Det samme sker med vejret. Dette reducerer alvorligt mængden af livskraften absorberes fra luften. Og som prana - vital energikilde, dens brist gør en person svag og doven. Alle hans lagre gå til at opretholde deres liv, uanset hvad de ellers bare tilbage.

Af denne grund, yoga bruger en fuld åndedrag, hvor lyset langsomt fyldt med luft, indtil maven. Tilbagetrækning og fremspring af underlivet er med til at hæve og sænke mellemgulvet. I denne rettede og udfylde de dele af lungerne, som ganske enkelt ikke anvendes i overfladisk vejrtrækning. Hvis du konstant indånder kun brystet vil nogle områder være inaktiv i år, hvilket gør dem til et ideelt levested for skadelige bakterier.

Ophobningen af prana

Prana - er det, der driver den menneskelige krop og sind. Det cirkulerer inde i os som en elektrisk strøm i maskinen. Hver krop har brug for en vis mængde livsenergi. Hvis det er mindre, så kan det ikke fungere ordentligt, og hvis mere - så hurtigt slidt og "brænde". Det er vigtigt at indsamle gode Prana, som ophobning af negativ energi destruktivt kan påvirke både krop og sind. For at gøre dette, er du nødt til at observere "hygiejne i sindet." Det forudsætter kontrol over dine tanker og følelser. Til prana, at komme ind i din krop, erhverve positive kvaliteter, der er nødvendige for at undgå negative tanker, jalousi, begær, vrede og andre destruktive drifter.

vitalitet overskud kan forekomme, hvis det ikke bliver brugt forgæves. Vores samfund er bygget således, at trækket af de mennesker, deres fulde potentiale, der forlader dem tom og underdanig. Alle har en masse af alle slags vaner og afhængigheder, der suger al den livsenergi, uanset hvor meget det var. En anden god redskab til akkumulering og omdannelse af prana - meditation.

meditation

Inde har vi et universelt værktøj til selvudvikling og healing. Ikke for ingenting meditationsteknik er hjørnestenen i enhver åndelig praksis. Bare slappe af og lukke øjnene som grænseløs fred begynder at bryde sig selv indefra. Det viser sig, at vi har et stort potentiale, men for at nå det, du har brug for at stoppe strømmen af tanker, der ikke vil give op uden kamp. Den enkleste måde at opnå tilstanden af meditation - koncentration i vejrtrækningsprocessen. Derudover skal du være så afslappet og sikre, at rygsøjlen holdes lige. En lige ryg er nødvendig for at prana kan strømme frit gennem kanalerne gennemtrængende vores krop.

Effekten af regelmæssig meditation vil overgå alle forventninger. Du vil få en ekstraordinær evne til at koncentrere sig, tanker bliver klarere og mere positivt. De problemer, der syntes umedgørlig, vil være væk for evigt, frigøre plads klar og velvære. Også som et resultat af meditative praksis kan føle strømmen af prana i kroppen, for bedre at forstå dens natur. Således vil du umiskendeligt føle, hvad handlinger ødelægger dig, og som tværtimod fyldt med vitalitet. For bæredygtig virkning, er det ønskeligt at praktisere meditation to gange om dagen i en halv time, men du kan starte med en mindre mængde af tid. Et godt værktøj for en erfaren praktiserende læge kan blive pranayama.

Prana - livsenergien i universet

Der er en gammel legende, der er designet til at forklare betydningen af livsenergi. I det der er en historie om, hvordan disciple guruen spurgte ham, hvad prana. Han sagde, at han ville fortælle dem om denne fantastiske stof, hvis de bruger år i meditation.

Efter et år, studerende kommer igen til salvie med dit spørgsmål. Han svarede ikke til at fiske ud af mit hoved, men blot bedt guderne, der står. Cosmos sagde, at han var chefen. Lignende reaktioner var vand, vind, ild, intelligens, hørelse og andre. Men Prana indsigelse mod dem og sagde, at kun den forbinder det hele sammen, tillader ikke verden falde til stykker. For at bekræfte hans ord, begyndte hun at kravle over hele kroppen og alle de andre rakte ud efter hende. Så, som historien går på prana, hun sank tilbage på plads. Alle andre følelser ned med hende. blev således klart, at den Prana - den energi, der binder alle ting på jorden og regulerer driften.

i dag

Hvor gammel og eksotisk begreb kan hjælpe det moderne menneske? Prana - det er det, der giver os liv, fra dets mængden og kvaliteten af sundhed og velvære. Selvfølgelig, en pragmatisk mand lukkes dette koncept, men foretrækker at forblive i den velkendte verden af materialisme. Men forskerne selv er begyndt at indse, at verden er ikke så simpelt som det ser ud ved første øjekast. Mikroskopiske partikler opfører sig helt tilstrækkeligt, helt glemmer fysikkens love, som de skal adlyde.

Måske vil forskerne fremtidens kunne forstå, hvordan deres forfædre var klogt. Men indtil videre kun en række specifikke orientalske systemer fungerer på et udtryk som prana. Yoga, Qigong, aikido - den mest populære på skolen, så du kan tage kontrol over dit liv kraft. Kun øvelse gør forstå, hvad energien i universet. Derfor giver det ingen mening at tale om Prana, er det bedre at opleve det selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.