ComputereUdstyr

Skrivning af papir: ansøgning og karakteristika

Skrivepapir anses for at være salgbare produkter. Det har standard dimensioner, der svarer til de etablerede formater. For eksempel er A4 ark fremstillet med parametrene 297 til 210 mm. Deres tykkelse er 0,02 - 0,03 mm. Skrivepapir som alle andre, det har de grundlæggende egenskaber, nemlig styrke og hvidhed, som bestemmer deres værdi og omfang.

Således genstandene tilhører klassen "C" har en densitet - 80 g \ m og hvidhed på 95 procent. Parametrene for den dyreste "A" -klasse henholdsvis nå 250 g \ m og 98%. Udvælgelse udførelsesformen er primært afhængig af formål, hvortil pladerne skal anvendes.

Hvis skrivepapir nødvendig for gennemførelsen af interne dokumenter og udkast, så det passer og klasse "C". Hvis det er nødvendigt, skal udskrive dokumenter på kontorudstyr vælge det materiale klasse "A", som billigere og optioner lavere kvalitet vil ikke kun sidde fast, når du bruger enheden, men også kan medføre skader på udstyret. Den mest bekvemme måde at købe kontorartikler flere typer af produkter, der er egnet til forskellige situationer.

Skrivepapir er blevet en uundværlig egenskab af erhvervslivet, er det anvendes på alle områder: på arbejdspladsen og i regnskabsafdelingen, på kontoret og i hjemmet. Produkter er tilgængelige i standard størrelser og er velegnet til stort set alle typer af kontorudstyr, kan du bruge dem på rizografy og dot-matrix printere, samt offset og kompakte enheder. På papiret print flyers, diverse brochurer og formularer, som kræves prislister og så videre. Det bruges til reproduktion af oplysninger om kopimaskiner.

Det indtager en særlig plads skrivepapir A4 i farver. Bright farve er dens vigtigste forskel. Ark er generelt pink, grøn eller gul. I forbindelse med de funktioner denne type produkt er ikke egnet til gennemførelsen af forretningsdokumenter, men det er farvet levnedsmidlerne er egnede til afholdelse af sociale arrangementer. Skrevet på farvede plader af teksten vil give en festlig stemning og sætte fut enhver forsamling.

I nogle tilfælde, for at skabe skitser og tegninger kan bruges skrive papirformat A3. Sådanne ark er dobbelt så store i længde og anvendes typisk til trykning på bestemte enheder. Der er andre formater af produkter, men de er mindre efterspurgte.

Skrivepapir er lavet af træ og plantefibre, der er præ-knust til små komponenter. Hele processen til fremstilling af papirmasse og træprodukter er meget kompleks og ressourcekrævende. Dette skyldes den øgede prisen på materialer af høj kvalitet.

Papir præsenteret på markedet mange kendte producenter, både indenlandske og udenlandske. Mange kendte mærker, såsom "plan", "Maiden", "Ballet", "Navigator", som er fremstillet med forskellig tæthed, hvidhed og andre egenskaber. Pakket ark ofte i pakker med fem hundrede enheder, og prisen er sat, som regel for hele sættet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.