Sport og FitnessFiskeri

Tackle til at fange karper afhænger af sæsonen og typen af reservoiret

Afhængig af tidspunktet på året og den type vandområde bruges forskellige redskaber til at fange karper. Dette kan være en simpel stang, og stangen med spolen for den drivende og glidende snor støbning. Nogle foretrækker den traditionelle donk, andre - feeder med trug, og så videre ..

I forårsmånederne, og i donerestovy gydningen perioder, hvor fiskene meget tæt på kysten græs begynder at vokse, skal du bruge dette redskab til at fange karper, som en almindelig svinghjul stang. På sådanne tidspunkter, denne fisk er relativt kræsen, så fangsten kan være meget store og uden komplicerede tricks.

Det er bedst at bruge en teleskopstang med et gennemsnit på fem meter i længden, er det ikke meget vanskeligt for ham kan let kontrolleres. Tackle for at fange karper skal opfylde et, men et vigtigt krav: Det skal være meget følsom til at flyde til at reagere selv til svag til at røre dysen.

Generelt reservoirer, hvor han bor, denne fisk kan opdeles i to typer. Den første findes kun karper, og for det andet er det helt kompatibel med de andre beboere. I fortiden, uden at være den retmæssige ejer, er han fanget lejlighedsvis. Derfor, i farvandet af denne type flyde tackle fiskeri efter karper vil bringe mere succes, når det registrerer den vej, ad hvilken kontinuerligt bevæger genstand for fiskeri.

Det skal være let at tage svømmeren aflange og tynde, i 0,12-0,14 mm fiskesnøre. Vi bør ikke glemme krogene, ved hjælp af kun dem, der har en rund og hooked en kort underarm. Da karper har ingen vane dyb sluge krogen, og det er lettere at holde sig maddiker eller pellets, korn, det vigtigste krav til det, kvalitet og zatsepistost. Hertil kommer, at nogle lystfiskere fange blot to vedhæftede filer, men i dette tilfælde synspunkter fagfolk er uenige.

Nogle gange i varmen over store forekomster af vand fisk sværme, selvom de er aktive, men ikke nær svømme til kystlinjen. I dette tilfælde hjælper det grej til at fange karper i sommer, designet til lang støbning. Det er en tre- eller fire meter stang med inertialess coil og båndbredder ringe. Den eneste forudsætning - tilstedeværelsen desyatigrammovogo flyde for bekvemmelighed og præcision støbning.

Men såkaldt "Running gear" for at fange karper, sammen med mulighed for fiskeri på dybt vand og fjerntliggende områder, og har en ulempe. Ofte lystfiskeren kan ikke reagere hurtigt på Poquelin, og fisk glider ud af kniben.

Ved brug under gydning sådan tackle til fangst karper som feeder, hvilket er en fiskestang, som har en fleksibel følsom spids og krydser ringen spole og føder, som er hamret aromatiseret lokkemiddel, agn fisk til dysen på en krog. Ved betydelige afstande fra fiskeren i dette tilfælde endda en stor bid og meget omhyggelig individuel. Feeder fisket pit i midten af dammen, reed kant på den modsatte bred, og så videre. D. Det er relevant og på floder med ikke meget stærk strøm. Styrken af dette redskab er beregnet på en sådan måde, at uden frygt kan du fiske efter karper, ikke kun, men også andre fisk, som også kan sejle på lokkemiddel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.