ComputereComputerspil

"Evolution: Battle for Utopia": koder og passage. "Evolution: Battle for Utopia": vildt gennemgang

I dag kan vi mærke en temmelig imponerende stigning i produktionen af mobile spil - det skyldes det faktum, at mobile platforme, såsom smartphones, tablets og andre enheder phablet aktivt at udvikle. Derfor udviklere har nye muligheder, og nu mobile operativsystemer kan producere spil, at kvaliteten ikke vil være værre end de fuldgyldigt computer-projekter. Selvfølgelig kan du finde virkelige perler, og blandt et stort antal spil, såsom "Evolution: Battle for Utopia." Dette spil har vundet mange prestigefyldte priser, og vigtigst af alt - hjerter af fans, der synger alle aspekter af projektet: tidsplanen, rollen-systemet, en interessant passage. "Evolution: Battle for Utopia" - det er en ganske interessant spil, som ikke kan henføres til en bestemt genre. Desuden er det usandsynligt, det vil vise sig at sammenligne det med et andet spil som sådan endnu ikke eksisterer. Derfor er det nødvendigt at se nærmere, samt behovet for at beskrive et par tips til sin passage.

Spillets plot

Som i alle andre spil, er du nødt til at beskæftige sig med det faktum, at den repræsenterer, i almindelighed, der agter for sin passage. "Evolution: Battle for Utopia" - en historie om, hvordan et rumskib styrtede ned på en ukendt planet, som kaldes Utopia. Du er kaptajn på dette skib, dit mål - at overleve og komme væk fra denne planet. For at gøre dette, skal du optrævle hemmeligheden bag det, udforske dens længde og bredde, og at gøre det vil ikke blive let - til dette, kan du endda nødt til at passere. "Evolution: Battle for Utopia" - er en hardcore spil plan, så en let gang du absolut bør ikke vente. Forbered dig på en alvorlig prøve, men hvis du ønsker at spille proces gik glat, skal du følge instruktionerne, der er beskrevet heri.

Hvad er gameplayet

Så du er i rollen som en ødelagt skib kaptajn dig selv på en usædvanlig planet beboet af en række farlige væsner - med dette og begynde at spille passage. "Evolution: Battle for Utopia" - en blanding af arkade og shooter med elementer af puslespil og strategi. Det meste af den tid, du flytter fra et sted til et andet, der tjener som en kaptajn, bliver du nødt til at ødelægge fjender og overleve på samme tid. Nogle gange vil din base blive angrebet, og her har du allerede til at forsvare sig i strategisk tilstand. Dit mål - at udforske planeten, for at komme til den vigtigste boss og besejre ham, for at være i stand til at vende hjem. Platform spil "Evolution: Battle for Utopia" - 4PDA, så du kan vende tilbage til processen på ethvert tidspunkt, der passer til dig og på ethvert sted, hvad enten det er arbejde, skole eller hjem.

ressource Board

Ressourcer - er et grundlæggende aspekt af spillet, uden dem vil du ikke være i stand til at forbedre din base, samt erhverve bedre våben og rustninger. Grundlæggende ressourcer i spillet tre: energi, jern og magmatiske. Den energi du får fra en generator på din base, og de to andre materiale - fra minerne, som du fat i forskellige steder. Alle disse miner, to på hver ressource, men de kan pumpes, der anbefales så hurtigt som muligt. De ressourcer kan opnås ved at udføre yderligere missioner til placeringer. Hvis du allerede har gennemført alle opgaverne - Bare rolig, husk at platformen for spillet "Evolution: Battle for Utopia" - 4PDA, og, som i de fleste sådanne spil, missionen vil komme sig over tid. Må ikke håndtere de meget vanskelige opgaver at udføre, at du nødt til at bruge de samme ressourcer - så du ikke kommer i plus. Og selvfølgelig, forsøge at få så meget som muligt af knappe ressourcer, da de vil være meget nyttig i spil, "Evolution:. Battle for Utopia" Tips om at passere bekymring, selvfølgelig, ikke kun ressourcer.

Leveling

Naturligvis denne vejledning ikke er universel, kan du prøve forskellige tilgange til spillet. For eksempel, at man anbefaler en velkendt ekspert på Ficher. "Evolution: Battle for Utopia", tips om forbifarten, som han offentliggjorde i et netværk, kræver en meget omhyggelig tilgang, fordi med den forkerte udvikling, kan du ikke komme til finalen. Derfor, for at pumpe ordentligt - altid huske, at du kun får erfaring for passage af steder, så du skal ikke haste dem til at køre ved høj hastighed, så prøv at udrette alt det, du kan. Sørg også for at besøge en ekstra placering, indgangen til som er skjult. Udfør indledende opgaver, men hvis du ikke kan, bedre vente, fordi det er sandsynligt at betyde, at du ikke er forberedt på hvad der venter dig på den nye placering. Koder og bedrager for spillet "Evolution: Battle for Utopia" vil hjælpe dig med at få til de vigtigste boss og besejre ham, skal du ikke tøve med at bruge dem. Men selvfølgelig bedre at først forsøge at gøre alting selv.

Tips om våben

Gun - dette er din primære våben. Det kræver ingen særlige runder, så hvis det er muligt, kun dem bruger, som for andre typer af våben, du skal kigge efter særlige skaller. Naturligvis behøver du ikke komme igennem hele spillet med kun en pistol, så bruge kraftfulde våben, såsom maskingevær og et haglgevær. Hvis du har brug for yderligere rådgivning om passage af Evolution: Battle for Utopia, så være opmærksom på de granater, såvel som våben der skyder syre. På planeten en masse fjender, der er udstyret med rustning mod hvilken konventionelle våben impotent. Så altid holde med dem et par granater eller våben med syre, da det er den sikreste måde at besejre pansrede modstandere i spillet, "Evolution:. Battle for Utopia" Overblik og afleveringer vil være nyttigt for dig, hvis du lige er startet deres vej, især hvis du ikke forstår, hvad satellitten vil være bedst for dig.

Satellitter på spil

I spillet kan du tage med en enkelt satellit, men kun de kan åbne op til fire. Den mest magtfulde af dem - Roxy, men det er også den dyreste assistent. Forud for Roxy, kan du også bruge en meget effektiv følgesvend til løssluppenhed. Men på de to andre ikke spilde tid eller energi. Jafar du behøver kun når der beskæftiger sig med den handlende, da det giver en lille rabat, og Rico er god, når angribe pansrede modstandere, men selv om han skyder kraftigt, men sigter alt for dårlig. Også i starten af spillet kan du gøre brug af robopsa Fido - det har meget lidt skade, men han gennemborer rustning.

detuning basen

Base - et sted at gå ned dit skib, dit slot og din bolværk. Endeligt skal styrke basen, så for ikke at miste en gang for alle. Det første skridt er at opbygge så meget som muligt hele tårnet til basen forsvar fandt sted på højeste niveau og med minimale omkostninger. Også, du altid har brug for radaren, da det vil give dig mulighed for at forudse alle angreb og forsvare sig mod dem så meget som muligt korrekt. Efter alt, hvis du mister din base, er spillet slut, så forsvare den med alle midler.

PvP-tilstand

I spillet "Evolution: Battle for Utopia" er og PvP-mode, som giver dig mulighed for at konkurrere med andre brugere. Ved hjælp af disse slag vil du være i stand til at få erfaring og ressourcer, samt den rating, der bestemmer din position i top liste, som også kan give visse fordele. Hvis du angriber en anden spiller og vinder, får du tredive point placeringer, men i tilfælde af nederlag, vil du blive opkrævet syv point. Hvis vi handler i rollen som den angribende part er ikke dig, så justeringen er lidt anderledes - for nederlaget du tager væk kun fem point, men kun ti beregnet for sejren. Du bestemmer, hvad taktik at bruge i multiplayer kampe - at forsvare og forsøge at score en lille smule, eller til at angribe, for at tage mere risiko, men på samme tid til at vinde meget mere. Under alle omstændigheder spillet: vil "Evolution Battle for Utopia" bringe dig en masse glæde, vil du opleve en uforglemmelig følelse, fordi i øjeblikket dette spil er unik. Det åbner for dig hele planeten på din smartphone og tablet, og denne smukke planet, og samtidig farlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.