Mad og drikkevarerOpskrifter

Indmad: madlavning opskrift. Hvordan at lave mad slagteaffald?

Kallun (opskrift vil blive beskrevet detaljeret nedenfor) er en forreste del af koens mave, hvorfra man kan fremstille en helt forskellige retter. Det skal bemærkes, at ganske ofte, henvist dette udtryk for alle spiselige animalske indvolde (tarme, nyrer, lever, og så videre.). Dette er grunden til at erhverve nævnte produkt i en butik eller på markedet, er det nødvendigt at angive, at du behøver kun en specifik del af maven.

I øjeblikket kallun opskrift, som kun involverer enkle komponenter, der sælges i supermarkeder allerede renset og forberedt formular. Men dette biprodukt er ganske sjældent at se på tabellerne i vores medborgere. Efter sine nyttige egenskaber og regler forberedelse ikke er bekendt for offentligheden. I den forbindelse har vi besluttet at præsentere nogle opskrifter på lækre retter med anvendelsen af nævnte ingrediens.

oversigt

Om, hvor, og hvordan man kan lave mad kallun, du vil lære nedenfor. I dette afsnit vil jeg ønsker at tale om sine gavnlige egenskaber. Den forreste del af dyrets mave er næsten udelukkende består af nogle proteiner. Desuden har lidt fedt, men et gram kulhydrater. Denne funktion giver mulighed for brug af slagteaffald retter, selv de mennesker, der lider af sukkersyge, fordi sådan et biprodukt ikke øger blodsukkerniveauet. Det er også værd at bemærke, at mange husmødre mente, at processen med tilberedning af måltider ved hjælp af denne komponent er tidskrævende og besværligt. Men dette er ikke tilfældet. Prøv det - og du vil se for dig selv.

Kallun: opskrift på multivarka

Sådan en velsmagende og tilfredsstillende måltid kan serveres til bordet og som en separat frokost sammen med nogen pynt.

Så for udarbejdelse af braiseret slagteaffald kræver:

 • søde hvide løg - 2 stk;.
 • Oprenset slagteaffald - ca. 1 kg;
 • big gulerod - 1 stk;.
 • krydret tomatpuré - 2 store skeer;
 • raffineret solsikkeolie - 2 store skeer;
 • fint salt, friskkværnet peber og andre krydderier - tilføj efter smag;
 • laurbærblade, sort peber ærter - på forespørgsel.

Varmebehandling af biprodukt

Kallun gryderet, opskriften, som vi overvejer, forbereder sig på en lang tid. Men resultatet er det værd. At udarbejde en sådan duftende og solide retter skal først koge biprodukt. Den har brug for at tø helt og derefter vaske grundigt i varmt vand med en børste. Efter denne ingrediens bør placeres i en skål Multivarki, tilsæt salt, peber, laurbærblade, hæld kogende vand og sættes i slukningen tilstand i 4-5 timer. Kallun anses for at være helt klar, når stukket ind i hendes kniv passerer nemt og frit.

Det skal bemærkes, at ikke alle husmødre har sådan et produkt som multivarka. I denne henseende de ganske ofte er der et spørgsmål om, hvor meget at tilberede kallun på en tallerken. Det tager typisk ca. 6 timer til fremstilling af en sådan ko mave.

Når biproduktet er kogt, bør det være godt at afkøle og derefter skåret i stykker af ikke meget tyk.

Behandling yderligere ingredienser

Opskrift på kallun i multivarka kræver ikke blot et biprodukt, men også grøntsager såsom gulerødder og søde løg. De skal renses, rist og hak i små tern hhv.

Forberedelsen teknologi

Så er det nødvendigt at lægge Multivarki kop grøntsager til smag dem med vegetabilsk olie, salt og peber, og derefter steges i en lille bagning tilstand. Ved siden af de nævnte ingredienser, du vil tilføje tomatpuré og strimlet kallun. Bland alle ingredienserne sammen, bør de efterlades i undertrykkelse af programmet på kvart time.

Korrekt Serve

Det færdige fad af stuvet kallun bør være lige i den varme spredes på plader, og derefter straks til stede til bordet. Ud over denne velsmagende, nærende og velduftende middag anbefales det at indsende friske grøntsager og hvedebrød. Bon appetit!

Roll af kallun: trins opskrift

Denne usædvanlige parabol er perfekt til ferien bordet som en solid snack. Det er ved at forberede det i lang tid, men det viser utrolig lækker og smuk.

Så for at forberede en snack, skal du købe:

 • forarbejdet oksekød mave;
 • fint bordsalt, friskkværnet peber og andre krydderier - tilføj efter smag;
 • laurbærblade, sort peber ærter - på anmodning;
 • smelteost - 3 stk;.
 • Garlic - 3 fed;
 • dild og persille - bjælken;
 • mayonnaise - tilføje smag.

Behandling af biprodukt

Kallun (opskrift med billede færdig rulle er vist nedenfor) skal koges i vand i ca. 6 timer. Men inden da, et biprodukt, skal du sørge for at vaske og grundigt renset for alle tilgængelige snavs med en børste eller kniv. Efter denne ingrediens at sætte i gryden, tilsæt peber til peber, laurbærblade og madlavning salt. Ved afslutningen af den fastsatte frist slagteaffald bør få, skyl og cool.

madlavning udstopning

Madlavning kan være en rulle med noget fyld. Vi besluttede at bruge den mest enkel og hurtig måde. For at gøre dette, gnide smelteost på et rivejern, tilføje til dem knuste hvidløgsfed, hakket dild og persille og salt og peber, duftende krydderier og mayonnaise.

Processen med at danne retter

For at fremstille de kølede roll indvolde bør incision - så det tog form af et ark. Endvidere er det nødvendigt at placere på et skærebræt, smøre indersiden af fyldet og wrap stramt. anbefales derefter skålen skal placeres i en plastpose og opbevares i mindst 6 timer i køleskab.

Hvordan at bringe til bordet?

Efter roll fryser, skal den fjernes fra køleskabet, til at frigøre fra posen og forsigtigt skåret i portioner tykkelse op til 1 cm, hvilket er ønskeligt at stege i vegetabilsk olie på begge sider. Nuværende snack til en ferie bord anbefalet på stor flad tallerken foret med salatblade eller andre grønne. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.