ModeSmykker

Kombineret vielsesringe guldsmede og tricks i deres fremstilling

I løbet af de sidste par år, er særligt populære blandt fremtidige nygifte kombineret vielsesringe. Et karakteristisk træk ved disse ringe - en kombination af flere ædelmetaller eller flere nuancer af metal. For eksempel kan i ringen kombineres platin og guld eller guld forskellige farver - gul, rød, hvid, lyserød, etc.

Fremgangsmåden til fremstilling sammensatte ringe snarere besværlig, skal flere individuelle emner perfekt tilpasse og bond. Dette kræver en guldsmed dygtighed og erfaring, men slutresultatet er bestemt værd at alt arbejdet. Ringe, der kombinerer metaller i forskellige farver, luksuriøse og elegant look.

Kombinationen af guld af forskellige farver i en hvilken som helst kombination giver ringene en bestemt stil, lysstyrke og udtryk. Kontrast kold nuance af hvidguld og varm gul eller rød iøjnefaldende, og poleret for detaljer designet er i stand til yderligere at understrege deres modstridende, men en vidunderlig kombination. Guld som et meget bøjeligt materiale tillader produktet at give nogen form og beløb af bøjninger, der med fordel kan præsentere de forskellige kontrast guld nuancer.

Dvusplavnye ringe tiltrække mange flere, og deres symbolik. Koldt stål nuance af hvidguld, og en varm nuance af gul guld symboliserer foreningen af mand og kvinde, stærk sammenvævning af to liv.

De fleste modeller kombineret forlovelsesringe behøver ikke at dekupørarbejde ædelstene, som allerede ser lyse og udtryksfulde. En særlig attraktion besidder ringe, der kombinerer tre nuancer af guld. Meget populær ring med hvide, gule og rosa guld.

Ud over de spændende design kombineret vielsesringe er mere funktionelle i forhold til odnosplavnymi modeller som passer masser af garderobe elementer og er kombineret med en bred vifte af andre smykker. Dette er en af de vigtigste grunde til, at de praktiske brude og gomme vælger på sådanne ringe.

Omkostningerne ved kombineret forlovelsesringe håndlavede i St. Petersborg starter fra 30 tusind. Gnid. per par. For at gøre denne type forlovelsesringe overkommelige for en bredere vifte af fremtidige nygifte, har nogle juvelerer tyet til et kneb og udstedes for den kombinerede ring odnosplavnye model, delvis dækket med rhodium.

Rhodium understøttet i de særlige betingelser for guld, ændrer den oprindelige farve af metallet. For eksempel kan gul eller rød guld købe hvid. Delvist udsat rhodium guld ring bliver således visuelt dvusplavnoe ring af gul og hvid guld. Der er sådanne ringe billigere, fordi processen til fremstilling er meget lettere for guldsmeden. Og for at gøre en ring med rhodium kan hver guldsmed, mens for den kombinerede produktion af ringe tager kun en erfaren, dygtig og derfor højt betalte mester.

Ringe med rhodium har to ubestridelige ulemper. For det første, enhver kender af smykker kunst kan let bestemme, at den forreste del af det er virkelig ikke en kombineret ring og produkter coatet med rhodium. Og for det andet, at rhodium belægning er ikke holdbart, og begyndte at bære off over tid, kræver opdatering og denne ekstra omkostning og besvær. Hvis du ikke er villig til at stille op med disse ulemper, er det bedre at finde ud af, om den rhodium anvendes til fremstilling af automater dine ringe.

Kombineret ring - en stor mulighed for vielsesringe lyse, stilfulde par, der ønsker at understrege eksklusivitet deres forhold og deres personlige identitet. Det vigtigste er at vælge den dem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.