Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespillerinde Gorodentseva Anastasiya: biografi, personlige liv. Top film

Gorodentsev Anastasia - en talentfuld skuespillerinde, som de fleste seere kender som en læge Irinu Zaltsman fra filmen "Lyuba". Når denne charmerende pige spurgte, hvordan hun ser fremtiden, Anastasia fortæller om sin drøm om at blive en filmskaber. I mellemtiden, hun handlede i film og tv-serier til hans 32 år formået at deltage i skabelsen af mere end 10 projekter. Hvad ved vi om stjernen i den nationale biograf, der viser hendes malerier fortjener?

Gorodentsev Anastasia: barndom

Actress - moskovitiske, født i juni 1983. Gorodentsev Anastasia blev født i en almindelig familie, relateret til en verden af biografen. Skuespillerinden kan ikke lide at tale om min familie ikke ønsker hendes familie chikaneret journalister. Fra en tidlig alder pigen løb til kreativitet. På et tidspunkt hun virkelig nyder klassiske danse, flittigt deltog prøver på skolens cirkel. Nastia elskede også at synge, arbejdede med vocal coach, er ejer af en lyrisk sopran.

Gorodentsev Anastasia havde dog ikke se sig selv en sanger eller danser, en verden af teatret holdt en baby er meget stærkere. Pigen var en konstant performer af hovedrollerne i produktioner af skolens drama gruppe. Det er indlysende, at med en sådan tendens, efter at skolen kan først indstille sig teaterskole, som hun gjorde.

De første succeser

På det første forsøg fremtiden "Irina Salzman" har formået at blive en elev af den berømte "splint", rammer kurset direktør er Yuri Solomin. Diplom håbefulde skuespillerinde blev tildelt i 2003. Fremadrettet er det værd at sige, at nu Nastya er uddannet i "Pike" lede skoler, sin kurs er Alexander Vilkin.

Spil Teater Gorodentsev begyndelsen i studieårene, jeg spiller med hendes deltagelse fandt sted i Moskva Art Theatre, "fra hinanden". Hun modtog roller i de mest populære på det tidspunkt produktioner: "The Naked King", "frieri i Moskva", "Othello", "Ghosts" og så videre.

Gorodentsev Anastasia medvirkede i den første film i 2007, hendes debutfilm var den historiske melodrama "Min far." Dette er en historie om, hvordan en person lever, der led alle de prøvelser i krig, hovedpersonen i filmen blev en soldat, som det lykkedes ikke at dø på forsiden og vendte tilbage til familien. Nastia spillede en mindre karakter Lida popularitet denne rolle hun ikke blev præsenteret dog lov til at få uvurderlig erfaring og tiltrække sig opmærksomhed fra filmskabere.

hovedrolle

Gorodentsev Anastasia - skuespillerinden vågnede berømt efter udgivelsen af dramaet "Lyuba", hvor hun fik en interessant rolle. Plottet, som kom ud i 2009, lånt fra den eponyme fungerer Diny Rubinoy. Fokus for publikum er to helt anden karakter, tvunget til at forene sig i kampen for overlevelse i hårde tider.

I denne tape Nastya legemliggjort billedet af jødiske Iriny Zaltsman. Dens heltinde - en stor læge var ung i de vanskelige efterkrigsår. Irina tvunget til at hæve et barn alene, det fyret fra deres job på grund af den "forkerte" nationalitet. Familie bestående af en mor og barn, er i en vanskelig situation, hvoraf hjælper Lyuba. Irina tvunget til at blive venner med en kvinde med en kriminel fortid, som mere håb for hende ingen.

Filme på serien

Allerede i 2010, Gorodentseva Anastasiya Valerevna fik igen rollen, som til sidst viste sig at være den vigtigste. I en dramatisk mini-serien "House of Babies" spillede hun Tro Graduate Institute. Selvfølgelig, hendes karakter i drømmene får et vellønnet job, gifter favorit fyr Oleg. Men hendes planer krænker barnet, hvem Vera opdager på stationen. Hun kørte barnet til et børnehjem, men denne tur bare vender hendes liv.

Varvara Soboleva - heltinden, som Gorodentsev spillet i "Che Team" -serien. Hendes karakter - en ung pige, arbejdet som efterforsker. Det er ikke taget alvorligt, "senior kammerater", men hun finder en måde at bevise deres kompetence og demonstrere magt af ånden. Skuespillerinden siger skydning i denne sæbeopera med glæde, hun kunne lide byen Jaroslavl, hvor de fandt sted.

"Olympic Village"

Interessant rolle gik Gorodentsev og morsom komedie "Olympic Village", instrueret af manden af skuespillerinden Sukharev. Billedet blev offentliggjort i 2011, fortæller historien om forberedelserne til legene i 1980. På dette tidspunkt, alle de "mistænkelige personer" blev sendt fra Moskva, fungerede han som et tilflugtssted "Olympic Village".

Anastasia spiller i denne film smukke Leroux - fatal Kvinde, kærlighed, som forvandler to fyre ind svorne fjender. Seerne kender ikke, vælge, om stjernen landsby infantil musiker Arseniy eller foretrækker modig faldskærmssoldat Igor.

Hvad er der tilbage bag kulisserne

Selvfølgelig fans af stjernerne i den nationale biograf er ikke kun interesseret i den rolle, som har haft tid til at prøve på Anastasia Gorodentsev personlige liv i deres favorit skuespillerinde holder også. Chosen Nastia blev direktør Aleksandr Suharev et par år siden, som kan prale af det arbejde, som så berømte bands som "Atlantis", "Jagten på lykke", "Azazel".

Børn har et par endnu, men de vil være snart, håber Anastasia Gorodentsev. Ægtemand "jødisk Iriny Zaltsman" støtter fuldt ud hendes mand i denne henseende derfor tilføjelser til familien er ikke langt væk. Ideelt Nastya ønskede at have en datter, men vil være glade og fødslen af en søn. Nu sjælden fritid skuespillerinde dedikerer sine hobbyer fra barndommen - danse og synge, samt gnaver granit videnskab i "Pike", drømmer om instruktørens karriere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.