Mad og drikkevarerOpskrifter

Maraschino kirsebær: drikkevarer dekoration, tilbehør

Meget ofte til dekoration drikkevarer og desserter bruge en række tilbehør. Ud over paraplyer, kanaler og lobules af frugt enorme popularitet af cocktail kirsebær.

Den spektakulære tilføjelse

Alle ved, at et produkt, som er smukt indrettede, er en person, den største appetit og lysten til at prøve det. I tilfælde af desserter såsom kager normalt bruger fløde, chokolade og en bred vifte af kandiserede frugter. For sodavand og is er bedste bær og frugter, især en maraschino kirsebær. Ifølge farveskema det opererer på kontrasten. Bright røde perle vidunderlig kig på baggrund af snehvide mælk eller frosset i et glas med en farvet drink. Nogle gange med stor effekt forlod hun stilken. Med det kan tilbehøret nemt fjernes og, hvis det ønskes, at spise.

Maraschino kirsebær - dette er ikke bare en frisk bær træ. Den er forberedt på forhånd, og nogle gange endda på dåse. Sidstnævnte metode er den mest bekvemme, fordi udsmykningen altid kan være ved hånden. Hvis huset er planlagt fest eller bare en venlig velkomst, processen med udarbejdelse af desserter og drinks forenklede betydeligt. Cocktail-kirsebær kan ændre sig i et andet udseende sædvanlige is skåle med is eller et glas drikke til at blive til et kunstværk.

deres egne hænder

Hvis tabellen har brug for en Maraschino kirsebær, opskrift, kan du vælge den nemmeste. For det vil være nødvendigt i alt fire komponenter: 650 gram friske kirsebær bær 300 gram sukker, ¾ kop almindeligt vand (eller kirsebærsaft) og en fuld glas cognac.

Fremgangsmåde til fremstilling involverer flere faser:

 1. Skyl bærrene og forsigtigt duppes det tørre. Stilk tåre er ikke nødvendig.
 2. Så har du brug for at fjern kernerne. For at gøre dette, kan du ikke bruge en almindelig skrivemaskine. Det kan ødelægge udseendet af bærrene. Det er bedre at bruge en nål eller stift.
 3. Tilberedte grøntsager sat i en ren glaskrukke.
 4. koge sirup og hæld det over bærrene med sukker og vand.
 5. Banken så hæld cognac.
 6. Tilbage er kun at tilstoppe produkt fyldt beholder og sætte det i køleskabet.

Allerede efter 15 dage vil være klar til at præsentere en maraschino kirsebær. Opskriften er udformet således, at udsmykningen skal være forberedt på forhånd. I køleskabet vil det ikke forringes endda en måned, og vil vente på det rigtige tidspunkt.

ferie dufte

Der er mange forskellige muligheder for, hvordan man laver en cocktail kirsebær. Der er en måde, der gør det muligt at fremskynde processen lidt, og i tillæg til lidt ændre smagen af det færdige produkt. I dette tilfælde skal du bruge: 600 gram kirsebær en knivspids salt, en appelsin, en kop sukker, en halv kop vand, stjerneanis, en halv kop granatæble og citronsaft.

Arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

 1. Vask bærrene og fjerne dem fra knoglerne.
 2. Med appelsinskal snit.
 3. Alle ingredienserne (undtagen kirsebær) til at deltage i panden, satte den i brand, og langsomt bring i kog.
 4. Lav flammen lidt mindre og fortsætte med at varme op, indtil sukkeret er helt opløst. Glem ikke at røre på sig.
 5. Hæld i pan kirsebær og opvarm blandingen til at fortsætte i yderligere 10 minutter.
 6. Masse Fjern fra varmen, cool, og derefter hældes i forberedt krukker, tørre og sted i køleskabet i tre dage.

Denne indstilling indeholder ikke alkohol, så bær kan gives selv til børn.

Hurtigt og uden besvær

Du kan gøre det endnu nemmere at eje et sådant tilbehør, ligesom en maraschino kirsebær. Opskriften af denne sag ikke kræver en stor indsats. Og fra produkterne kun brug for følgende: 0,5 kg kirsebær én flaske likør "maraschino".

Fremgangsmåden er enkel og kortfattet:

 1. Bærrene er først renset og befriet fra knoglerne, og derefter arrangere dem i den forberedte krukker.
 2. Hæld likør produkter. du kan tilføje forkogt sukkersirup, hvis det ønskes. Du kan bare tage klar kirsebær i sirup.
 3. Containere tæt lukket og sende i køleskabet.

Som sådan kan produkterne opbevares i lang tid. Smagen af bær er ikke forsvinde, men vil være endnu lysere. Efter alt, "maraschino" - er en sød alkoholisk produkt fremstillet af en speciel maraschino kirsebær. Dens buket er til stede smag frø, hvilket giver drikken en meget let duft af mandel. Bær, kogt i en støbning, ikke bare dekorere din drink, men gøre det mere spektakulære smag og udtalt. Og desserter, de er fuldgyldigt uafhængig komponent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.