ComputereComputerspil

"Terraria" NPC'ere: hvordan du tilføjer ikke-player karakterer?

"Terrarium" - er et spil, der kombinerer de forskellige genrer, nemlig eventyr og overlevelse simulator.

På trods af den tegneserie alle sker på skærmen, vil spilleren ikke være i stand til at passere den "terrarium" per time. For at nå slutningen, du har brug for en masse tid.

Er spillet interessant?

Vi kan sige med tillid til, at den 'Terraria' - er et spil, der fortsætter den æra af "Maynkrafta". Kommuniker let fanget selv når du ser opgørelsen og animation.

Men artiklen er ikke passerer spil. Vi Pohorje på de ikke-player karakterer, som i "Terraria" en hel del. Vi spillere er et stort antal assistenter, men de bliver nødt til at tjene ved at gøre simple spil quests. Så vi vende til spillet "Terraria". Wiki-hus for NPC'ere gamer skal bygge og reparere sig selv.

Kort om spilverdenen

Gamer kommer ind i pixel verden, og er fri til at gøre, hvad han vil. Du kan tilbringe et par hundrede timer at bryde gennem tunnelen til midten af jorden, eller bede om at bygge en skyskraber og bilægge hans assistenter. Selvfølgelig, hvis du bliver træt af alt, kan du gå på jagt efter eventyr.

I spillet "Terraria" NPC'ere og deres liv er ikke mindre interessant end andre handlinger.

Nødvendige betingelser for ikke-player karakterer

Når du først går ind i spillet, kan en gamer have svært ved at få virtuelle assistenter. Sådan afvikle NPC'ere i "Terraria"? det er meget enkelt i virkeligheden. Du skal opfylde visse betingelser for at opnå en selvstændig karakter: bygge et hus, for at skabe en komfort objekt og objektet med en flad overflade. Selvfølgelig nogen af de atten NPC'ere har brug for lys, fordi de er bange for mørke, som de fleste mennesker i virkeligheden.

Hvad er de objekter af komfort?

Hvad er de nødvendige betingelser for at etablere en "terrarium" spil? NPC'ere, som du ønsker at udfylde i dit hus myre, kan kræve følgende punkter.

Komfort poster er:

 • enhver stol;
 • butikker;
 • bænke;
 • seng;
 • trone og toilet.

For en flad overflade objekter omfatter:

 • alle tabeller;
 • bænke;
 • kasse for tøj;
 • et badeværelse og en reol.

Lyskilder:

 • fakler;
 • lysekroner og kandelabre;
 • stjerne i flasken;
 • lamper.

I dette tilfælde, at nogle NPC'ere spiller ind, kræver særlige betingelser for udseendet. Det er ikke for tyve - kun atten af dem kræver sådanne handlinger.

I spillet "Terraria" NPC'ere muligvis ikke af flere grunde: hvis der er en hær af nisser, eller på tidspunktet for forekomst af natten.

Hvem kan slå sig ned i huset?

Så vi kommer nu til det næste spørgsmål. Hvad NPC'ere i "Terraria" eksisterer?

Det første tegn, som ofte formår at bosætte sig i et hus af denne vejledning. Han optræder i starten af spillet. Det er i virkeligheden den eneste, der er med til at afværge de onde ånder under opførelse og erhvervelse af materiale. Gennem hele gameplayet assistenten giver råd og crafting opskrifter, hjælper srukovodstvom spillet.

Den anden repræsentant for NPC'ere, der vises i huset kan være et farvestof leverandør. Dens udseende er på grund af tilstedeværelsen i spillerens opgørelse element eller ethvert farvestof materiale til at give et farvestof. Efter at have bygget et hus for ham og med enkle krav, vil du få en købmand og en sølv farvepakken med maling. Det blev indført med patch 1.2.

Den næste virtuelle udbyder - en købmand. Du kan få det på et tidspunkt, hvor alle spillere i opgørelsen vil blive summarisk sat på de 50 sølvmønter. Det vigtigste af sit sortiment - en hjelm. Hertil kommer, at købmanden sælger følgende grundlæggende elementer:

 • potion MP genvinding og behandling;
 • Hjelme til minearbejder værker;
 • fakkel;
 • pile og shurikens;
 • kobber hakke og økse;
 • materiale til ambolten.

Når du installerer opdateringen 1.1 afspilleren gør det umuligt at få fat i den anden købmand.

En anden karakter - nedrivning. På trods af at spillet "Terraria" NPC'ere meget forskelligartet, er det denne karakter anses særligt værdifulde. Betingelsen for sit udseende - tilstedeværelsen i din beholdning eventuelle sprængstoffer. Spilleren han leverer en granat, bombe eller dynamit, i et ord, fyrværkeri for enhver smag.

Kunstneren slog sig ned i din skyskraber, efter at du vil få tre andre ikke-player karakterer og forlade stedet for ham. Efter at have udført denne betingelse han begynder roam på din lodge, der tilbyder elementer til at male væggene, herunder en pensel, malerulle, skraber til maling og forskellige farvepigmenter.

Medicinsk arbejdstager (sygeplejerske) vises, når din karakter finder og bruger krystal liv. I fremtiden er det for et bestemt beløb, du vil blive behandlet. Interessant, størrelsen af dens honorar afhænger af mængden af sundhed, der skal nulstilles. Det behøver ikke handle. Startende med 1,1 opdateringen, er spilleren ikke lov til at oprette mere end én sygeplejerske. Vi er nødt til at holde styr på dine point "x".

Dryaden vil komme, når en spiller dræber enhver chef, undtagen mini-chefer (f.eks Kong snegle).

Party pige vil blive vist på erhvervelse af syv ikke-player karakterer. Det er en leverandør af maskiner til oprettelse af bobler, konfetti, dymovuhu og ferie missil. Party pige kan skabe en stemning i din store hus. Figuren blev introduceret senere i resten af kampen, "Terraria".

NPC'ere med opdatering 1.2 fik tilføjelsen. Mulighed for dens forekomst er to procent, og solnedgangen.

Gunsmith vil være tilgængelig med en gamer i din beholdning af våben eller ammunition, som han leverer.

Goblin ingeniør er i fangehullerne efter stripning hær af nisser. Det hjælper for et gebyr for at ændre fascination af våben.

Shaman bliver tilgængelig efter mordet på dronningen bi.

For at opsummere

Af den måde, en guide og en gammel mand (du kan finde det natten ved indgangen til fangehullet, hvor han kalder skelettet) af de særlige vilkår er ikke påkrævet, deres udseende - det er en start begivenhed.

Navne på NPC'ere i "Terraria" tilfældigt genereret. Kun julemanden ændrer aldrig. Det er alt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.