Sport og FitnessOpbygge muskler

Push-ups på jorden. Øvelse for vægt sæt

Mange mennesker vil gerne have en smuk, trim figur. Og de fleste forstår, at det er umuligt at opnå det ønskede resultat uden uddannelse. Push-ups på vægten, vil hjælpe pumpe op deres muskler, selvom en person aldrig før med sport anliggender havde. Og for at udføre denne øvelse, skal du blot hjemme.

Hvad er antallet af sæt og gentagelser skal være i træningsprogrammet?

Der er en opfattelse, at jo mere vil ske push-ups, jo bedre. Dog vil resultaterne i denne måde ikke opnå muskelmasse falder. Muskel efter 15 gentagelser udvikle stop. I denne situation, øget udholdenhed. Men på trods af reduktionen i musklen vil forbedre lettelse og styrke. Baseret på den tidligere anført, bemærkes det, at et tryk på vægten skal udføres højst fire sæt af 12 gentagelser af hver. Du kan gradvist komplicere opgaven, der starter øvelsen på én hånd. Du kan også drage fordel af et sådant tilbehør som fitball.

Hvilke muskler kan trænes ved hjælp af push-ups?

Standard motion belastning, primært brystfinner muskler og triceps. Desuden er nogle af belastningen ankommer til rygmuskler og pressen. I så fald gør push-ups på vægten, placere dine hænder bredere end skulderbredde, hovedparten af belastningen går brystfinner muskler. Med en smal placering palmer længere vil arbejde triceps. For at styrke håndleddet er nødvendigt for at gennemføre øvelser på fingrene eller knytnæve. Naturligvis vil de tilbageværende muskelfibre også modtage noget af belastningen. Det vil dog være ubetydelig. For at finde ud af de andre muskler har brug for at udføre andre typer øvelser.

Stigningen i belastningen

Det skal forstås, at det er absolut alle belastninger skal øges gradvist. Således vil kroppen have mulighed for at vænne sig til. Ellers intet godt vil opnå. Push-ups på massen er bedst at starte fra en position på knæ. Du kan også bruge håndledsstøtten. Når du har 4 sæt vil blive udført af 12 gentagelser i hvert sæt, er du klar til at udføre standard øvelser. I tilfælde af, at følelsen af at det er nødvendigt at øge belastningen, skal du bruge vægtning, hængende belastningen på båndet. Ekstra vægt kan placeres på den øvre ryg. skubbe på vægten af komplekset kan også indeholde en form for motion, der kører på én hånd. Kun skal det forstås, at for-behov omhyggeligt at strække håndleddet. Dette er nødvendigt, for ikke at skade ledbånd.

Udover push-ups, for at opretholde en god form, er det nødvendigt at udføre morgen øvelser og jogging. I så fald, hvis du seriøst havde besluttet at gøre dig selv, er det bedst at begynde at gå til gymnastik.

Popularitet barer

Sådan en skal som parallelle stænger, migreret til bodybuilding af atletik. Imidlertid har de mistet deres oprindelige formål, at blive en træner for en bekvem armbøjninger. Næsten hver atlet udfører denne øvelse. Og meningen med det er næsten det samme som det grundlæggende sæt af øvelser for vægten (dødløft, bænkpres og squat). Ved hjælp af en række komplikationer, kan omdannes dips til en effektiv øvelse, der vil bidrage til at udvikle og forbedre en lang række af muskel torso. Hver fan af bodybuilding bør være i dit træningsprogram for at indtaste dips. Og det skal ske på to måder: for bryst og triceps.

Hvorfor du har brug for den ekstra vægt?

push-ups på barer programmet bør tage hensyn til magtskiftet i vægt. Med denne øvelse kan du indlæse forskellige muskler ved at ændre kropsstilling. For de fleste af belastningen modtagne triceps, er det nødvendigt at holde kroppen oprejst. Umiddelbart skal det siges om vægtningen. I tilfælde af, at der er et særligt bælte, hvorpå der er monteret de pandekager, så skal du gøre det selv. Dips udført med hendes vægt, kun egnet til begyndere. Også kan de bruges som forret til mere erfarne atleter. For at programmere Dips blev til formål at øge muskelmasse, skal du bruge vægte. Ellers vil alle de positive egenskaber tabt.

Hvor langt til at lægge sine hænder?

I atletik arrangeret stænger parallelt med hinanden. I fitnesscentre er denne shell anses for mere bekvemt i tilfælde af, at pladerne vil divergere i forskellige retninger. Hvad er årsagen? Alt sagen er, at en bred greb, sammen med ekstra vægte kan føre til skade. For at finde den mest komfortable greb, er det nødvendigt at placere børsten på skulder bredde fra hinanden. Tilladt kun lidt øge afstanden. Hvis du siger om fordelene, de bjælker, der divergerer i hånden, det er meget praktisk at indlæse brystfinner muskler.

Hvordan til at bygge brystet?

Hvordan til at udføre denne form for motion for vægten indstillet til at pumpe Pecs? Det er nødvendigt at tage vægt på de ujævne barer, den maksimale overkrop fremad. Det tager kun højde for, at underarmen, selv i en skrå tilstand kroppen skal være vinkelret på gulvet. Positionen af benene har ikke særlig betydning, men det er bedre at vænne sig til det faktum, at de skal være rettet lige ned. Skulder bælte bør være stressende for kroppen ikke synke.

Langsomt begynder at stige ned. Albuerne skal være på samme tid til at sprede sig i forskellige retninger. På et tidspunkt hvor biceps vil tage stilling parallelt med gulvet, med en kraftig indsats løfte boliger opad. Alle dine opmærksomhed skal rettes mod aktiviteterne i brystmusklerne, snarere end triceps. Ingen grund til at lade albuerne tættere til kroppen, selv i den tid af at løfte kroppen. Ellers vil den vigtigste del af lasten gå til triceps. Øverste position indebærer, at hænderne ikke skulle være i en fuldt udrettet tilstand. Næste skridt bør begynde uden pause.

Ved at udføre denne type push-ups til et sæt af muskelmasse, er det underforstået, at placeringen af albuen bliver en enorm forskel i effektiviteten af øvelsen. Glem ikke om hældningen af kroppen. Mange atleter, hæve kroppen, undtagen hænder og krop helt glatte. I dette tilfælde belastningen, igen, det går til triceps. Derfor kan det ikke lade sig gøre. Hvor meget bør gentages? 10-12 gentagelser bør foretages med vægte. Antallet af tilgange bør ikke være mere end fire.

Hvordan til at bygge triceps ved hjælp af bestyrelser?

For at presse på for vægten sat på søjlerne var rettet mod udviklingen af triceps, er det nødvendigt at tage ovennævnte stilling. Kroppen har brug for at blive udbedret i en lige linje. Ingen bøjning i ryggen bør ikke være. Billede gennem kroppen og benene en lige linje vinkelret på gulvet linje. Look er bedst at sende i forvejen, som du ikke kan se ned. Dette skyldes det faktum, at hovedet ikke skal vippes.

Ved at styre bevægelserne ned. Albuer til siden, kan ikke tage. På et tidspunkt, hvor triceps falder lidt under en linie parallelt med gulvet, har du en stærk kraft til at løfte kroppen op. Dog bør der ikke være ryk. Efter at have taget op stilling, straks begynde den nedadgående bevægelse.

Vi kan ikke slappe af. Muskler, mens de udfører denne type øvelse bør være i spænding. Albuer bør holdes så tæt som muligt på kroppen. Arbejde med vægte, er det nødvendigt at gøre 4 sæt af 12 gentagelser hver.

Push-ups skal udføres korrekt og regelmæssigt

I første omgang vil det være meget vanskeligt at holde kroppen i den ønskede tilstand. Det betyder ikke noget i hvilket gruppe af muskler vil blive rettet øvelser på ujævne barer. Derfor skal du gå til push-ansvarligt kontrollere deres bevægelse fra begyndelsen til enden. Som et resultat af regelmæssig motion efter et stykke tid vil du være i stand til at udføre øvelsen korrekt. Og i det øjeblik det vil være muligt at tænke på at bruge ekstra vægtning.

konklusion

Som det ses af det foregående, at push-ups kan på muskelmasse have en positiv effekt. Forøg størrelsen på din krop kan være, og med hjælp af brædderne. Som i det første og i det andet tilfælde er det nødvendigt at anvende vægte. De til tider vil øge effekten og vil bidrage til at nå de ønskede resultater på kortest mulig tid. Men for øvelserne bør gribes an ansvarligt, da den vigtige rolle, som maskinen spiller. Derfor bør du ønsker dig held og lykke i din selvudvikling og succes med at øge muskelmasse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.