Kunst og underholdningFilm

Tegneseriefigur "Marvel" Mercury: skuespillere kinovselennoy Marvel-film

Universet af tegneserier var altid interesseret i mange science fiction fans. I dag temaet superhelte er især relevant, fordi hvert år i biografen fortsætter flere film, der fortæller om det hårde liv af en karakter Marvel universet.

Den enorme succes af film "X-Men" og "The Avengers" gør skaberne hvert år at komme op med nye historier og kigge for underholdende karakterer. Fordelen ved en verden af tegneserier mennesker med superkræfter i overskud, kan det give instruktører og manuskriptforfattere interessant materiale i mange år fremover. Ikke desto mindre, nogle studier har problemer med tegn i deres blockbustere. For ikke så længe siden, at stridens æble var en af heltene fra Marvel - Mercury. Forskellige aktører blev valgt til rollen som en person med overnaturlige. Hvilke af dem er bedst legemliggjort på skærmen Pietro løse kun biografgængerne, fordi, på trods af identiteten af den person, alle fik hans film karakter.

Karakteren af Marvel universet

Kviksølv er et meget interessant og mindeværdig personlighed. Som alle superhelte i tegneserier har han overvundet en ganske ujævn tur til din egen virksomhed. Du kan spore forholdet sæt Pietro superhelte med forskellige rækker, der spænder fra Magnette af "X-Men", og Spider-Man.

Marvel Hero Mercury - en person med forbløffende evner. Hans rigtige navn var Pietro Django Maximoff. Desuden fyr har en masse øgenavne, blandt hvilke er The Gypsy Davey, Quicksilver, Pietro Franco. Han har en tvillingesøster, Wanda, tilnavnet Scarlet Witch. Hun er en stor psykisk og kan inspirere noget, kigger ind i bevidstheden hos offeret. En af de vigtigste faktiske omstændigheder i biografi af kviksølv er, at han - sønnen Magnette. Hans mor, en sigøjner Magda, var engang med en mutant af historien om X-Men. Dog løb hun væk fra ham, at indse, at han ikke kunne leve med en mand, ivrige efter at overtage verden. Efter hendes død, tvillingerne var i hænderne på en sigøjner par Mary og Django Maximoff. Når Pietro og Wanda fundet et supermagter, begyndte deres rejse gennem universet Marvel. Kviksølv flere gange reddet hans søster, sluttede sig til klan af X-Men og var selv i de Avengers.

supermagt

Kviksølv har unikke supermagter. Først og fremmest er det værd at bemærke, egnethed af hans krop til høje hastigheder. Pietro kender ikke træthed, hans knogler og sener, der er tilpasset den ultrahurtige bevægelse. Alt dette gør det muligt for ham at bevæge sig hurtigere end lyset. Desuden har overmenneskelig styrke og udholdenhed, og er immun over for telepati, som er usædvanligt for Marvel-figurer. Kviksølv er endda noget arvet fra sin far-mutant. Det kan styre magnetisme, men denne evne forekommer ganske svagt.

Blandt andet Pietro har en superintelligens, fordi det kan tænke meget hurtigt. Men den fysiske styrke, han holder ikke, fordi han var trænet i kampsport, sammen med Captain America. Men svaghed i Mercury er der ikke meget, hvis man ikke tager hensyn til den særlige forhold med sin søster Wanda.

forskelle studios

Fox studie var den første, der besluttede at bruge tegn Mercury (Marvel). "X-Men. Days of Future Past "forud for filmen" The Avengers "i et år. På trods af dette, har skaberne af historien om superhelten klan ikke gå tilbage på deres ord. Ingen retssager i dette tilfælde var ikke, som i tegneserier Pietro Maximoff refererer til mutanter, og Avengers.

Og selv om den blotte kamp for denne karakter ikke blev observeret, men alligevel føler jeg en stærk konkurrence om de mest levende udtryk for helten Kviksølv (Marvel). Skuespiller Evan Peters, direktør for de udvalgte film "X-Men" Bryan Singer, var ikke for de mange fans af tegneserien som en overraskelse, fordi han allerede havde erfaring i filmene af denne art, selv parodi.

Merkurs rolle i verden af mutanter

Filmen om X-Men Pietro - en teenager, der bor sammen med sin mor og jagede smålige tyveri. Han er utrolig aktiv og energisk, og har en god sans for humor. Det er til ham om hjælp adresse, professor Charlz Ksave og Wolverine, der ønsker at komme ud af fængslet Magnette. Denne film har en subtil antydning af slægtskab og Eric Mercury (Magnette), men en åben diskussion faderlig forhold seeren har ikke set. Bemærkelsesværdigt, har Wanda søster ikke nævne, tilsyneladende, skaberne besluttet, at filmen "The Avengers" vil være i stand til selvstændigt at udvikle et tema vanskelig barndom Maximoff tvillinger.

Skuespiller Evan Peters

Mange oplevede de to skuespillere besluttede, at det bedst var legemliggjort karisma Evan Pietro. Hans karakter var mere mobile, yngre og positiv som muligt. På grund af skuespillerens mange store roller, og hver karakter er forskellig fra hans forrige. I serien "American Horror Story", spiller han i hver sæson en ny helt, og han gør det glimrende. Han var i stand til at bringe spøgelset af en teenager, psykiatriske patienter og endda hensynsløse galning recidivist. Fra spillefilm i hans filmografi er muligt at konstatere "Kick-Ass", "voksne verden" og "List".

"The Avengers" film

Et år senere, efter en fortsættelse af "X-Men" vises igen Mercury (Marvel). "The Avengers" har vist en helt anden billede af den karakter, baseret på præcis barndom Pietro. Stadig holde sig til den oprindelige kilde i form af ingen tegneserier blev så nogle fakta endnu blevet ændret. En vigtig del af historien er, at heltene fra Marvel Quicksilver og Scarlet Witch skylden for drabet på deres forældre milliardær Tony Stark - Iron Man. De blev forældreløse, da en højhus, hvor de boede, smadret et projektil. Ammunition de så navnet på den selskabsskat Stark, som førte til en tørst efter hævn Iron Man. På trods af de tvillinger er stadig Avengers teammedlemmer på lige fod med Black Widow, Captain America, Hulk og Hawkeye. Og lad Pietro for den afgørende kamp var fatalt, det er stadig ukendt, selv om der har mistet karakteren Mercury Universe Avengers.

Marvel: Skuespiller Aaron Taylor-Johnson

En interessant sammentræf er, at både den skuespiller, der udførte rollen som kviksølv, velkendte og medvirkede i komedien "Kick-Ass" for vordende superhelte. Men dette faktum alle ting til fælles mellem aktørerne ender. Kviksølv Aaron er meget forskellig fra den karakter Evan. Det er mere kantet, voksen og beslutsom. Det har mere tørst for handling, snarere end ønsket om at have det sjovt. Han er drevet af tungtvejende grunde, ud, føler han klart ansvarlig for sin søster. Alle disse faktorer har radikalt ændret identiteten af kviksølv i filmen "The Avengers".

Den selvsamme skuespiller i reserven har flere højt profilerede projekter. Russisk publikum vil være særlig interesseret i at vide, at han legemliggjort Vronsky i den seneste film version af "Anna Karenina". Denne alsidige skuespiller, kan han spille en genert teenager, galant gentleman, og selv snedige manipulator af chatten.

den bedste udførelsesform

Marvel karakter Kviksølv er ganske mange facetter personlighed. Det er svært at svare klart på spørgsmålet om, hvem er bedre til at sætte det på den store skærm. På trods af, at identiteten af Pietro Maximoff er grundlag for at forstå hans karakter, Evan Peters og Aaron Taylor-Johnson spillede det helt anderledes.

Kviksølv i filmen "X-Men. Days of Future Past "stadig en teenager, der ikke bebyrdet med en tung fortid. Han er karismatisk og endda skødesløs. Det skal bemærkes, den fremragende spil af Evan Peters. I "The Avengers", seeren ser en fundamentalt anden karakter. Han har sine principper og mål, han er ambitiøs og sarkastisk. Nogle af skuespillerne bedre klare den opgave - at løse kun moviegoer. Det er allerede kendt, at Evan vises igen i denne rolle i 2016, mens Aaron Taylor-Johnson næppe bliver nødt til at bevæge sig med super fart i Avengers.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.