Mad og drikkevarerOpskrifter

Laks i ovnen

Hvis du har mulighed for at købe frosne, og endnu bedre frisk laks, så prøv at tilberede opskriften nedenfor. For ham, selvfølgelig, jakkesæt og enhver anden rød fisk, men laks få mest lækre.

Der er mange måder at tilberede laks. Men virkelig nyde den naturlige smag af fiskene som muligt, bage laksen i ovnen i folie. I dette tilfælde går det meget saftigt og laks madlavning tager så meget tid.

Laks i ovnen: opskrift

Ingredienser (per person 4):

- 4 salmon steaks;

- en lille smule havsalt. Dette er det ideelle. Hvis ikke, kan du bruge almindelig salt, men større.

- jorden sort peber;

- tørrede urter (persille og dild);

- krydderier til fisk. Du kan sikkert gøre uden dem, men det vil ikke være så velsmagende og flavorful;

- foil selv.

fremstilling:

Til at begynde fremstille 4 ark folie. De har brug for at rive, så deres størrelse var formatet ark A4. Skyl fisk bøffer. Så pat tørre dem med en køkkenrulle. Hver af steaks har brug for at gnide salt til din smag og drys med peber. Nu placere hvert stykke laks i centrum af foliearket. Top fisk drys lidt krydderi og tørrede urter.

Så vender vi os til det vigtigste punkt - vores skruning laks i folie. Dæk bøf med folie på den ene side og skub den helt til fisken. Drej nu laks med et blad. Så omhyggeligt poprizhimayte stramme op de løse ender og dem, så du har vendt konvolutten, hvor fisken.

Sæt disse "konvolutter" og sat på bakken i en forvarmet til omkring 200 grader ovn. Tilberedningstid - en halv time. Når fisken er klar, omhyggeligt åbne folien kuvert. Bare sørg for, at det ikke går i stykker.

Efter dette, putte folien rundt bøf for således at opnå lighed af båden. Alt dette er nødvendigt for at ikke lække saft, som blev dannet i forbindelse med udarbejdelsen af fisk. Og så det vil forblive i din "båd".

Mens bøf stadig er varm, hæld det lidt mayonnaise. Kan bruges til denne sauce, er opskriften, som angivet nedenfor. Serveres laks med kogte kartofler er bedre og kun varmt. Tro mig, det er utrolig saftig og lækker mad.

Bon appetit til dig og din familie!

Hvordan at lave mad laks i ovnen

Et meget vigtigt punkt - præcis hvordan du skruet på fisken i folie. Det skal gøres ordentligt: wrap hvert stykke for sig. Det skal være tæt presset mod folien til fisk, til sin naturlige saft ikke flyder ud, og den overskydende luft ikke komme ind.

Hvis du ikke vil bruge steaks og hele fisk slagtekroppen, skal du sørge for at afskære hoved, finner og hale. Og sørg for, at fiskene var uden indvolde (hvis pludselig er de ikke fjernes, selv i butikken). Skyl grundigt med varmt vand skal helt fjerne iboende i denne type fisk slim. Nu skæres i bøffer bredde på omkring 2 centimeter.

Og ikke smide alt det, du afbrød: hale, hoved og finner! Ud fra dette er det muligt at tilberede en utrolig velsmagende fiskesuppe. Blot fjerne alle de "affald" i en plastpose og skubbe den i fryseren. Antag der er, indtil du begynder at koge laks suppe.

Madlavning sauce

Laks i ovnen er bedst i harmoni med sådan sauce.

ingredienser:

- yoghurt uden at have nogen tilsætningsstoffer - 200 gram;

- 3 hvidløgsfed;

- små mængder af salte;

- 5 kviste af frisk dild.

fremstilling:

Klem hvidløg i yoghurt chesnokodavilku. Tilsæt finthakket dild og smag til med salt. Nu, alt blandes godt og saucen er klar. Du kan føje den til din laks. Prøv, du vil se, at med fisk sauce er en meget dem end en banal mayonnaise.

Det er det! Laks i ovnen er klar til brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.