Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri Secrets: float fiskegrej

Float tackle den mest populære med lystfiskere. Og det er ganske forståeligt, da jagt efter en fredelig fisk flåd er den mest hensigtsmæssige og effektive måde at fange. Og måske, dette redskab er den mest overkommelige og let, kræver ingen monetær investering på dyrt udstyr. Men på trods af enkelheden, er der mange muligheder for fiskestang rigning. Og hun fangst "poplavochku" vil virke primitiv kun amatør. For at opnå bæredygtige og håndgribelige resultater i float-fiskeri skal være seriøs omkring dette redskab, som fortjener respekt ikke mindre end samme spinning og feeder.

Så den moderne flyde tackle vil bestå af følgende permanente komponenter:

- teleskopiske eller prop stang ;

- multiplikator eller uden retraktor (kun når farten snap);

- fiskesnøre;

- flyde til svinghjulet stang ;

- små belastninger - oliven;

- krog.

Da denne stang er en af de ældste og opsaml er det ikke svært. Gør fiskeredskaber derhjemme kræver ikke specielle færdigheder. Først skal vi studere egenskaberne af de materialer, som stangen er lavet, og de typer af deres samling. Prøv også og selv bestemme, hvad du bedst kan lide: nem transport af et teleskop eller udføre lange kast plug. Så snart den valgte stang, vil det være muligt at gå videre med dens snap.

Den første float er udstyret med et gear på grundlag af, hvor og hvem der kommer til at fange fiskeren. Er også taget hensyn til tilstedeværelse og fravær af stangen leskopropuskayuschih ringe. Hvis de ikke findes, snap-kaldt døv, og hvis der er - kører. Af den måde, sidstnævnte i langt størstedelen af salget. Deres fordel er, at de tillader lystfiskeren til at udføre fiskeri på en meget større afstand. Som regel den løbeværk har en spole. Stænger med en kedelig snap anvendes hovedsagelig i konkurrencer i sportsfiskeri, hvor det vurderes først og fremmest evnen til at manipulere tackle.

Og, selvfølgelig, flyde tackle er ikke mulig uden tilstedeværelse af svømmeren. Som med andre visningselementer, har det en række vigtige kendetegn og egenskaber. Der er flåd til lystfiskeri på banen og i stillestående vand. De adskiller sig fra hinanden ved form, vægt, og endda farve. I en separat gruppe omfatter flydere til kampen. Generelt er det muligt at påpege, at der er mange modeller, og alle af dem er designet til visse særlige betingelser for fiskeri eller fiskearter.

Sommer og vinter flyde tackle nødvendigvis udstyret med lodder. De adskiller sig fra hinanden primært vægt og form. På trods af sin lille størrelse, dette udstyr elementet er ikke så vigtig som i kombination med svømmeren og fiskesnøre han i det væsentlige er den mest afgørende del af "poplavochki". På grund af vægten af loddet, lokkemad leveret til fisk, og bare gøre en god kast, uden disse små "oliven" det er ikke muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.