FormationGymnasier og universiteter

Det Danske Akademi for Indre Anliggender i Ukraine: adresse, fakulteter, ledelse

Det Danske Akademi for Indre Anliggender i Ukraine er kommet en lang historisk vej fra grunduddannelsen af politifolk til de førende uddannelsesinstitutioner indenrigsministeriet. Universitetet forbereder specialister med højere juridisk uddannelse til retshåndhævende myndigheder, såvel som strukturer af FN fredsbevarende styrker.

fundament

Han stammede National Academy for Indre Anliggender i Ukraine i Kharkov, en tidligere 20-erne af det sidste århundrede, hovedstaden i Ukraine. APRD som skolen begyndte med en rød politi kurser. Kurser blev skabt 1921/11/06 år. Fra denne dag hvert år Academy fejrer sin fødselsdag.

Et år senere (12.05.1922 g) politi kurser konverteret til distriktet junior chefer af USSR State politi og 30/09/1922, i School of højtstående chefer af militsen. I betragtning af det presserende behov for lederuddannelse, den folkekommissærernes råd i den ukrainske SSR 23/10/1923, den reorganiserede institution, der blev kendt som All-ukrainske School of Politi og kriminalpolitiet.

passage

I april 1925 præsidiet for USSR VUTSIK besluttet at overføre skolen fra Kharkiv, som på det tidspunkt var hovedstad i Ukraine, i en af de nærliggende købstæder i Ukraine. Valget faldt på byen Kiev. Siden da historien om den institution, der er forbundet med byen.

I 1936, Graduate School of Management igen omdøbt til School of den højtstående politi kommando personale Balytsky navn. Kendelse afsagt af NKVD af USSR i 1937, har navnet på skolens navn V. A. Balitskogo blevet fjernet. Kæmpe skade på en uddannelsesinstitution på grund af krigen. Næsten hele personalet døde i kampene for fædrelandet.

efterkrigstidens udvikling

Sagen om lærere, der døde i årene efter krigen fortsatte til den næste generation. Den sejrende slutningen af krigen, i begyndelsen af genopretning af den nationale økonomi, reorganisering af indenrigsministeriet, har Ministeriet for statens sikkerhed organer forårsaget ændringen af underordning af institutionen. I løbet af det næste årti, blev skolen omdøbt til Solomenska område 5 gange.

20.08.1956 ved nu Kiev særlige sekundær skole politi (i det følgende KSSSHM) begyndte at træne for en bred vifte af politiet for to-årigt program. I 1957, på grundlag af KSSSHM i Kiev arrangeret af fjernundervisning studerende VSH MVD af Sovjetunionen.

Tre år senere blev det sovjetiske indenrigsministerium og VS KSSSHM fusioneret med oprettelsen af det Højere School of Ministeriet for Indre Anliggender i den ukrainske SSR. En ny fase af udviklingen og forbedring af aktiviteten af fremtiden for National Academy for Indre Anliggender i Ukraine. Den nye struktur er blevet en pålidelig base for uddannelse højt kvalificerede specialister til retshåndhævelsen. I 1966, på grund af strukturelle ændringer i Ministeriet for Ministerrådets Indre Anliggender skole underordnet direkte til omdøbning af Kiev Højere School of indenrigsministeriet i USSR.

uafhængighed

Med proklamationen af Ukraines uafhængighed High School (HS) gik MIA i forelæggelsen af en suveræn stat. Grundlæggende ændringer i aktiviteten af retshåndhævende instanser har brug for at fremskynde opførelsen af en socialt retfærdig, demokratisk og juridisk stat har forårsaget behovet for at forbedre personalets uddannelse system til retshåndhævelse. I 1992, på grundlag af trækblokskiven etablerede akademi, og i januar 1996 blev hun tildelt et præsidentielt dekret national status.

Organisationen har sat sine seværdigheder på nye områder af uddannelse, forskning, en væsentlig forbedring i tilrettelæggelsen af sine aktiviteter. Siden september 2005 blev det reorganiseret i et universitet sted kaldet Kiev National University for Indre Anliggender. Ifølge dekretet af kabinettet i Ukraine fra 27.08.2010, blev institutionen omdannet til National Academy for Indre Anliggender i Ukraine.

samarbejde

Akademiet fastholder forbindelser til mange internationale og nationale institutioner, organisationer, fagforeninger, foreninger. Et eksempel på dette tætte samarbejde er sine kontakter med "All-ukrainske Association af strafferetten," organisation. Det samler forskere inden for strafferetten, kriminologi, specialister i relaterede områder af viden, praktikere, samfund og regeringsledere til at fremme udviklingen af videnskab, erfaringsudveksling, koordinering og gensidig bistand i den videnskabelige aktivitet. I flere år på National Academy for Indre Anliggender i Ukraine driver en lokal afdeling af denne organisation, som er sammensat primært specialister i afdelingen for lov og kriminologi.

Institut for Strafferet

På alle stadier af udviklingen af APRD (Kiev) betydeligt videnskabeligt potentiale blev koncentreret i lærerstaben. For eksempel, Department of Criminal Law stammer fra er baseret i 1958 Department of Criminal Law Kish Ministeriet for Indre Anliggender i USSR. I løbet af de år af sin eksistens i det fungerede kendte eksperter inden for strafferet:

 • Forskere P. P. Mihaylenko VM Smitienko, MI Korzhansky der blev grundlæggerne af videnskabelige skoler.
 • Læger, professorer, lektorer NA Bondarenko, VA Glushkov, VP Didenko, NT Kuts PV Likholat, M. I. Melnik, AA musik, A. H . Opalchenko, SL Ostapets, SA Tararuhin, SV Trofimov, og andre.

Nu Department of Criminal Law i regi af rektor, politi General VV Cernei har tre Doctor of Law, professor A. V. Savchenko, VI Sakuni VI Osadchy og nitten kandidat for juridiske videnskaber.

Institut for kriminologi

Det blev grundlagt i maj 1977. I løbet af undervisning og forskning aktiviteter er arbejdet (og nogle af dem arbejder nu) så berømte lærde som Yu. V. Aleksandrov, VA Glushkov, AN Dzhuzha AF Zelinsky, E. Moiseev, A. I. Roschin, A. P. Severov, D. E. Tikhomirov og andre.

I øjeblikket er Afdelingen består af jurister som:

 • Doctor of Law, professor AN Dzhuzha og A. Kolb.
 • Professor V. V. Vasilevich.
 • PhD, lektorer YA Levchenko N. V. Kulakova, LV Kryzhnaya, E. V. Rasyuk GI Pishchenko, G. S. Polischuk.
 • Candidate af Juridisk Fakultet AV Mikitchik, T. V. Mironyuk.
 • Lektor A. V. Kirilyuk.

Specialister i afdelingerne arbejder tæt sammen med de retshåndhævende myndigheder, andre uddannelsesinstitutioner, forskningsinstitutioner og agenturer. Dette skyldes det faktum, at kun en fælles indsats fra forskere og blande deres aktiviteter med professionel erfaring i studiet af forskellige teoretiske og praktiske spørgsmål i dybden gør det muligt at udforske aktuelle og kontroversielle problemer i kriminologi, klart bekendt med disse fremtidige advokater.

Det Danske Akademi for Indre Anliggender i Ukraine i Kiev: fakulteter og institutter

Universitetet tilmeldt omkring 15.000 fremtid retshåndhævelse. Academy har en forgrenet struktur med grene placeret både i kapital og i regionerne. De er:

 • Afdelinger № 1 (Kiev), № 2 (Kiev) og Prikarpatskii № 3 (Ivano-Francovsk).
 • Institutioner: Den fængselsvæsen tjeneste, postgraduat uddannelse (begge er i Kiev).
 • Undervisnings- og forskningsinstitutioner № 1, №2, № № 3 og 4 (Kiev).
 • Zhytomyr fjernundervisning lov.
 • Post-graduate kursus.
 • Ph.d..
 • Lyceum juridiske navn Kondratiev.

På grundlag af generelle akademiske APRD har 15 fakulteter, 16 afdelinger, indenrigsministeriet Museum og orkestret.

EKSEMPEL yngre generation

Mange fakulteter og personale af Akademiet bestået krævende frontline og partipolitiske måder. Oplevelsen af krig, personlig involvering i den store sejr, en følelse af ansvar for de kammerater, evnen til at arbejde med mennesker tillod de tidligere krigere mod den nazistiske angribere at blive en aktiv del af det styrende og lærere af Akademiet.

De er altid på den pædagogiske forreste linje, hvilket giver deres viden, erfaring, styrke og energi træning og uddannelse af den yngre generation af forsvarere. Af den måde, for nylig, veteran organisation fejrer 20 år af sin aktivitet. Det er kendt som en af de mest aktive og potente foci blandt storbyområder universiteter.

Holdet APRD Ukraine aldrig stod tilknappet fra problemerne i samfundet på forskellige tidspunkter: i en forfærdelig 1986, hvor verden blev rystet af konsekvenserne af Tjernobyl eksplosion, og senere, under eftervirkningerne af jordskælvet i Armenien, og oversvømmelserne i Transcarpathia . Så medarbejderne i Akademiet har været i spidsen for de frivillige gjorde deres yderste for at beskytte liv og helbred for tusindvis af borgere, økonomisk udvikling.

I dag rektors APRD ledes af V. V. Cherney (2nd rang generalsekretær politi). Blandt lederne omfattede første næstformand - SD Gusarev, næstformænd rektorer SS Cherniavsky, R. A. Serbin, A. P. Zapototsky. Lærerne forsøger at være et eksempel kun begynder at udforske livet af kadetterne.

kontakter

Om optagelse på APRD fremtidige kadetter skal kontakte hovedkontoret for Akademiet, som ligger på adressen: 03035, Kyiv by, område Solomenskaya huset 1. Dem, der ønsker at blive studerende på den juridiske enhed til at fremlægge dokumenter, der er nødvendige til følgende adresse: 03151, byen Kiev, Vozdukhoflotsky Avenue, hus 53.

Karpaterne afdeling nummer tre Academy ligger på adressen: 76.005, Ivano-Frankivsk by, gade National Guard Corps 3. Zhytomyr Juridisk Institut 10000, byen Zhitomir, Yakir Street, Bygning 11.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.