Intellektuelle udviklingMeditation

Teknikker og mantraer ønske opfyldelse

Alle ønsker at gå ønske så hurtigt som muligt er opfyldt. Til dette formål tyet til en række forskellige måder.

Den ene er den ønskeopfyldende mantra og forskellige meditation. Jeg må indrømme, at disse, ved første øjekast, usædvanligt for vort folk, den vej til arbejde. Og arbejder meget med succes. Måske sker på grund af det faktum, at i løbet af de meditationer og mantraer indlæst menneskelige sind hviler og frigiver de skjulte kræfter.

Til at begynde, finde ud af , hvad det mantra? Nogen kalder dem plots, nogen - bønner, nogen - en appel til guder. Og hvad er mantraet for real? I den mest generelle betydning af mantraet - er universelle ord, en slags kode, der hjælper en person til at stille ind på harmoni, kærlighed og velstand. Alle mantraer, herunder mantraer ønsker tilfredsstillelse, skrevet på sanskrit, i det gamle sprog, som er stamfader til mest moderne i Europa.

Det unikke ved det faktum, at deres indsats også blev beskrevet i Vedaerne, men de fungerer i dag. Du kan endda vælge en anden retning af mantraet for hver dag. Hvad svajer dem, der hjælper til at opfylde vores planer, det mest universelle er her Om Lakshmi-Wigan-Sri Kamala Dharigan-matchmaker. Hertil kommer, og i henhold til meditation ønske om så mange interesserede mennesker.

Men først mantra. Det er forbundet med gudinden Lakshmi, gudinden for lykke og velstand. Lakshmi anses for at være gift med Vishnu, og er forbundet med lotus, den hellige blomst i mange religioner. Lakshmi har andre navne, nemlig Kamala og Padma.

I betragtning af ønskeopfyldende mantra, er det nødvendigt at tildele en anden: Om Namo Narayana, hvilket også bidrager til gennemførelsen af alle planer og projekter.

Men den største kraft af opfyldelse af ønsker mantra vinde, hvis deres praksis med meditation. Her er en af de mest effektive.

Læg dig ned eller sidde komfortabelt, så ingen vil forstyrre eller distrahere.

Forestil dig, at du står på bredden af en smuk sø. Vandet er rent, stille, rolig, klar, det er ligesom et rent sind under meditation. Til det sted, hvor du står i vandet svømmer smukke farver.

Dette kan være en lotus, åkander eller andre blomster. Du komme til centrum, og du skal være på vandet.

Vær glad for at være i denne blomst. Føl al den skønhed, der omgiver dig. Der er ingen problemer, bekymringer og smertefulde tanker. Du svømmer i blomsten og pludselig mærke foran kilden til guld, eller hvidt lys, der er som en lotus. Du ved ikke, hvad dette sted er, men intuitivt føler, at der er dine assistenter, vogtere og beskyttere. Du går fra blomster og strække deres hænder til lyskilden, i hænderne af jer synes guirlander af smukke blomster. Bring dem en gave denne ø, tænker hans ønske og sin tidlige gennemførelse. Så, fra hjertet tak universet, Gud, som stadig ønsker at svømme og tilbage, med en klar sikkerhed for, at dit ønske sikkert vil gå i opfyldelse. Vi åbner øjnene, smil og vente på, vil blive givet ønsket. Dette er - en meget effektiv teknik udførelse af lyst, men det vigtigste i det - tillid til en højere magt, som du har hjulpet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.