ComputereComputerspil

Passage af "Stalker: Glukhar-2": hovedlinjen af quests

"Stalker: Glukhar-2", hvis passage er beskrevet i denne artikel, er en amatør modifikation af et virkelig populært spil. Den oprindelige "Stalker" blev udgivet i 2007, men i dag er der forskellige innovationer, der helt eller delvist ændrer gameplayet. Fra vores artikel vil du lære teknikken til at fuldføre dette tillæg.

Start spillet

Spilleren vises i den oprindelige placering fra den originale del - Cordon. Du vågner op efter koma og alvorlige skader i kælderen i et af husene i den første landsby. Tal med lægen, der vil give dig de seneste behandlingsanvisninger, og derefter gå til en ven af den første del af spillet Sidorovich (han er i samme kælder). Passage af "Stalker: Glukhar-2" tager kun 5 timer, hvis ikke distraheret af sideopgaver og søge efter skjulesteder. Men i starten af spillet anbefales det at udføre yderligere opgaver for at få flere ressourcer, førstehjælpssæt, patroner og mere komplet udstyr. Allerede i den første landsby finder du flere skjulesteder med genstande i nabohuse.

Den første quest er helt taget fra den oprindelige del. Du skal hjælpe Shustrom, før du taler med Volk i landsbyen. Gå til den forladte bygning, skyd banditene og tag et USB-flashdrev fra Shustroi. Han kan også tage et par ekstra quests for at finde genstande, hvilket vil medføre en stor fordel med hensyn til berigelse af din tegnebog.

Vi tildeler flashdrevet til Sidorovich og tager belønningen. Nu har du en særlig opgave, hvorfra begynder passagen af "Stalker: Glukhar-2". Du kan finde det i den ekstra quests sektion.

Den anden nøgleopgave

Med en særlig ordre, gå til tunnelen, hvor vi finder hemmelige dokumenter. Vi henviser pakken til kunden. Her kan du udføre en af questene Shustrogo for at finde en jakke. Du får et valg - du kan lade jakken stå for dig selv eller give den til Shustrom til en belønning.

Derefter fortsætter passagen af "Stalker: Glukhar-2" efter Sidor, som vil fortælle dig om skytterens placering og kalde folk, der kunne se ham. Først skal du finde cache-pilen. Det er ikke så nemt at gøre dette. Gå til koordinaterne på PDA'en. Ved indgangen vil du blive mødt af aggressive banditter, så du bør på forhånd opsamle ammunition og førstehjælpssæt.

Yderligere passage af spillet "Stalker: Glukhar-2"

Efter at have rejst bag cache shooteren skal du gå til Dark Valley. I laboratoriet er X-18 de næste dokumenter, du skal finde. Før du går til dokumenterne, kan du vende tilbage til Cordon og hjælpe andre stalkers eller straks gå til Dark Valley. Før X-18 anbefales det at købe alle former for ammunition, granater og førstehjælpssæt, da mange mutanter møder dig indeni. Passagen af "Stalker: Glukhar-2" slutter på dette sted. Når du har åbnet den sidste dør ved hjælp af kodelåsen, vil du se den endelige rulle.

Andre ændringer i mode

Modifikation "Glukhar-2" giver også mulighed for mange mindre forbedringer inden for skydning, balancen mellem allierede og fjender. Der tilføjes også en mere kompliceret tilstand til spillet. Der kan være stabilitetsproblemer og forekomsten af nedbrud i Windows.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.