Hjem og familieTilbehør

Strik olie - et udvalg af moderne fashionistas

Trøjer har altid været populært og har været elsket af ikke blot den kvindelige, men den mandlige halvdel af menneskeheden.
Nem pleje, komfort til at bære, behagelige at røre ved tøjet - hvad har du brug for lykke?
Men ikke så længe siden, den moderne fashionista forstå: du har brug for noget andet. Nemlig trøje olie. Dem, der allerede er heldig nok til at købe en klud, vil ikke udfordre sin værdighed.

Det menes, at materialet trøje olie først dukkede op i Emiraterne. I det mindste, at der blev importeret til Europa væv med samme navn. Hvorfor trøje - smør? Dette skyldes materialet. Han syntes flyder forsigtigt med krop og strømme. Deraf navnet på denne usædvanlige stof.

Strik olie har en række karakteristika, der har gjort det meget populære over hele verden.

 1. Styrke. Dette stof er resistent over for enhver form for stramning, deformation, slid og tab af formen.
 2. Udvidelsesmuligheder. Det er i stand til at ændre form afhængig af din figur. Derfor sidder af et materiale tøj er altid perfekt.
 3. Fleksibilitet. Til sin oprindelige form, efter at belastningen er fjernet.
 4. På trods af at sammensætningen af væv er beskrevet som et 100% polyester, på grund af sin underfundighed det er godt åndbar. Så kroppen i sådanne tøj indånder.
 5. Strik olie ikke krymper og ruller ikke i piller, som er typisk for eksempel strikket med bomuld. Og det vidner om dens høje holdbarhed.
 6. Tøj lavet af dette materiale er ikke krøllet, hvilket skaber ekstra bekvemmelighed at bære.
 7. Strikvarer olie nyttig i syning. Hans nedskæringer praktisk smuldre, så sømmene se glat og pæn. Faktisk er det ideelt til komplekse cut tøj.
 8. Produkter af denne stof gemmer i sommervarmen. De giver en besparelse kølighed er aldrig varmt i dem.
 9. Et sådant materiale er universel. Den er velegnet til syning hvordan-transformere kjoler og bukser-Aladdin, nederdele, toppe, leggings.

Forudsat er flere varianter af sådant væv, som afhænger af typen af garn.

 • Den sædvanlige mat trøje olie.
 • Koldt smør. Det afviger lidt lavere densitet og tilstedeværelsen af lys, knap mærkbar glans.
 • Crystal olie. Skinnende, strømmende stof, der nemt gøre dig dronning af aftenen.
 • Olie polstret (Printed). Det vigtigste element i en sådan struktur - tilstedeværelsen af grafik.

Hvis du kan lide stramt tøj, er det materiale, specielt designet til dig. Det skal bemærkes, og det faktum, at det strikkede olie ganske behageligt at røre ved, så selv de smalleste tøj ikke forårsager ubehag og irritere huden. I det vil du altid se stilfuld. Køb trøje olie (prisen for det, ved den måde, det er tilgængeligt) kan være i enhver butik. Hvis det ønskes, kan du foretage et køb i online butikken.

På trods af den tilstrækkelig styrke og en lang operation, til de ting i dette materiale, skal behandles med stor forsigtighed. Vask dem bedre ved hjælp af den delikate cyklus. Ønskeligt vandtemperaturen var ikke mere end 40 °. Et slagtilfælde på samme måde som silke produkter. Dette gælder især for tynd olie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.