SundhedPræparater

Analoger "doxazosin": anmeldelser, brugsanvisning

"Doxazosin Vero" har et lipid-sænkende, antispasmodic, hypotensiv og karudvidende virkning.

Artiklen omhandler brugsanvisningen af lægemidlet og dets analoger.

Resumé: sammensætning, type spørgsmål, at en måde at gemme

Den vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet - doksazonina mesylat. Desuden omfatter hjælpekomponenter såsom natrium glikonat, lactose, magnesiumstearat, stivelse, MCC og natriumlaurylsulfat.

Produceret medikament i tabletform. I salget kan de komme i pakker, dåser eller flasker.

Opbevaringstid "Doksazonina" er 2 år. Hold det bør være i et mørkt, køligt, tørt sted.

Medicin fra apoteker uden recept. Udgifterne til medicin er omkring 318 rubler, og kan variere afhængigt af region bopæl, og apotek.

Indikationer

I nogle tilfælde kan det være tildelt til "Doxazosin"?

Dens anvendelse er fastsat ved:

Kontraindikationer

Anlægget kan ikke overdrages til børn under 18 år, gravide kvinder, ammende kvinder samt patienter, som oplevede overfølsomhed over for de komponenter af lægemidlet.

bivirkninger

"Doxazosin" kan forårsage fremkomsten af nogle bivirkninger.

Den første er ortostatisk hypotension, som kan føre til besvimelse. For at forhindre dens udvikling af patienten bør ikke brat og uventet skifte kropsstilling.

Andre bivirkninger omfatter hovedpine og svimmelhed, døsighed, kvalme, træthed og svaghed.

Ved behandling af hypertension kan opleve brystsmerter, arytmi, angina, tachycardi, hjerneblødning, myokardieinfarkt.

Meget sjældent betyder forårsager en fælles abnormiteter og allergiske reaktioner, næseblod, mundtørhed, appetit stigning, forstoppelse, urininkontinens, gulsot, hududslæt, og så videre.

Dosering og administration

Instruktioner til stoffet siger, at hans teknik er ikke afhængig af fødeindtagelse. Tabletter beregnet til oral indgift. I dette tilfælde, de har brug for at drikke vand uden at tygge.

Den nødvendige dosis vil afhænge af typen af sygdom og dens sværhedsgrad.

For eksempel i behandlingen af hypertension starter med 1 mg middel pr dag. Efter 1-2 uger - i fravær af det ønskede resultat - dosis kunne fordobles for at opnå den ønskede virkning. Efter at den mængde lægemiddel modtages igen aftager gradvist til et minimum.

Når hyperplasi daglig dosis i området fra 2 til 4 mg, og kan forøges ved ikke mere end 8 mg.

overdosis

Overskydende doser af lægemidlet kan blive en årsag til at sænke trykket, som kan ledsages af synkope.

I denne situation skal patienten være i en horisontal stilling med benene forhøjede. Den krævede yderligere behandling er baseret på de ledsagende symptomer.

analoger

Næsten enhver medicin har sine analoger. "Doxazosin" var ingen undtagelse. I stedet er det muligt at anvende flere andre værktøjer, der har lignende type handling. I dette tilfælde kan mindre forskelle iagttages kun i listen over indikationer for brug og prissat medicin.

Så hvad har foran os, der er analoger af lægemidlet? "Doxazosin" kan erstattes med følgende midler:

  • "Cardura".
  • "Omnic".
  • Terazosin".
  • "Prazosin".
  • "Flosin".
  • "Artezin".

Overvej en lidt mere detaljeret nogle af de ovennævnte stoffer, for at forstå det grundlæggende princip om deres indsats.

"Prazosin"

Betyder fremstilles i form af tabletter og er beregnet til at sænke blodtrykket.

I nogle tilfælde en "Prazosin"? Instruktioner antyder, at lægemidlet er beregnet til behandling af kongestivt hjertesvigt og hypertension. Et interessant træk ved værktøjet er, at dens virkning opretholdes i et par dage mere efter seponering.

I hvilke doser og hvor ofte du har brug for at bruge "Prazosin"? Instruktioner for brug og svar på dette spørgsmål. Den initiale dosis bør være 1 mg (1 tablet) 3 eller 4 gange om dagen. Hvis det er nødvendigt, kan din læge øge den.

Det stof er kontraindiceret til gravide kvinder, amning, børn og patienter med individuel intolerance over for komponenterne i værktøjet.

Side Effects "prazosin" kan manifestere sig som pludseligt trykfald og tab af bevidsthed, så det anbefales at tage den første dosis ved sengetid.

Hvis den forkerte anvendelse af lægemidlet kan medføre svimmelhed, og hovedpine, diarré eller forstoppelse, mundtørhed, kvalme, hjertebanken, humørsvingninger, irritabilitet.

"Cardura"

Det stof "Cardura", prisen er lidt højere end den oprindelige stof kommer i tabletform. Det er beregnet til behandling af prostatahyperplasi og hypertension.

Der er også kontraindikationer for brugen af tabletter "Cardura". Guide advarer om, at det ikke kan anvendes til behandling af patienter, som udviser overfølsomhed over for indholdsstofferne i midlerne. Desuden bør lægemidlet anvendes med forsigtighed under graviditet og amning, hos børn (som der er ingen information om sikkerhed og effekt af lægemidlet), i nærvær af leversvigt, aorta- og mitralklapstenose ortostatisk hypotension.

Med hensyn til den nødvendige dosis piller "Cardura" manual siger dette. bør tages Det stof på tom mave om morgenen eller om aftenen, med vand og uden at tygge. Den anvendte dosis afhænger af typen af sygdom og om nødvendigt kan ændres læge i opadgående eller nedadgående retning.

Bivirkninger og overdosis ligner dem, vi har nævnt, når man overvejer "doxazosin", så jeg vil ikke gentage.

Det eneste, jeg vil gerne også bemærke, - udgifter til piller "Cardura". Prisen for formuleringen er i intervallet 266-776 rubler.

"Artezin"

I dette præparat, skal vi konkludere velovervejede analoger. Doxazosin - den vigtigste aktive ingrediens tabletter "Artezin". Værktøjet har vasodilaterende og hypotensive virkning. Dens værdi er i intervallet 360 rubler.

Aktiveret "Artezin" til behandling af prostatahyperplasi og hypertension. Tag det bør administreres oralt, uden at tygge. Den krævede dosering og modtagelse vil afhænge af typen af sygdom og arten af strømningen. Samtidig skal det starte med den laveste dosis - 1 mg per dag.

Midlerne kan ikke anvendes til behandling af børn og patienter med individuel intolerance af dets komponenter. Særlig forsigtighed bør tage lægemidlet til patienter med nedsat leverfunktion, ortostatisk hypotension, mitral og aorta stenose.

Det kan forårsage nogle bivirkninger efter indtagelse af tabletterne "Artezin". Guide advarer om, at værktøjet kan provokere fremkomsten af ortostatisk hypotension, utilpashed, træthed, synkope, perifert ødem, allergiske reaktioner, rhinitis, angina, kvalme og så videre.

Anmeldelser af præparater

Hvor effektiv er den vigtigste anvendelse af lægemidlet og dets analoger? "Doxazosin", at dømme efter de anmeldelser af patienterne, har sine plusser og minusser. Mænd siger, at i den periode af behandlingen med lægemidlet prostatahyperplasi observeret mærkbare forbedringer. Men ofte symptomerne vendte tilbage i slutningen af et behandlingsforløb.

Med hensyn til behandling af hypertension, anmeldelser forekomme dvuyakie. Mens nogle patienter bemærke den høje effektivitet af midler, har andre forventede resultater ikke nået.

Om de samme anmeldelser og analoger af lægemidlet. En patient er det en stor hjælp til at slippe af sygdommen, mens andre er tvunget til at kigge efter en erstatning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.