FormationVidenskab

Feltet styrke: art og vigtigste egenskaber

Det elektriske felt, i henhold til en elementær fysiske begreber, er intet andet end en særlig slags materiale medium forekommer omkring opladet krop og påvirker organiseringen af samspillet mellem disse organer med en vis begrænset hastighed og strengt begrænset plads.

Det har længe været bevist, at et elektrisk felt kan forekomme både i stationære og i bevægelse ved tel. Det vigtigste tegn på tilstedeværelsen af denne type stof er dens indflydelse på de elektriske ladninger.

Et af de vigtigste kvantitative karakteristika det elektriske felt er konceptet "feltstyrke". Talmæssigt, dette udtryk betyder forholdet mellem kraft, der virker på en test afgift direkte at kvantificere denne afgift.

E = F / q pr.

Den omstændighed, at afgiften af forsøget betyder, at han vil ingen del i skabelsen af dette felt ikke acceptere, og dens værdi er så lille, at det ikke fører til en forvridning af de oprindelige data. Feltintensiteten målt i V / m, hvilket er konventionelt lig med H / C.

Den berømte engelske forsker Michael Faraday indført i videnskabelig metode til grafisk repræsentation af det elektriske felt. Ifølge ham, skal denne særlige form for stof i tegningen være repræsenteret i form af kontinuerlige linjer. De senere blev kendt som "elektrisk felt linje", og deres retning, baseret på de grundlæggende fysiske love, det falder sammen med retningen af spænding.

Elledninger er nødvendige for at vise sådanne kvalitative karakteristika for spændinger som tætheden eller massefylden. Densiteten af intensiteten af linjer afhænger af antallet per arealenhed. Oprettet af elledninger mønster til at bestemme den kvantitative udtryk for feltstyrke på nogle af sine anlæg, og for at lære, hvordan det ændrer sig.

Interessant nok egenskaberne af det elektriske felt af dielektrikum. Som det er kendt, dielektrika - en sag, hvor der praktisk talt intet frit ladede partikler, så som en konsekvens, er de ikke i stand til at lede elektrisk strøm. Sådanne stoffer bør tilskrives primært alle gasser, keramik, porcelæn, destilleret vand, glimmer osv

For at bestemme feltstyrke på det dielektriske, skal det passere gennem det elektriske felt. Under sine action relaterede afgifter i den dielektriske begynder at skifte, men at forlade for rammerne af deres molekyler, kan de ikke. Orientering forspænding indebærer, at den positivt ladede træk i retning af det elektriske felt, og negativt ladede - imod. Som et resultat af disse manipulationer inde i dielektrikum, som en ny elektrisk felt, er den modsatte retning af ydersiden. Dette indre felt reducerer den eksterne derfor spændingen i de sidste dråber.

Feltstyrken er dens vigtigste kvantitativ egenskab, der er direkte proportionalt med den kraft, hvormed denne særlige type af stof virker på det eksterne elektriske ladning. På trods af, at denne værdi ikke kan ses ved hjælp af magt spænding linjer af tegningen, kan du få en idé om dens massefylde og orientering i rummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.