Nyheder og SamfundBerømtheder

Sonya Kuzmina: biografi og personlige liv

Vladimir Kuzmin - en berømt rockmusiker, på grund af hans talrige hits, hvoraf de fleste bor i hjerterne hos fans til denne dag.

I modsætning til mange musikere, Vladimir indså sig selv som en mand og far. ofte oplysningerne glider dog, at kommunikationen med mange børn er fattige. En indfødt søn, en stedsøn og fire døtre kan ikke prale varme slægtskabsrelationer, men også de dårlige siger ikke, Vladimir Kuzmin, kan bare ikke finde tid til dem. Undtagelsen er en datter, Sonya - den med jævne mellemrum vises på billedet med sin far. Da hun var 8 år gammel, hun medvirkede i videoen til sangen sin fars "sjæl".

Måske, Kuzmin favoriserer hende på grund af hendes oprigtige ønske om at blive en popstjerne. Far og datter har en fælles interesse, og det er meget vigtigt.

Børn Vladimir Kuzmin

Første kone - Tatiana Artemyev

  • Datter Elizabeth Kuzmin (1977-2002).
  • Son Stepan Kuzmin (1983-2009).
  • Datter Sonia Kuzmin (1985).
  • Nikita Kuzmin Pasynok (1988).

Anden kone - en amerikansk mode model Kelli Kerzon.

Tredje kone - Ekaterina Trofimova.

Sonya Kuzmina: biografi

Sonia blev født i Moskva den 23. august 1985. Det er en interessant og omgængelig pige, kreativ natur, som hele tiden stræber efter at udvikle og lære noget nyt. Sonya Kuzmina nyder karate, tai-bo, spiller to musikinstrumenter - klaver og fløjte.

Sonia - en passioneret fan af Merayi Keri. Hun elsker at læse, en af hendes foretrukne forfattere - Paolo Koelo (brasiliansk digter og forfatter). Hun elsker mørk chokolade og elsker at tilbringe tid i naturen - det er en hun, Sonya Kuzmina, datter Vladimira Kuzmina.

Biografi af den unge sanger begyndte med deltagelse i tv-showet "Star Factory-3" - det er her Sonia har vist sig i denne rolle for første gang.

I den første nominering sang Kuzmina en sang af sin egen komposition med titlen "Din pige."

I den anden kategori sang Sonia en sang om sin far, "Dit hus med mig."

Hun var ikke vinderen af konkurrencen, men kom ind i top ti og vandt publikumsprisen. For deltagelse i projektet, modtog hun fra Direktoratet for "American Idol" photo shoot og en side med hendes interview i magasinet Ja.

Efter afslutningen af TV-projektet deltog i den afsluttende koncert i paladset "Olympic" i en række tv-programmer og koncerter. I begyndelsen af 2004, Sonya Kuzmina, sammen med andre "producenter" turnerede byer i Rusland og SNG. Siden slutningen af samme år tog han op en solo praksis.

Mor var imod

Det mest interessante er, at moderen ikke havde holdt datter i hendes stræben og selv afskrækket fra at deltage i "Star Factory-3", med henvisning til, at Sonia ikke har de nødvendige vokale færdigheder. Men ønsket om at Sony var så stærk, at hun besluttede at prøve mig selv i dette tv-show på trods af alt.

Kuzmina datter Sonia: En biografi og livet nu

På trods af de ret tragiske omstændigheder i 2000'erne, hvilket i høj grad decimeret moral Sonia, hun var i stand til at tage mig sammen og fortsætte med at kæmpe for deres plads under solen.

I 2002 livet gik sin storesøster Lisa. Hun blev fundet i sin lejlighed brutalt myrdet. Mærkelige omstændigheder ved hendes død chokerede en konsekvens, for ikke at nævne den familie ... hun fundet bundet til en radiator med halsen skåret, blev hele lejligheden indsmurt i blod. Oplysninger om dette frygtelige syn fejede hen over Rusland. Lisa var glad for narkotika og havde forbindelser til sekt af satanister. Desuden var det en kombination af to hidtil ukendte ... motivet kunne være flere.

Efter 7 år af hendes bror Stepan faldt fra tagskægget at flygte fra en brand i lejligheden. På baggrund af tidlig død krøb rygter om en mulig mord, men alle familiemedlemmer afvise denne information, som Stepan havde været en god og ærlig mand.

For at klare den følelsesmæssige smerte at miste slægtninge hjalp sin mor og bror Nikita, hvem Sonya var meget tæt på.

I et interview, Sonia indrømmede, at hun har forsonet med tragedien og indså, at for at leve på.

Nu Sonya Kuzmina arbejder hårdt på at udvikle deres vokale og musikalske færdigheder, han skriver sange og musik. Hun ønsker ikke at indtaste antallet af endags popsangere, og ønsker at give verden noget kvalitativt. Sonia går gradvist til sit mål, og hendes far, Vladimir Kuzmin, støtter og giver hende en fornuftig praktiske råd.

Vi håber, at vi snart vil høre i udførelsen af Sony Kuzmina lyse og originale musikalske kompositioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.