ComputereComputerspil

Far Cry 4: gennemgang af spillet på russisk

Far Cry 4 spil, som giver et overblik over denne artikel, er det den fjerde del i serien af den legendariske skydespil. Hun modtog den sidste del af gameplayet, og alle spillere er også opmuntret af karismatiske personlighed og en utrolig verden fuld af eventyr.

Men denne gang hovedperson går til Himalaya for udførelsen af den sidste ønske af sin mor. I den fiktive land Kirata sidste borgerkrig. Hovedpersonen Ajay vil blive konfronteret med vanskeligheder og finde nye allierede. Nu variabilitet slutninger mulighed for valg acceptabel til hver spiller. Internettet er blevet en populær rap spil gennemgang af Far Cry 4.

En oversigt over spillet

Den oprindelige historie af den sidste Far Cry, samt de yngre "brødre", ikke udgivet. Hovedpersonen er ved at komme igen i hot spot til at modstå tyranni og at bekæmpe uretfærdighed. Og navnet på den nye helt Ajay Gail. Han går til Kirata at opfylde det sidste ønske fra afdøde mor og sprede hendes aske på et særligt sted.

Men ved ankomsten til sin "gæstfrihed" opfylder en lokal leder og diktator - Pagan Min. Hero for at gøre det klart, at han er én, og begynder at torturere ham en leder, som så viser sig at være et medlem af rebel organisation kaldet "The Golden Road". Hero tilfredse flugt fra Mina. Når det viser sig, at Ajay - søn af Pagan, han straks bliver ansigtet og leder af oprørsbevægelsen.

Behager innovation - lineær plot. Den spiller vælger hvordan de skal handle, som at dræbe eller beholde levende. Kirata Fate virkelig hviler på skuldrene af helten.

Også rart at se DLC-pakke til FC 4. Mød separat med hver tilsætning, du kan læse anmeldelsen af spillet. Far Cry 4 guld udgave indeholder et årskort og en specialudgave.

Systemkrav

Ny Far Cry 4 vil være af interesse for brugere med konsoller mindst gennemsnit. Og for at se maksimale muligheder Ubisoft, bliver nødt til at hæve indstillingen højere.

Shutet løb på en PC med Windows version af operativsystemet 7/8 / 8,1-bredde 64 bit.

Anbefalet hardware: Intel Core i5-750 processor serie eller AMD Phenom II X4 955-serien, RAM 4 GB, GeForce GTX 460 eller Radeon HD 5850 med 1 GB hukommelse, bør lydenhed arbejde med DirectX 9.0.

Ledig plads på harddisken skal være mindst 27 GB.

pinned

På vejen mødte hovedpersonen flere personligheder.

Far Cry 4 - overblik over aktører:

• Adzhay Geyl - centralt ansigt Far Cry 4. Han kommer fra Kirata, men voksede op i USA på sin mors vilje;

• Bhadra - en lille pige, i fremtiden, et symbol på genfødsel Kirata kultur;

• Isvari - Ajay mor, hustru Mohan Gale. Jeg var i et forhold med P. Ming;

• Peygan Ming - den vigtigste psyko-skurk Far Cry 4. Han - en diktator i regionen Gimmalayah og holder alle i stramme tøjler. Personlighed, svarende til Vaasa Monetnegro;

• Amit - en af lederne af den "gyldne vej". Kappes om magten med Sabal og holde forskellige syn på livet Kirata;

• Sabal - er den anden leder af oprørsbevægelsen, konservativ af natur og ønsker at vende tilbage til selve oprindelser Kirata;

• Darpan - en af de soldater fra "Golden Road", kæmpede under ledelse af faderen til hovedpersonen;

• Longin - assistent til oprørsbevægelsen i arme, bliver helten reddet fra den anden del af serien;

• Herk - én mere karakter, er tilbage med Far Cry 3, det hjælper med at bekæmpe den tyran;

• Yuma Lou - Leder af fængslet og hjælper P. Mina;

• Paul Harmon - har længe arbejdet på kapitlet Mina, og samtidig hjælpe den til at undertrykke oprørerne. Psychopath, har specialiseret sig i forhør og tortur;

• Nur Nadzhar - der har ansvaret for blodige kampe i arenaen;

• Yoga og Reggie - lokale misbrugere, der arbejder på deltid på Nur Nadzhar og hjælpe hende;

• Mohan Geyl - en tidligere allieret af Mina, den afdøde far Ajay.

grænseflade shooter

De nye Far Cry 4 brugere vil spille en first-person. Det er et skydespil med elementer af stealth, stor åben spilverden og selvfølgelig, delvis handlefrihed. Grundlæggende ændringer gameplayet er ikke beregnet. Handling igen finde sted i et stort og tilgængeligt at studere storstilet spilverden, som er fuld af forskellige vilde dyr og ikke kun.

innovationer

Far Cry 4 - overblik over nyskabelser i spillet:

• Rock klatring. På grund af de terræn funktioner mange missioner involverer klatring stejle klipper.

• Co-operative play til 4 personer.

• Ring lejesoldater. Ved at indsamle og købe soldaternes medaljer, hovedpersonen har evnen til at forårsage de lejesoldat forstærkninger.

• Hunters shamaner. Krigerne i junglen i spillet fungerer som modstander. Identifikation badges på dem brænde i et par sekunder og forsvinder. Det er vanskeligt at afgøre deres placering.

• Radio Kirata. Under ture til at transportere kabinen virker propaganda udsendelse af den kongelige hær. Efter optagelse og omdirigere stationer fortsætter sender signal formering Golden Path.

• Transport. Skytten optrådte lys last scooter og girokopter. Som et middel til transport, kan du bruge en elefant. Animal som en kampenhed, kan ram, kaste ting og fjender.

• Valg af historien linje. Med passagen af kampen fra tid til anden, vi nødt til at vælge den helt, hvis opgaver prioriteret. Hvad bestemmer den videre historie.

Egenskaber Far Cry 4

Mens Far Cry 4 er ikke særlig forskellig fra sin forgænger, er det muligt at identificere nogle funktioner karakteristiske for spillet.

Funktionalitet Far Cry 4 (revideret i russisk):

• Multi-facetteret og fascinerende verden af spil Far Cry 4. Her vil spilleren se ikke kun skove, men også de usædvanlige snedækkede skråninger af Himalaya. Lokal jungler rigt dyreliv: leoparder, næsehorn, ørne, oviphages, skaldet grævling og mange andre.

• Ved hjælp af en vinge-suit skal hele tiden foretage rekognoscering i fjendens territorium, samt at udføre amfibie razziaer.

• Afspilleren bliver nødt til at bevise deres styrke og dygtighed til at kæmpe for livet og herlighed i arenaen, samt til fordel for mængden.

• Historie Kirata det baseret på krige. Indtast dit navn i det spilleren vil være i stand i den nye multiplayer-mode.

• Kortet redaktør har evnen til at skabe deres egne websteder.

Far Cry 4 PS4: gennemgang - co-op

Desværre, Far Cry 4, ligesom sin forgænger, spillet består af en fælles samling af opgaver ikke er relateret til hovedhistorien. Cooperative missioner, en gennemgang af dem er tilgængelige på internettet, gør det muligt for holdet sammen for at udforske en farlig verden, ridning i biler, jagt. Den vigtigste plot alle også forbliver inden for singleplayer spil.

Men spillerne i virksomheden var ikke keder sig, udviklere har øget omfanget af kompleksitet, hvad der sker: antallet af fjender er steget, de er blevet mere voldelige, lærte vi at skyde præcist og overfald tropper. For enlige spillere hvormed påberåbe forstærkninger (Allied af resistens).

Interessant faktum: spillere kupivshem licens, udviklere giver nogle spor / kode, der er downloadet gratis skrabet kopi af spillet, der giver dig mulighed for at spille Far Cry 4 gratis netværk.

Spillet verden og naturen

Spillere i Far Cry 4 behager en fiktiv stat Kirata hvor elefanter live med sne leoparder. Den første aktion af spillet foregår ikke i junglen eller på stranden. Nu helten står over for sådanne farer som honning grævling, elefant, yakokse, og i stedet for hajer vil angribe de store karper mordere.

Naturen er blevet mere livlig, troværdige og barske. Dyr handle som hun beordrede dem ceoyjcnm. Ulve jagt efter bytte i flok, og vilde hunde har lært at andre, og er nu en kæmpe ørn tager sit bytte til reden. Et andet interessant faktum er, at nogle zhivotinku oprindeligt ikke aggressiv, men i strid med grænserne for deres bolig, eller en simpel provokation kan besvare angrebet. Det er sjovt, men nogle gange de forsøger at bare skræmme helten, stående på bagbenene, eller udstede alarm lyde. Ikke det faktum, at tigeren vil haste til angrebet, så snart se en mand eller en venlig yak ønsker ikke at kæmpe. Det er virkelig imponerende, og gør den sædvanlige proces af spillet mere underholdende.

Anmeldelse af spillet Far Cry 4: pumpning, våben og køretøjer

Færdigheder: Samme som før, hovedpersonen får en mulighed for at forbedre deres færdigheder og evner. I Far Cry 4 nivellering er muligt i to grene - elefant (selvhelende dygtighed) og tiger (mord på dygtighed). Defensiv kompetencer er til stede, og der, og her, samt angribende eller passiv. pumpning Ordningen er enkel: på fire niveauer for hver færdighed.

Blødning og oplåsning eksisterende våben bundet til missioner og, selvfølgelig, for at fremme studiet af verden. Hvis spilleren ikke er interesseret i at pumpe helt, udviklerne gjort det muligt at gennemføre spillet selv med en halv-åbent pumpning.

Far Cry 4: Gennemgang af våben. Den nye Far Cry arsenal af våben er vokset markant - 64 arter. Maskiner, sprængstoffer og mange andre "legetøj" enhver helt vil være i stand til at vælge efter din smag og spillestil. Melee forudsat rifler, haglgeværer og rifler. At kæmpe på afstand - snigskytterifler, armbrøster og harpuner. Våben kan forbedres, men at få en sjældne tilfælde bliver nødt til at prøve.

Med hensyn til transport og udstyr i spillet, nye fly, samt hybrider: udstyrede jeeps, lastbiler, helikopter, ATV, båd og mere. I alt 18 nye køretøjer.

Far Cry 4: Gennemgang af DLC - Valley Yeti

Den vigtigste historie linje igen mislykkedes på en solid top fem. Sammenlignet med den foregående del har FC4 skelnes et stort antal karakterer, sekundære missioner og en række forskellige processer, når de passerer. Men kernen mission forblev den samme: jagten, gåture, kramper, driften at kidnappe og ødelægge fjender.

Sidemissioner meget ligner den forløbne del af skytten. De er korte og tage et nummer, men ikke kvalitet: indfangning af tårne, sendere slukket, jagten på et stykke langs floder og buske, capture checkpoints, relikvier indsamling og jagt på sjældne dyr. Men gaming verden fanger mangfoldighed, og nogle gange er du bare ønsker at gå i Kirata.

For fans af linjen til den sidste del af tillæg hertil. En af DLC til Far Cry 4 - Valley of the Yeti, og en oversigt over den måde passage af quests er nu tilgængelige for internetbrugere.

Der er også andre add-ons: "Operation Return of Herc" eksklusive våben, "Invasion" med regimet og de nye PVP kort, og mere.

For at se en anden særlig tillæg bør se en oversigt over spillet Far Cry 4: Flugten fra Durgesh fængsel, er passagen gives kun én chance (ingen checkpoints og konservering).

grafik

4 FC fik en ny moderne grafik. Spillet er designet til moderne pc og NextGen konsol. I moderne udstyr, et grafisk billede er virkelig værdig. Slående detalje af spillets verden, skygge mængder og andre emner.

Det mest slående detalje synes at være generel og baggrund, samt udsigten fra højderne: majestætiske bjerge, fluffy skyer, solnedgange og skove.

Spillet bruger den Dunia 2 motor, modificeret og præcist justerede. Udover motoren, vil pc-ejere overraske teknologi såsom:

• HbAo + - game verdens skygger - skarpere og spores;

• PCSS - takket være skyggen af den teknologi, bliver blød og realistisk som afstanden fra objektet;

• TXAA - artefakter udjævning teknik, når der skiftes synsvinklen om emnet;

• HairWorks - forbedret type af uld og hår, hvis bevægelse er afhængig af ydre påvirkninger.

Far Cry 4: Gennemgang af spillet - slutter shooter

Som Far Cry 4 involverer flere slutninger, bør du få det til dem. Du kan se resultaterne af deres handlinger efter død eller flygte skurk Pagan Mina er nødt til at gå til disse steder: for Amity - ved Tirtha, for Sabal - i Jalendu tempel.

Mere:

1. Det er muligt at bo på middagsbordet (eller tage en tur rundt i huset) i starten af spillet og vente på den kommende Pagan og leder helten til Lakshmana, derefter hjælpe med at opfylde ønsket af moderen.

Aminer 2. Sti - efter at have forladt bordet i starten, du har brug for at slutte sig til "Golden Road". I konkurrencen om magt for at støtte venskab og i sidste ende afgøre, om at fjerne Zabala. Pagan Min vil blive dræbt, og Bhadra ikke gå til nonnerne. Kirata vender tilbage til narkotikahandel og tvangsarbejde.

3. Way Zabala tyder på, at hovedpersonen forlader bordet og slutter sig til "Golden Road". Den manuel bevægelse af resistens skal opretholdes og til sidst Zabala Kirata vende tilbage til tradition. Og Amit dies eller ikke dør i hænderne på hovedpersonen. Bhadra gå til nonnerne. Pagan Min vil blive dræbt.

4. Hvis Pagan Min holde sig i live, tilbringer han hovedpersonen til Lakshmana. Der skal sidde i en helikopter og flyve, vinke et lommetørklæde. De sidste ord han forlod landet for at Ajay.

5. Du kan slå en helikopter Peygana Mina, hvad der er givet omkring 2-3 sekunder. Efter eksplosionen, åbnede en ny placering, og det vil være muligt at hæve den gyldne arm.

konklusion

Far Cry 4 har fået alle de funktioner i den tredje del. I modsætning til lave elefanter, sne og Pagan Min stedet for Vaasa. Selv i den nye del indeholder alle de samme bygninger, quests, skurke og en helt, der kæmper mod den despotiske tyran, spillet var interessant og spændende. Afsluttende revision af Far Cry 4 spil på pc'en: plottet er temmelig god og poleret smukke grafik. Især behageligt vælg og variation handling, der bestemmer afslutningen af skytten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.