HjemlighedReparationer

Facet - hvad er det? Anvendelsesområde og formål

Den teknologiske, ergonomiske, og mere til æstetiske formål til forarbejdning af produkter, der anvendes skrå kanter. Enhver person i mit liv mere end en gang hørt, at et kort ord, ofte uden at kende dets betydning. Så affasning - hvad det er, og hvor det kan findes? Hvor vigtigt er denne detalje?

Facet - hvad er det?

Først og fremmest er det smig på materialets kant. Anvend det til teknologiske formål inden for maskinkonstruktion og metal, der arbejder for at forbedre svejsningen kvalitet. I denne samme region kan findes fastgørelse affasning hul, som tjener til at reducere sandsynligheden for skade ved skarpe kanter. Den samme fremstillingsmetode åbninger kan ses i produktion af møbler, men i dette tilfælde tjener til fastgørelse forsænkede dele (når hætten bolte og skruer er ikke synlige).

Af æstetiske formål anvender facet og tæpper. Med denne fremgangsmåde til behandling af kanterne af slidsen er udformet i temperaturforskellene og fugtighed ikke er mærkbar.

monteringshuller

Som nævnt ovenfor er affasning forarbejdning ansøgte fastgørelseshuller. Det tjener primært til at reducere risikoen for skader ved skarpe kanter af åbningen, men anvendes også til fastgørelse dele vnatyag. En sådan behandling afviger kun en smig på materialet. Hvis vinklen er typisk 45 grader er valgt, til fastgørelse anbefalet vnatyag hældning smig på boringen og akslen er 10 grader.

svejsninger

Erfarne fagfolk vil sige, at hvis de svejsninger nødvendige affasning. At det vil ikke kun give forbindelser af høj kvalitet, men gentagne gange også for at lette deres arbejde.

Når to stålplader affasning påføres omgå svejsningen dybde begrænsning provarkoy. Strukturelt kan dette element gøres på to måder: med en lige og en krum overflade. Samtidig oftere anvendes den anden fremgangsmåde, da en sådan rille har en større volumen.

trægulve

Når gulv med træplanker skal tage hensyn til en masse nuancer. Denne kvalitet af materialet og graden af tørring og de betingelser, hvorunder overfladen, der skal drives. Hvis de to første spørgsmål kan let bestemmes på forhånd, så gulvet driftsbetingelser er ikke altid muligt at forudsige pålideligt. I dette tilfælde en fas. Hvad er det - forklaret ovenfor. Det vil ikke kun kigge over gulvet pæn og smuk, men også bidrage til at undgå synlige huller mellem brædderne, som helt sikkert vil blive vist over tid.

Når man arbejder med massivt træ måske spørge: "Hvordan får facet?" Især som en træbearbejdning maskine, der ikke helt passer. Først og fremmest er det materiale, slebet helt (at gøre dette, så det ville være umuligt). Affasning ved hjælp af en manuel router med en kantskærer til lejet. Dette gør det muligt at opnå en perfekt overfladekvalitet selv ved lave krumning bestyrelser.

laminat

I dag kan ikke alle har råd til gulvene lavet af massivt træ og trægulve på grund af høje lønomkostninger og tab af tid til reparationer. På gulvene i lejlighederne er i stigende grad fundet laminat. Han er ikke kun hurtig og nem planke, men har også fremragende præstation og æstetiske kvaliteter er ikke ringere end naturlige overflader på mange måder.

På markedet i øjeblikket køber laminat oftere på kanten af, som har en affasning. Hvad er det og hvordan man kan påvirke det endelige resultat? Først og fremmest, med skrå laminat det ser mere præsentabelt, fuldstændig gentagelse udseendet af naturtræ. For det andet ændrer denne lille nuance masker i mellemrummene mellem brædderne, der opstår under driften af gulvet.

Mange forbrugere er stadig skeptiske over for en sådan gulvbelægning. Argument er, at affasningen er ikke acceptabelt i laminatet, vil det give støv og snavs ophobes i fordybninger og at trænge ind i leddene. Det er ikke, fordi moderne materialer teknologi gør det muligt at laminere vandet og grjazezashchishchennost over hele overfladen. Et godt håndværk lås forhindrer indtrængning af snavs ind sømmene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.