ModeTøj

Hvordan muskuløst binde et lommetørklæde og se bedøvelse på samme tid?

Nu, hvordan man binder et lommetørklæde på muslimsk måde, interesserer ikke kun muslimer, men også europæiske kvinder. Denne hovedbeklædning, der er bundet på denne måde, er ikke kun en hyldest til religion eller skik, men også en måde at understrege din femininitet og skønhed på.

Der er flere kendte måder at korrekt binde en muslimsk lommetørklæde. Der er et lavere tøj og en øverste. Nederst hjælper med at fastholde hovedtørklædet i den udtænkte version.

Den nederste hætte tjener som basis. Du kan købe den i den færdige version, binde eller sy selv. Til skæring anvendes glidende, tynde hvide stoffer. En færdigbetræk er færdig med fletning eller perler. Det skal passe tæt mod hovedet, helt skjule håret.

Den nederste kerchief mihram er en traditionel hovedbeklædning, der repræsenterer et rektangulært snit af skridsikker stof, oftest muslin. Mikhrams sjal forenkler opgaven med at binde et lommetørklæde på muslimsk måde , selv for dem, der lige er begyndt at mestre denne teknik.

Bindningsmetode 1:

 1. Tag lommetørklædet langs midten af den lange side og læg det på panden og fjern alt håret under det. Træk de lange ender af tørklædet rundt om halsen, vrid dem og stræk dem i forskellige retninger, så at tæppet selv passer tæt på hovedet.
 2. Fastgør halsen med stifter. Sørg for sikkerheden ved at fastgøre lommetørklædet, inden det fastgøres på panden, og træk enderne mere kraftigt.
 3. Hold den ene ende med dine læber, og den anden fold i form af tape og læg den omkring hovedet, fastgør den under mihra. Gør det samme med det andet tape. Mihrams nedre sjal er bundet.

Muligheden for at binde et lommetørklæde på muslimsk måde er også velegnet til et langt tørklæde, sjal eller stjal. Sjal kastes på hovedet, med forventning om at den ene ende er længere end den anden. Enderne er fastgjort under hagen, den lange del er pakket rundt om halsen og lægger den i lag. Den anden ende er spredt på brystet og fastgjort på siden ved hjælp af en pin eller dekorative broche.

"Hvordan man binder et sjal på muslimsk måde med en pigtail?" - Den europæiske fashionista er ofte interesseret.

Bindingsmetode 2:

 1. Fjern håret i halen eller flettet i en fletning.
 2. Anbring lommetørklædet i midten af hovedet og smæk enderne over skuldrene, fastgør dem under scythe. Sæt den ene ende af båndet langs hovedet og fastgør løkken i bunden af nakken.
 3. Weave pigtail fra enderne af trikotage og tape, binde elastikbåndet.
 4. Tag lommetørklædet, centrer det på toppen og fast det under hagen.
 5. Hver ende af tørklædet er pakket rundt om halsen og sikret. Arranger enderne efter eget valg: På brystet, skulderen kan det fastgøres på bagsiden af hovedet.

Dekorer ethvert outfit vil hjælpe en silke trekantet lommetørklæde. Til dette formål er en firkantet lommetørklæde også egnet, men foldet i halvdelen.

Metode til binding 3:

 1. Læg lommetørklædet i midten af hovedet og tryk enderne på kindbenene.
 2. Ved at holde den ene ende, begynder den anden at svinge langsomt og trække den bagfra fra under øret.
 3. Mens du holder den snoet del, skal du pakke den med en fri ende rundt om halsen.
 4. Fordel de resterende ender efter eget valg på forsiden eller siden, fastgør med en pin eller en broche.

Nu ved du hvordan man binder et lommetørklæde på muslimsk måde. Kombinationen af disse muligheder kan kvinden skabe en mystisk, tankevækkende stil og gøre en unik fremhævning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.