Kunst og underholdningFilm

The Comedy of Terrors: både skræmmende og morsom

En af de vigtigste kinozhanrov komedie ganske let krydset med andre genrer som detektiv, fantasi, eventyr og rædsel. The Comedy of Terrors - en film, hvor komedie episoder organisk kombineret med rædsler fragmenter, der ofte omtales denne sub-genre film-parodi. Det faktum, at den oprindelige frygt - den samme stærke følelser, ligesom glæde. rædsel og forårsage denne kraftfulde følelser. Efter at have set denne film som horror-komedie, bliver publikum tilfreds fuldt ud, fordi det og griner, og ordentligt bange, og generelt disse følelser er ens. Desuden er udviklingen af genren begunstiget af indførelsen af 3D-teknologi. Vær opmærksom på meddelelser og plakater: at nu er i 3D? Fantasy, eventyr, horror film, der er, de film, hvor de lydeffekter, og har noget at vise. Skyd en komedie i nymodens format - alle de samme, der kaster penge ud af vinduet. Men den forskrækkelse - er en anden sag: Det er interessant at skærmen noget kravlede, sprang ud. Og i dette tilfælde, en horror komedie - den perfekte løsning: sjov og underholdning. På trods af fleksibilitet og uendelige, uudtømmelige emner og temaer, en anstændig horror komedie er ikke let at fjerne. De nærmere af genren kræver opfindsomhed og ekspertise af hele kreative team: fra forfatter-instruktør og slutter med skuespillerne.

"Chernushny" cocktail

Den vigtigste komponent i rædsel komedie er den velkendte sorte humor, hvortil kommer broderparten af kynisme. Derfor er de fleste af hele komisk effekt består af nezavualirovannyh latterliggørelse hans død, fysiske og psykiske handicap, dvs. dem, eller andre makabre temaer. Ofte et overskud af sort humor bringer essensen af maleriet til det absurde. Denne sorte humor er karakteristisk for mainstream Hollywood direktører:. Coen brødrenes Barton Fink, "Robert Zemeckis'" Døden bliver hendes, "Kventina Tarantino" Reservoir Dogs "og, selvfølgelig, Tim Burtons" Corpse Bride " Bedste komedie-rædsel latterliggjort endda hellige eller urørlige emner, såsom den rulle film Edgara Rayta "Shaun of the Dead". Ved komedie horror-genren inkluderer mange ikke ligner hinanden billeder af R. Polanski film "Tanz der Vampire" før billede Nobuhiko Obayashi "hus".

Komedie-horror, listen er næsten uendelig

Af de nyeste kreationer af biografen jeg ønsker at fremhæve følgende film, stolt benævnt "en rædsel komedie":

  1. "Tucker & Dale vs Evil" (2010). I historien om en gruppe af intetanende studerende (traditionelt) vil blive konfronteret med de brutale yokels.
  2. "Zombieland" (2009). USA lider fra stormløb af blodtørstige zombier, en gruppe af overlevende beslutter sig for at gøre sin højborg forlystelsespark, på samme tid og svælge i fuldt omfang.
  3. "Scary Movie" (1,2,3,4). Igen er historien centreret om en heterogen gruppe af studerende, der forfølger det mindste underlig seriemorder.
  4. "Night of the Living idioter" (2004). Tre idioter tilbringe voodoo ritual, hjemkomsten, komme ind i en bilulykke. Vågne op i lighuset, de indser, at de er blevet zombier.
  5. "Mit sygeplejerske - Vampire" (2010). Hovedpersonerne vil føre krig mod vampyrerne, greb hjem skole og byen.
  6. "Fakultetet" (1998). Chic drayvovy film. College for at forsøge at indfange de udlændinge, vil de studerende nødt til at forene sig og kæmpe svomi vender læreren - en drøm, og kun.

Overflødig i den nuværende liste er: "Critters" alle dele "Planet Terror" (2007), "Blod Feast 2", "Evil Dead 3" (og 2 samt), "Operation" Dead sne "" "zombie strippere" .

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.