ComputereSoftware

Program for møbler og interiør layout. Indretning i 3D

Ved udførelse af reparationer eller regelmæssig omlægning af møbler i lejligheden, nogen planlægning en fremtidig design plads. For at lette dette, er der særlige programmer for indretning af møbler. De vil hjælpe til at placere i lejligheden af den nødvendige interiør, vælg din farve, størrelse, konsistens, den mest succesfulde perspektiv.

konstruktion

Næsten alle programmer for arrangementet af møbler arbejde på det samme princip og har tre faser, som passerer tegningen, før du bliver dit badeværelse. Den første ting du skal gøre en nøjagtig kopi af din lejlighed planen.

Med konventionelle linje skal du tegne omridset af rummet og angive dens dimensioner. Afhængigt af programmet kan du tilbyde en klar layout eller begynde at skabe et rum fra bunden. Anyway, skal du sørge for at præcist at måle størrelsen af de eksisterende lokaler og bemærk tallet vinduer, døre og stikkontakten. Sørg for at overholde de varme enheder (batterier), fordi de virkelig kan forstyrre præcise beregninger.

interiør

Når du trækker en grænse i rummet, kan du tage op design af interiøret. De fleste programmer har sin egen database, der indeholder forskellige elementer, lige fra de banale sofaer og slutter med blomster i potter og huse til kæledyr.

Nogle softwareprodukter leveret møbelbutikker (såsom "Ikea"). Sådanne applikationer er en fordel, hvis du ved præcis, hvor du kommer til at købe dekorative elementer, da de normalt er baseret på indholdet af de solgte i virksomhedens netværk varer.

tur

Sidstnævnte funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle programmer. Det giver dig mulighed for at oprette tre-dimensionelle model af rummet, der var indrettet til dig layoutet. Faktisk programmet 3D-arrangement af møbler - er en god måde, uden at ty til de tjenester af en professionel designer, at forestille sig, hvordan ville se ud dit værelse med din valgte interiør. Denne funktion er simpelthen tvunget til at være i en hvilken som helst program, bruger-orienteret, snarere end opførelsen ingeniør.

Ikea

Efter at have behandlet princippet om operationen, er det muligt at betragte de specifikke programmer for indretning af møbler. Allerede nævnte app fra Ikea selskab er et godt eksempel på rimelig god markedsføring flytte.

Det har en lille størrelse (ca. 13 megabyte) og anvender det indre, distribueres kun gennem denne distributionsnet. Således, før han skal købes, kan du nemt hente de nødvendige pre-modeller af møbler og forsøge at arrangere rummet. Men på trods af de åbenlyse fordele, dette værktøj har en række ulemper:

 • Fås udelukkende til indvendige dele til køkkenet. Du kan ikke oprette et soveværelse eller hallway drømme.
 • På trods af, at programmet valgte specialisering af køkkenet, mulighederne præsenteret møbler - er ikke alle, der er i butikken biblioteket, og kom derefter til gulvet, kan du nemt finde noget, der var ikke at skabe en plan.
 • Og et andet problem - lidt tekstur til at designe. Så eksperimentere med farver, der skal udskydes.

Søde Home 3D

Fremragende program for placering af møbler i lejligheden. Det omfatter alle tre af disse funktioner før og demonstrerer alle funktionerne i den oprettede rum. Interfacet er på russisk, samt indbygget video tutorial.

Et af de vigtigste elementer i den app er dvuhokonny drift. På den ene side har du en arbejdsflade, hvorpå male vægge og placere elementerne på den anden - 3D-billede er opdateret i realtid. Så du kan se alle de ændringer i rummet under drift.

Den største fordel ved SH er, at alle elementer i kataloget ikke er standardiserede. Du er velkommen til at justere deres størrelse og anvende enhver tekstur efter behag.

Du kan også tage et billede af den resulterende rum fra ethvert punkt. Den eneste ulempe er bare at få kvalitet grafik. Hvis du bruger reelle modeller af møbler indsamlet vil være som en rigtig rum, de middelmådige grafik i dette program, og at drage paralleller med den virkelige verden er vanskelig.

Stolplit

Et andet program for placering af møbler i lejligheden. Tilgængelig online og offline-version. På trods af den meget enkle look, det har en nyttig funktion. Interiør design ikke behøver at starte fra bunden. Du kan altid bruge de færdige kits og modeller af bygninger og endda hele lejligheder.

Det er bare alt dette, hvad kan programmet. Layout (arrangement) møblerne sker manuelt, men antallet af modellerne er begrænset. Så den mest der kan tælle brugeren - er at skabe et overblik over de indvendige rum og kontrollere, hvordan kombinere forskellige farver og materialer. Resten er det samme - kun de problemer, som ikke kan ignoreres:

 • Du kan ikke foretage akutte eller stumpe vinkler. Kun direkte.
 • Nogle elementer vises på en uforholdsmæssig niveau.
 • Meget lav kvalitet grafik.
 • Kompliceret grænseflade.
 • Defekter med placeringen af objekter.

Modernline Møbler

Denne indstilling er meget bedre end den foregående. Programmet selv om det har kun engelsk grænseflade, men dette opvejes af sin enkelhed og klarhed. Set skabelon objekter er meget forskellige og kan skabe alle typer af rum, herunder barer og landinger. fordele:

 • Intuitiv brugerflade.
 • Indstilling af formen af tykkelsen rum og væg.
 • Mange forskellige teksturer til begge poster, og til gulvbelægning.
 • Der er også et stort sæt af færdige løsninger, der kan ændres efter behag.

Desværre er programmet ikke muligt at lave en tre-dimensionelle billede. Så det skabte en skitse og vil kun planlægge lejligheden, ikke forundersøgelsen. Dette problem er relateret og den næste - du kan ikke vælge farven på væggene. Du behøver ikke se dem, og uden at afhente resten af interiøret er ubrugelig.

roomie

Lille program, men den indeholder de grundlæggende funktioner i modsætning til forgængeren. Du kan oprette det, ikke kun det rum, men også alle ekstra ydelser - batteri ledninger. Installer døre, vinduer, skillevægge, trapper og mere. Efter dette, gå til indretning.

Programmet indeholder et stort antal af indvendige elementer, der ikke kan, men glæde sig. Du vil være i stand til at slå hele vejen, du ønsker, herunder blomster og huse til kæledyr. Men programmet har to mindre ulemper:

 • Dårlig kameravinkel tredimensionel model. Du vil være i stand til at inspicere Værelset kun på toppen. Så vi er nødt til at rydde op en af væggene til at kigge indenfor.
 • Ikonerne i grænsefladen objekter er meget lille. Undersøg indholdet bliver nødt til at prøve sig frem. Det vil være en lang tid, før du får helt indrette lejligheden, som de ønsker.

Astron design

Vi konkluderer vores liste for interiør planlægning software en af de mest populære programmer på internettet. Selve den kendsgerning, at forekomsten af applikationer sigende. En masse detaljerede instruktioner og andre brugere af færdige projekter vil hjælpe begynderen at mestre programmet.

værelse boligtekstiler proces i sig selv er ikke kompliceret. Men slutresultatet er en behagelig overraskelse - modtaget 3D-billeder har en høj opløsning og høj kvalitet farver. Dette vil tillade dig at oversætte til virkeligheden de mest dristige begær, ved hjælp af programmet for arrangementet af møbler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.