Kunst og underholdningKunst

Hvordan man tegner en tegneseriefigur: tips

Med udviklingen af teknologi man ikke kan blive overrasket over, malet tegneserieagtige tegn. I dag, både børn og voksne bliver interesseret i at se et objekt uden de rette skygger og baggrunde. Det er grunden kunstnere, og dem, der bare elsker at male man skal også have en stor indsats for selv-forbedring. I dette arbejde anvendes i stigende grad en række forskellige billedredigeringsprogrammer. Men i denne artikel vil vi fokusere på, er hvordan man tegner en tegneserie helten.

Generelt animation - det er ikke en videnskab, så en streng sæt regler ikke er her. De vigtigste ting - lad fantasien få frit løb og eksperiment. Inden vi går videre til det umiddelbare svar på spørgsmålet: "Hvordan til at tegne en tegneseriefigur," - det er værd at bemærke, at disse tegn kan være anderledes: sød, skræmmende, rørende, ond eller god. Hertil kommer, at denne form for kunst er fuld af overraskelser. Heltene i historien kan blive til dyr eller superhelte, de ønsker. I tegnefilmen kan dyr tale og bære tøj. Set evne afhænger kun af fantasien af kunstneren.

Sådan at tegne tegneserie tegn trin for trin

Det skal siges, at der er flere måder at skabe en animeret film, vil du udvikle din egen stil. Jeg får det først efter et stykke tid, men du er nødt til at starte et sted, så at besvare spørgsmålet om, hvordan man tegner en tegneseriefigur, givet 2 instruktioner. De beskrev processen med at trække den elskede egern fra "Ice Age" af tegnefilm, samt Tom og Jerry maleri af samme navn. Til dette har vi brug for et viskelæder, en blyant med HB mærket, B og ark papir (format A4).

Så mere om hvordan man tegner en tegneseriefigur - et egern med en møtrik. For det første på et ark, placeres lodret, skal du bruge lige linjer markerer bredden og højden af det fremtidige billede. Dernæst opdele den modtagne rektangel i fire dele. Den skitserer de grundlæggende dele af kroppen af den karakter. Vi lægger særlig vægt på ansigterne af helten. Form aflange, store øjne og andre detaljer. Den næste fase - korrektion mønster. Afrundede former opnået. Tilsæt derefter skygge, hvor motivet ikke lyser falder.

Nu et par ord om, hvordan man tegner tegneserie tegn Tom og Jerry. Til dette er det nødvendigt at opdele pladen i 4 dele. Så, inde den resulterende rektangel forme fremtiden tegne kat og mus via ovaler. Dette er grundlaget tegning. Al den videre proces er bedre at starte med figurens hoved. Tjek billedet skal udklækket. Dette ville gøre volumen billedet. Det er vigtigt ikke at overdrive det med skygger.

Ovenstående algoritmer er designet til dem, der allerede har en vis erfaring i tegning, så det er tilrådeligt at udføre deres første praksis i billedet af enklere objekter. Dette vil gøre det muligt at lære at føle form, størrelse, og retten til at bruge skygge til at angive skyggerne, og andre vigtige elementer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.